ne gibi dilekler olabilir hayatimda en buyuk dilegim erken kalkmak hayattan zevk almak bunu nasil yazacagim deftere istemek dmissiniz istiyorum olmuyor yziyorum olmuyor erken kalkmak istiyorum diye yazdim olmadi
ö zaman şunu sor neden olmuyor sorular sor cevabını bulacaksın engelleyen nedir gün içinde görmek istemediğin ne var erken kalkınca neler bekliyor soruları çoğalt cevap sendene gibi dilekler olabilir hayatimda en buyuk dilegim erken kalkmak hayattan zevk almak bunu nasil yazacagim deftere istemek dmissiniz istiyorum olmuyor yziyorum olmuyor erken kalkmak istiyorum diye yazdim olmadi

Yurdahalcım ben burçlardan hiç anlamam ama terazi burcuyum mesajın beni heyecanlandırdı. Bu bi işaret olabilir mi acaba teraziyle ilgili verebileceğin güzel haberler var mı acaba utananadamMerhaba Sevgili Arkadaşlar;
Uzun süren yoğun dönem süresince burayı biraz ihmal ettim. Yine de her Perşembe gecesi içsel olarak sizlerle birlkteydim. 17 Aralık Perşembe günü Yay burcunda Yeni Ay var. Bu Yeniay'da özellikle eğitim, öğrenim, basın, yayın, yabancı dil ve yabancı ülkeler ile alakalı dileklerde bulunmak çok iyi olacaktır. Ben bu Perşembe özellikle bu konulara odaklı istk ve dilekte bulunacağım. Böylece Yay burcunun gücünü de arkama almış olacağım. Hepinizi çok özledim. Sevgiler Yurdahal
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.