Resimdeki Gizem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Resimdeki Gizem

yrl78..zor olmadı ama 10 derken 11 tanesini de buldum gulensmiley..ben dahi miyim şimdi nedir??

Ben burda 11 yüzü de buldum...Dilerseniz bir yere resmi yükleyip gösterebilirim işaretledim hepsini ve tek bakışta çıktı...

Hatta 16 17 tane filan oldu bu eminmisiniz 11 ile sınırlı kaldığından...

ben 13 tane buldum bir kedi de var ve birdi insan gölgesi daha baksam çok şey çıkaak vazgeçtim:) sevgilerle

yuppi 11 tane buldum ileri derecede zekimiyim salakmıyım şimdi:D:D:D

gizemlisedat.jpg

deli!.. y789

11 buldumblissyblissyblissy

söyle baktim tak tak 8 tane buldum birde ne göreyim mümin okan isaretlemis bile:))
ama 8i bulan mükemmel diyo cok hosuma gitti:))

yaşasın 11 tane buldum :)

olmadı, diğer resimden bulunacaktı! sevincli

arkadaşlar resme sağdan alttan üstten veya tersten de bakabilir miyiz.sevincli
Bakış açısı nasıl başladı, gelişti ve güzelleşti.Arada bir de tartışmalar bile çıkmış.
İşte hayatın bakış açıları (iniş ve çıkışları)
Eğlenceli8977

sevgiyle,nurtensmil56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri