işte doğum günü çocuğu :)

Ynt: işte doğum günü çocuğu :)

Evet... 44

Çok para verdim...En iyisini aldım... sevincli

Fazla hız yapma derken, almasınlar yani anahtarını... smiliyface

Biraz tadını çıkar bari... aa34

2mcwwva.gif

k8908 smileydance uy897

ne güzel ya bugün çifte kutlama var demek derty

biraz geç mi kaldım ne blook bizim ev bugün biraz yoğunda kusura bakma cnm kiss3

mumlarıda üflemişsindir sen şimdi ama olsun bir dilek daha tut ve birkez daha üfle benm için... ark5

1095726695dogumgunu10jq5.jpg

1178394128tney4.jpg

bebek01.gif

dogum_gunu_01.gif

doğum gününüz kutlu olsun yeni yaşınız size tüm güzellikleri getirsin kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

melodis ' Alıntı:
2mcwwva.gif

k8908 smileydance uy897

ne güzel ya bugün çifte kutlama var demek derty

biraz geç mi kaldım ne blook bizim ev bugün biraz yoğunda kusura bakma cnm kiss3

mumlarıda üflemişsindir sen şimdi ama olsun bir dilek daha tut ve birkez daha üfle benm için... ark5

1095726695dogumgunu10jq5.jpg

1178394128tney4.jpg

bebek01.gif

dogum_gunu_01.gif

saol melodisimm geç kalmış falan deilsin 10 temmuzda bende seni msj boğarım y789 ne güzel bir tarih 10 bu rakamıda seviyom ben ttli3

doğum günün kutlu olsun iyiki doğmuşsun yeni yaşın sana güzel sürprizler ve bol şans getirsin kiss3 kiss3 kiss3

serpil22 ' Alıntı:
doğum gününüz kutlu olsun yeni yaşınız size tüm güzellikleri getirsin kiss3 kiss3 kiss3 kiss3
ecem18 ' Alıntı:
doğum günün kutlu olsun iyiki doğmuşsun yeni yaşın sana güzel sürprizler ve bol şans getirsin kiss3 kiss3 kiss3

güzel dilekleriniz için saolun hayatım değişti ailesinin favori anne kızı kiss3

Mutlu yıllar nemesis.Sevdiklerinde birlikte mutlu huzurlu bir yıl diliyorum sana.

Herşey gönlünce olsun.

redflowers ' Alıntı:
Mutlu yıllar nemesis.Sevdiklerinde birlikte mutlu huzurlu bir yıl diliyorum sana.

Herşey gönlünce olsun.

kiss3 saol redflowers hepimizin günleri böyle doğum günü havasında geçer inşallah ttli3

yeni yasın sana umut getirsin nice yıllara

kiss3 saol bigci

sevgili nemesis doğum günün kutlu olsun ablam, yaradan, hayat yolunu kendi nuruyla aydınlatsın

nemesis doğum gününüz kutlu olsun.
emel24_dogum-gunu-kart15_(Custom).jpg

dogum_gunu_pastasi_yap.jpg

nemesis doğum günün kutlu olsun canım.

printempsbm2bx9.gif

yeni yaşın bol sürprizler getirsin sana.

beer46ye.gif

kiss3

mutlu seneler sevdiklerinle uzun yıllarca mutlu olman dikellerimle

hayalayaz ' Alıntı:
sevgili nemesis doğum günün kutlu olsun ablam, yaradan, hayat yolunu kendi nuruyla aydınlatsın

saol ablacımm kiss3

Mumin.Okan ' Alıntı:
nemesis doğum gününüz kutlu olsun.
emel24_dogum-gunu-kart15_(Custom).jpg

dogum_gunu_pastasi_yap.jpg

saol mümin okan ttli3 yalnız o 'doğum gününüz ' sizli bizli olmamızdan değil de mücevherle aynı gün doğmuş olmamızdan dolayı çoğuldur inşallah 44

sanemce ' Alıntı:
nemesis doğum günün kutlu olsun canım.

printempsbm2bx9.gif

yeni yaşın bol sürprizler getirsin sana.

beer46ye.gif

kiss3

en sevdiğim çizgi film kahramanıdır şeker kız candy ttli3 çok saol sanemce güzel dileklerin için kiss3

pisimbat ' Alıntı:
mutlu seneler sevdiklerinle uzun yıllarca mutlu olman dikellerimle

saol sitenin asi kedisi pisimpat kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri