Resimdeki Gizem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yuvarlak içine alınanlardan biri yanlış bence..12 tane yüz olacak denseydi ya da daha fazla,kabul edilebilirdi..Bakış

bende 11 tane yüz buldum ama başta orda 11insan yüzü resmi olduğu söylenmese zor bulurdum 11.yi

12 tane dicems45apk atların arkasında ortadaki yüzün solunda bir, sağında birtane daha var hafif yan duruyor,, sanırım ben 1 adet yüz fazladan tezahür ettirdim :)))))))

ben on tane buldum

Bir arkadaşım 12 tane demiş resimler için. Hakikaten yaa 12 tane bunlar bir bakışta tüm yüzler belirgince bana bakıyorlar...Saydım 12 tane...

20 tane buldum baktıkçada daha fazla çıkıyo :)sevincli

ben 13 tane buldum ama nasıl gösterebilirim bilmiyorum bi araştırıyım kesin bu sayfada paylaşıcam şaka değil bende 11 yanıltıyo solda kocaman bir kafa var arkada yerde 2 adet daha var sadece yeşillikde 4 tane resmin hemen altında 5 tane Desenize ben uçmuşum haberim yok hemde bakar bakmaz buldum :)ilk okumadan baktığım için yazıyı ilginç diye açılmış ya form tırstım bu yüzlerde ne falan diyee :Dy789

bulunan yüz şekilleri haricinde bakışa göre 20 geçiyo baktıkca bisürü yüz çıkıyo ya insanın gözleri yoruluyo hedef 60 olsun hadi bulacak olan varmı acep

bulunan yüzlerin içinde daha küçük boyutta yüzlerde var 31 yüz varmı artıran diyim hahahha

sevgiyle kaldık

adanalı0125 helal olsun adanalıyık ALLAHIN ADAMIYIK hesabı

SEVGİYLE KALDIK

Bir bakışta 18 farklı yüz gördüm ve gayet belli bir biçimde duruyorlar. Dahası var mı diye bakınıyorum.

Cevap: Ynt: Resimdeki Gizem

[sakla]
facesbuyuk7flgw9ni4.jpg
[/sakla]

sevincli smiliyface sevincli smiliyface sevincli smiliyface
ben 10 tanesini buldum 11.sini de sayende gördüm. en büyüğünü görememişim khkh56zaten hep böyleyim ben gözümün önündekini görmem, kimsenin göremeyeceği şeyleri görürürüm hep y789 sinir olmuyorda değilim bu özelliğime.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri