İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yurdahal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne gibi dilekler olabilir hayatimda en buyuk dilegim erken kalkmak hayattan zevk almak bunu nasil yazacagim deftere istemek dmissiniz istiyorum olmuyor yziyorum olmuyor erken kalkmak istiyorum diye yazdim olmadi

çok güzel bi yazı olmuş teşekkürler

isteklerimizi yazmanın mantığını tam kavrayamadım ama daha öncede okumuştum yazıyı bida okuyum dedim şevk geldi yazdım ben de isteklerimi.
yalnız kağıdı iyice katlayıp kırmızı bantla bi güzel bantladım.
niye?
kimse okumasın diye.nolur nolmaz biri alır okur mokur sonra kendimi çok kötü hissederim.birilerinin acımasına ihtiyacım yok krz56

acaba diyorum aklıma esince gene yazsammıki,yoksa şu andan itibaren unutsammıki.tabi sürekli aklımda olması gereken isteklerimde varda.
neyse..

ne gibi dilekler olabilir hayatimda en buyuk dilegim erken kalkmak hayattan zevk almak bunu nasil yazacagim deftere istemek dmissiniz istiyorum olmuyor yziyorum olmuyor erken kalkmak istiyorum diye yazdim olmadi
ö zaman şunu sor neden olmuyor sorular sor cevabını bulacaksın engelleyen nedir gün içinde görmek istemediğin ne var erken kalkınca neler bekliyor soruları çoğalt cevap sende
umduğunu bulmanı seçiyorum
sevgiler

en kısa sürede yaşadığımız yerden uzak biryere taşınmayı orda çok güzel ve çok mutlu yeni bir hayata baslamayı seçiyorum .
inşşallah olucak.ablamın işinin uzak biyerlere çıkmasını istiyorum ama burda çıkma ihtimalide var inşallah uzak biyerlere çıkacak eger öyle olursa bize tasınıcaz inşallah :)

Merhaba Sevgili Arkadaşlar;

Uzun süren yoğun dönem süresince burayı biraz ihmal ettim. Yine de her Perşembe gecesi içsel olarak sizlerle birlkteydim. 17 Aralık Perşembe günü Yay burcunda Yeni Ay var. Bu Yeniay'da özellikle eğitim, öğrenim, basın, yayın, yabancı dil ve yabancı ülkeler ile alakalı dileklerde bulunmak çok iyi olacaktır. Ben bu Perşembe özellikle bu konulara odaklı istk ve dilekte bulunacağım. Böylece Yay burcunun gücünü de arkama almış olacağım. Hepinizi çok özledim. Sevgiler Yurdahal

Çok teşekkürler sevgili yurdahal,
Bir yay burcu olarak bu habere çok sevindim..Bu aralar da eğitimle ilgili pekçok hedeflerim vardı, bizimle paylaşman iyi oldu..Özellikle ocak ayı farklı konularda eğitim projelerim var.
Perşembe akşamları yalnız değilsin,hep birlikte bu çalışmalara devam ediyoruz..Yazılarını da çok özledik.
Daha fazla birarada olmak dileğiyle..

Sevgiler..

Merhaba Sevgili Arkadaşlar;

Uzun süren yoğun dönem süresince burayı biraz ihmal ettim. Yine de her Perşembe gecesi içsel olarak sizlerle birlkteydim. 17 Aralık Perşembe günü Yay burcunda Yeni Ay var. Bu Yeniay'da özellikle eğitim, öğrenim, basın, yayın, yabancı dil ve yabancı ülkeler ile alakalı dileklerde bulunmak çok iyi olacaktır. Ben bu Perşembe özellikle bu konulara odaklı istk ve dilekte bulunacağım. Böylece Yay burcunun gücünü de arkama almış olacağım. Hepinizi çok özledim. Sevgiler Yurdahal
Yurdahalcım ben burçlardan hiç anlamam ama terazi burcuyum mesajın beni heyecanlandırdı. Bu bi işaret olabilir mi acaba teraziyle ilgili verebileceğin güzel haberler var mı acaba utananadam

bende katılmak istiyorum saati kaç acaba sevgiyle kalınnn

Yurdahal hanım verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.

Ben anne olmak istiyorum.Anne olmayı seçiyorum.Anne olduğuma inanıyorum.

Bu isteğimdeki olumlamam.

Ben benim.

Ben kadınım

Ben anneyim.

Bu andaki annelik halimi sevgim,saygım,şükranlarım ile sararım.

saat 00:00'da dileklerimizi gerçekleştirmek üzere enerji çalışmasını unutmayalım.... sevgiler..

Sevgili Arkadaşlar,

Yine bir Perşembe günündeyiz ve tabii ki dilek ve isteklerimizi gerçekleştirmek için bu gece 00:00'da 10 dakika süreyle zihinlerimiz ve yüreklerimiz ile bir arada olacağız.

Sizlerin de başına geliyor mu bilmem, ben istekte bulunmaya hazırlanmadığım zaman, zihnimde genellikle bir belirgin dilek olur. Fakat, istekte bulunmaya başlamaya göreyim, zihnim onu da iste... bunu da iste... diye listemi uzatır da uzatır. Bu yüzden dilekte bulunmadan önce isteklerimi, "gerçekten ihtiyacım var mı? Bana ne yararı olacak? Bana fayda sağlarken, başkaları içinde (en azından yakın çevrem için) hayırlı olacak mı? Nasıl, nerede, hangi amaç için kullanacağım?" diye sorguluyorum.

Zihnimde kargaşa yaratmamak için (bu herkes için geçerli olmayabilir) en çok ihtiyaç duyduğum isteğime, yani tek bir isteğe odaklanıyorum.

Bugün Ay Koç burcunda ve Ay hala büyüyor. Ay'ın büyüyen fazda olması sebebiyle, büyüyüp, çoğalıp artmasını istediğimiz dileklerimiz için uygun bir dönemdeyiz. Koç burcundaki Ay özellikle mutluluk, cesaret, girişimcilik, aşk, özgüven, daha kanlı canlı hareketli olmak ile ilgili konuları vurgulamakta. Bu tür istekleri için daha doğru bir günde olduğumuzu söylemek isterim.

Eğer kendinizi herhangi bir konuda atılım yapma cesaretinden yoksun hissediyorsanız, Koç burcu size gerekli enerjiyi verecektir.

Ben bu akşam için isteğimi belirledim. Sıra sizde!

Konuyu başından beri takip etmemiz olanlar için: Bu gece saat 00:00'da 10 dakikalık meditasyon yapıyoruz (her birimiz evimizde olsak da, ruhsal olarak bir arada olacağız). Meditasyon sırasında dileklerimize odaklanıyoruz, sanki dileğimize sahipmişiz gibi imgeliyor, düşünüyoruz. Sonra hem kendi dileğimizi, hem de herbirimizin dileğini yerine getiren evrene şükrediyoruz. Bu kadar.

Bu gece buluşmak üzere... Sevgilerimle...

Yurdahal

yurdahalcım iyiki geldin aramıza sen olunca burası bir başka güzel oluyor
00.00 geç bir saat oluyor uykumuz geliyor daha erken saatte yapmak mümkün mü

13:00, 15:00, 19:00, 23:00 saatleri de uygun seçenekler. Perşembe Jüpiter (bolluk, bereket) günü, saati de uygun seçmeye çalışıyorum genellikle. 00:00 dışındaki alternatifler yukarıda verdiklerim olabilir. Ayrıca tüm bu saatlerin numerolojik değerleri de çok iyi enerjiler barındırıyor.
Eğer bana sorarsanız, ben 23:00 ya da 00:00 saatlerinden birini seçerdim, çünkü gecenin sükuneti konsantrasyonu artırıyor ve gündüz enerjisinin taşıdığı gürültü ve enformasyon kirliliğini barındırmıyor; kısacası bağlantı hatları daha açık oluyor.

İsterseniz 23:00 te karar kılalım, böylece hem bir ssat erkene alınmış, hem gece, hem de nümerolojik enerjisi uygun bir zamana denk gelmiş olur.

Tabii bu tür bir değişikliği tüm arkadaşlara nasıl duyurabiliriz? Bunun bir formülünü bulmak gerek, çünkü siteye düzenli giremeyen, fakat perşembe gecesi çalışmasına katılan arkadaşlar da var. Herkes birbirine (yani tanıdıklarına) haber verebilir belki

Sevgilerimle
Yurdahal
Sol lucet omnibus

yurdahalcım tatlım benim ilgine çok teşekkür ederim...23.00 daha iyi olur bende bu gece varım 23.00 de inşallah herkes için de uygun olursa tabiiii ...enerjimiz bol olsun..

Açıkçası bu akşam ve belki birkaç hafta süresince hem 23:00, hem de 00:00'da çalışma yapma taraftarıyım. Böylece bir geçiş süreci oluşturmuş ve henüz saat değişikliğini okumamış arkadaşlara da haksızlık etmemiş oluruz.

Sevgiler
Yurdahal

canım benim merhaba bu eğitime bende katılmak istiyorum ama nasıl olacak hiç bi fikrim yok sizi ve çalışmanızı ilk defa gördüm iyiki varsınız banada yardımcı olacağınıza inanıyorum lütfen beni yönlendirirmisin.sevgi ve dua ile

bu gece ben de sizinle olucam insallah. Yani bende varim demek istiyorum.

ben de katılmak istiyorum da meditasyon yapılacak denirken kastedilen nedir, nasıl yapılır acaba??

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri