İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yurdahal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İsteklerimi gözümde canlandırmak istediğimde istemediğim görüntüler geliyor ne yapmam gerekiyor? Bu kez de korktuklarım olacak diye endişeleniyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

vitamin,
olmayacagını düşünüp endişelendiğin için istemediğin şeyler gözünde canlanıyordur... öncelikle kendini rahat ettir iyice istediğin şeylere odaklan.. istemediğin düşünceler olursa iptal edip istediğin şeyleri düşünmeye devap et en önemli çalışma iptal çalışmasıdır... kötü birşeyler aklımıza gelince hemen iptal edip yerine hemen olumlu düşünce kalıbımızı oturtuyoruz... kolay gelsin isteklerin senin ve bütünün hayrına olacak şekilde gerçekleşsin..
sevgi ve ışığın daim olsun....

Çok teşekkür ederim canım benim...

rica ederim efenim
ne demek hepimiz biriz yardımım olduysa ne mutlu bana....

yurdahal hanım ebruli de programda şu anda. bugün saat 15.28 de acil olmasını istediğimiz şeyleri imgelememizi söylüyor. hemen haber vereyim dedim. yanlış bir yere yazdıysam kusura bakmayın =))

merhaba arkadaslar
bende bu gruba katılmak istiyorum. hala persembe geceleri imgeleme yapıyormusunuz ? saat kacta ve herkes kendi istegine mi odaklanıyor? beni aydınlatırsanız sevinirim.
sevgiyle kalın

cumartesi günü yüklü miktarda ki bi faturayı bulamadık. hafta sonuda hep aklımdaydı nereye gitti bu fatura diye. bugün işe geldiğimde her tarafı aradım yeniden, bulamadım . sonra bulduğumu imgeledim kapattım gözlerimi hayal ettim . arada aklıma geldi gün içinde malesef ama az öncce gönderlecek evrakları hazırlarken hiç aklımda yokken yani, buldum. nasıl mutluyum anlatamam. şükürler olsun RABBİME cilgin897

merhaba yeni üye oldum ve aranıza katılmak istiyorum çalışmalar devam ediyormu?

yurdahal cok güzel yazmisiniz elinize dilinize saglik sevgiyle kal :))

arkadaşlar artık perşembe akşamları toplanmıyormusunuz?

slm bende aranıza yeni katıldımm. the secreti okumadım ama filmini izledim ve çok etkilendim kendi hayatımda da uygulamaya başladım aklımdan ne geçiriyorsam gerçek anlamda ne istiyorsam oluyor.. ama tabi küçük istekler bunlar.. bazen şüpheye düşüyorum ve isteklerimden uzaklaşıp olmayacak düşüncesine kapılıyorumm.. bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim özellikle yurdahal senin fikirlerini bekliyorum.konsantrasyonumu nasıl etkin kılabilirimm..şimdiden teşekkür ederim..

bu akşam bende imgelemeye katılıyorum arkadaşlar....

Yurdahal cok güzel yazmisin eline diline saglik, bugün bende imgelemeye katiliyorum.sevgiyle kal

arkadaslar ben unutma kısmını basaramıyorum .. imgelemeyi yaptıktan siparisimi verdikten sonra unutamıyorum surekli aklıma gelip heyecanlandırıyor beni :) nasıl basarıyorsunuz? yardımcı olursanız sevinirim

seni heycanlandıran olumlu duygu düşünce içinde olmanı saglayan bi durumun sakıncası oldugunu sanmıyorum ama eger endişe ve diğer duygularla birlikte aklından çıkmıyor olsalardı ozaman bir sıkıntı olurdu bence

Uzun süre yazmak, gece gündüz aynı konuyu düşünmemize sebep olabiliyor. Ben yoğunlaştığımız bir anda bir kere, yada en fazla bir hafta boyunca yazma taraftarıyım. Aksi takdirde "ya olmazsa" düşünceleri gerçekten isteği bozabiliyor. iste ve unut! bu işin en kolay yolu.

Sevgiler

Yurdahal

Çok teşekkürler Yurdahal, Bu gerçekten çok güzel bir fikir. Yazdıklarım hep aklımda kalmıştır.
Sevgiler :)
25889

Cevap: Olumlama saati

Bi dakika ben toplu olumama gününü kaçırdım öyleyse. Yeniden bir tane başlatabilir miyiz?

Hepinize sevgiler, selamlar

Unutmayın; “hayatınızın kalitesi, konuşmanızın kalitesi kadardır. Konuşmanızın kalitesi ise düşündüklerinizin kalitesi kadardır.”

Hepimiz sınırsız bir güç ile birlikte yaşıyoruz. Tüm dünya, aynı fizik kurallarına bağlı. Dünyanın neresinde yaşarsanız yaşayın, hangi ülkede olursanız olun çekim yasası sizinle birlikte. Çekim yasası kişilere bağlı çalışmaz, değer yargıları yoktur, neyin iyi yada neyin kötü olduğu ile ilgilenmez. Yasa düşündüğünüzü çekersiniz demektedir. Bu yüzden düşünce yapımızı hep iyiyi, güzeli düşünecek şekilde yapılandırmalıyız.

İnsanoğlu vaktinin büyük bir kısmını düşünerek geçiriyor. Araştırmacılar günde 60.000 farklı düşünce üretebileceğimizi söylüyor. Biriyle konuşurken, televizyon izlerken, gazete olurken, ya da müzik dinlerken sürekli düşünüyoruz. Geçmişteki anılarımızı düşünüyoruz, geleceğe dair planlar yapıyoruz. Düşünmediğimiz bir an bile yok Hatta bilinçaltımız, uykuya dalmadan önce düşündüklerimiz üzerinde çalışmaya devam eder. En çok düşündüğünüz şey karşınıza çıkacaktır. Unutmayın yaşamınızdaki her koşul değişebilir.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri