Merhabalar tekrardan sevincli
Dün akşam için yeniden teşekkür etmekle beraber bu akşam çalışmamızı yarına odaklamayı teklif etmek istedim. Malum yarın ygs sınav günüforumdan bir çok arkadaşımız sınava hazırlanıyorlar. Sınava girecek olan, tanıdığımız veya tanımadığımız herkes için pozitif bir dalga oluşturalım ve yayalım ne dersiniz?
Saat 23:00 herkes için uygun mudur?
çok teşekkür ederim redflowers iyiki varsın kesinlikle uygulayacağım 8977Melis'cim yarın sınava girmeden önce ufak bir gevşeme tekniği uygula kendine
Önce içindeki tüm nefesi boşalt, ardından deriiiiiin ve yavaş bir nefes al ve 4 e kadar say içinden nefesini tutarken. Bu arada 'bilincimi bilinçaltımdaki tüm doğru cevaplara açıyorum, tüm soruların doğru cevaplarını kolaylıkla hatırlıyorum, elim en doğru olan şıkkı işaretliyor.' de ve nefesini serbest bırak.
Heyecanlanacak gibi olursan nefes ver 4 tut, 4 de kadar say nefes al 4 tut. Kısa sürede olmak istediğin duruma geleceksindir.
Sınavda herkese başarılar diliyorum, Allah zihin açıklığı versin arkadaşlar sevincli
Çok iyi olur gerçekten herkesa teşekkürler şimdidensmil56Merhabalar tekrardan sevincli
Dün akşam için yeniden teşekkür etmekle beraber bu akşam çalışmamızı yarına odaklamayı teklif etmek istedim. Malum yarın ygs sınav günüforumdan bir çok arkadaşımız sınava hazırlanıyorlar. Sınava girecek olan, tanıdığımız veya tanımadığımız herkes için pozitif bir dalga oluşturalım ve yayalım ne dersiniz?
Saat 23:00 herkes için uygun mudur?
anamm tabi yaaaa bende o sırada bir müzik dinliodum onun etkisi sanıdım ama bu gün dinlerken dün hissettiğim o duyguyu hissedemedim(sabah dinledim) demek tam pozitif enerjilernizi yayarken dilemişim çünkü daha önceden dinlerken o kadar hzuurlu olmamıştım bu müzüü8977 ama dün siz enerjinizi yayarken dedim ya mütişş bir huzur duyuyodum dinlerkenkatılan herkese teşekkürler gerçekten saat 23.oo de o enerjiyi hissettim uyuyamıyordum ve başım çok ağrıyordu,birden içime bi huzur geldi neden diye düşünürken siz aklıma geldinizgerçekten merak ediyorum bunu nasıl yaptınız..
Teşekkürler arkadaşlar iyi ki varsınız..anamm tabi yaaaa bende o sırada bir müzik dinliodum onun etkisi sanıdım ama bu gün dinlerken dün hissettiğim o duyguyu hissedemedim(sabah dinledim) demek tam pozitif enerjilernizi yayarken dilemişim çünkü daha önceden dinlerken o kadar hzuurlu olmamıştım bu müzüü8977 ama dün siz enerjinizi yayarken dedim ya mütişş bir huzur duyuyodum dinlerkenbende hissettim resmenn süpersiniz walla çok çok teşekkür ederimm956kdertyiyiki varsınızz
arkadaşım sen bu deneyimi denemeden anlayamazsın sevincliyapan arkilere tekrar teşekkürler25889''aynı kutuplar birbirini iter" kuralında olduğu gibi
herkes pozitif olursa enerjiler birbirini iter.
bu yüzden enerji transferi gerçekleşmeyecektir. boşuna kürek çekiyorsunuz gibi geldi bana...
önerim,
iki gruba ayrılın, bir kısmınız negatif yüklü olun bir diğer grup pozitif enerji yaysın. krzm67
saat bence çok uygun abicim bende katılıcam bu gün sevinclidertyPozitif bütünlükle uyumlanma çalışmamız 23.30-24.00 saatleri arasında yarım saat olacaktır.
O saat gelmeden en az 5 dakika önce sakinleşin.
Yüksek benliğinizden hayrınızı dileyin ve hayrınıza olabilecek şeylere izin verin. Enerji senin, benim, onun değildir. Dileyen hisseder.
Hasta ve güçsüz insanlar da katılabilirler, şifa dileklerinde bulunabilirler.
Çalışma bundan ibarettir
saat bence çok uygun abicim bende katılıcam bu gün sevincliderty
Pozitif bütünlükle uyumlanma çalışmamız 23.30-24.00 saatleri arasında yarım saat olacaktır.
O saat gelmeden en az 5 dakika önce sakinleşin.
Yüksek benliğinizden hayrınızı dileyin ve hayrınıza olabilecek şeylere izin verin. Enerji senin, benim, onun değildir. Dileyen hisseder.
Hasta ve güçsüz insanlar da katılabilirler, şifa dileklerinde bulunabilirler.
Çalışma bundan ibarettir
evet evet bende katılıcam..ama şoyle bır sorun var ben cok negatıf bır ısnanım ya yanlışlıkla ben az olan pozitif enerjım yerıne negatıfımı yollarsam sıze? negatıf olmayın sızde?yoksa katılmayı cok ıstıorum...sad456
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.