İş Yaşamında Başarı İçin "Yapabilirim Kartları"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanemce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel bu kartlat teşekkülersanemce, çok ihtiyacım vardı.. :)

çok saol,çok güzel şeyler bunlarsapkal89

Bu güzel kartlar için çok teşekkür ederim.

İyiki varsınız.

Ben teşekkür ederim arkadaşlar. Bir nebze de olsa faydam dokunabildiyse mutluluk duyarım..

Sevgilerimle

bunlar bir nebze fayda değil hayat değiştirir bu güzel kartlar,tekrar saol

yarın kartların faydasını somut olarak deneyimleyip sizinle paylaşırım..

Tamda işten bahsetmişken bu konuyu güncellemek istedim. Benim ve bütünün hayrına olsun. SEVGİMLE

Işığım ışık oldun ya yine. Bence bir sonraki şifa çemberi çalışmasının konusu iş hayatı ve iş fırsatları olsun. Buradaki kartlarda yazılı olan mesajları bir metin haline getirip hep birlikte okuyalım. Muhteşem bir paylaşımmış. Çok çok çok beğendim. Şimdiye kadar neden bulamamışım ki ben bunu. En doğru zaman şuanmış. :D

Sevgiler.

Teşekkür ederim. Bence de çok güzel bir fikir. Çok iyi düşündün bunu. O zaman duyurularını şimdiden yapalım. Diğer çalışmayı çok daha fazla katılımla yapabiliriz o zaman enerjisi çok daha yüksek olur böylece

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri