işte doğum günü çocuğu :)

Ynt: işte doğum günü çocuğu :)

eee şey... tabi ki super

Mumin.Okan ' Alıntı:
eee şey... tabi ki super
senii yalançııı y789
bu arada dışarı planımız bazı sebeplerden iptal oldu pastamı evde ailemle yedim.ayy nasıl yediysem mideme oturdu pasta hazımsızlık yaşıyorum şimdi khkh56

hımm demek bizden habersiz pasta yedin.. sevincli

nemesis, araba nasıl beğendin mi...

Çok yakar yalnız dikkat et... y789

LPG Taktır bari... aa34

**shamanic** ' Alıntı:
hımm demek bizden habersiz pasta yedin.. sevincli

ayy çok utanıyom şamanım ama yedim rt67

bymehmet ' Alıntı:
nemesis, araba nasıl beğendin mi...

Çok yakar yalnız dikkat et... y789

LPG Taktır bari... aa34

ferrarisine lpg taktıran şahısla aynı sonu yaşamak istemiyorum mehmet khkh56 ehh artık aylık benzin parasınıda hesabıma yatırırsın ark5 nede olsa limitsiz çekim yasası hesabın var khkh56

nemesis ' Alıntı:

ferrarisine lpg taktıran şahısla aynı sonu yaşamak istemiyorum mehmet khkh56 ehh artık aylık benzin parasınıda hesabıma yatırırsın ark5 nede olsa limitsiz çekim yasası hesabın var khkh56

Oldu...

Bir de maaşa bağlayayım, sigortalayayım seni... 789569

İyi ki Doğdun Yani... aa34

İyi ki Doğdun... y789

iyiki dogdun nemesis art56art56 sitede bir party çılgınlıgı var ben yeni gördüm dogum günün oldugunu daha nice mutlu huzurlu sevgi dolu çekim yasası dolu meditasyon dolu yıllara nemesis bende sana hediye vermek istiyorum ama masallah senin hediyeleri koyacak yerin kalmamıs girlhaha bende sana kocaman bir dogum günü öpücügü veriyorum kiss3 iyiki dogdun ve iyiki burdasın nice mutlu yıllara kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

ceren18 ' Alıntı:
iyiki dogdun nemesis art56art56 sitede bir party çılgınlıgı var ben yeni gördüm dogum günün oldugunu daha nice mutlu huzurlu sevgi dolu çekim yasası dolu meditasyon dolu yıllara nemesis bende sana hediye vermek istiyorum ama masallah senin hediyeleri koyacak yerin kalmamıs girlhaha bende sana kocaman bir dogum günü öpücügü veriyorum kiss3 iyiki dogdun ve iyiki burdasın nice mutlu yıllara kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

evet cerenim bende pek dikkat etmiyordum bu doğum günü mevzularına.ama kendi doğum günüm bu sayfaya taşınınca ne kadar çok kişinin doğum gününü kaçırdığımı farkettim şaşkın bundan sonra sayfaları gezerken buraya daha sık uğrıycam ttli3 saol canım uzattım yanağımı kiss3 iyi ki burdayım ve iyi ki varsınız

bymehmet ' Alıntı:
Oldu...

Bir de maaşa bağlayayım, sigortalayayım seni... 789569

İyi ki Doğdun Yani... aa34

İyi ki Doğdun... y789

ne iyi olurdu ama yaa khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri