İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yurdahal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende o saatte dieğimi dilemek üzere aranızda olacağım inşallah:)

süperrr... daha çabuk olacak inş.

İnşaAllah:)art56art56

oooo başladığına sevindim bende bu akşam yanınızdayım nasipse 23:32 :D

bende katılmak istiyorum. 956k dilek diledikten sonra katılanların isimlerinide söyliycekmiyiz?

bende katılmak istiyorum. 956k dilek diledikten sonra katılanların isimlerinide söyliycekmiyiz?

y789süper... katılım arttıkça aslında enerjimiz de artıyor..benim dileğime az kaldı 2-3 gün içinde belli olacakkgirlhaha

Ben isim söylemedim ama içten bir teşekkür yeter sanırım. Gerçekten güzel bir enerji ve çok heycanlandım ben ilk gün bakalım bu akşam neler olcak:D

banada heyecan bastı :))))) ne güzel hep beraber aynı zamanda bişeyler isteyeceğiz ay ne istesem acaba :))))

23:32 ye az kaldı sayılır bu gece de dilek gecesi ve dilek dilemek isteyen herkese açık :))

Dileklerimizi kendimize saklıyoruzzz.
Tam vakit geldiğin 10 dk dileğimizi imgeliyoruz.
Sonra da katılan herkese içten bir teşekkür yolluyoruz.

Eminim bu akşam da harika olcak.

ayh bi de düşünüooo:D
ben dileyeceğim şeyi biliorum :)))

bol enerjili bir dilek gecesi diliyorum herkese actionsmile tüm enerjimle,sevgimle ve dileklerimle bende aranızdayım girlhaha tüm dileklerimiz kabul oldu bile k8908

sizlerde iyiki varsınız ark5

burdayım biliyorum ki hepimizin yüreği burda sizleri ve seçtiğim herşeyi seviyorum:) boolll enejili bool mutluluk diliyorum kii çemberimiz büyüsün ve içimizee birçook isteğimizi alalım...SİMİT (evrene verdim isim:)) bize kapılarını bu gece sonsuz açtııı:)))

Teşekkür ederim iyki varsınız sizi seviyorum...dileklerimizzz evrene ulaştı kabul olduuuuuuuuuuuu

hayranım size.
ben çok yoğun bir enerji yaşadım ve ağır geldi :))
dileğimi 2 dakıkada hayalledim ve gözlerimi açtım:)
süper enejiniz vardı..maşallahhhhh...tüütüüüttüüüü :D:D

yine yapıyoruz dimii arkadaşlar !

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri