İş Yaşamında Başarı İçin "Yapabilirim Kartları"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanemce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sanemceciğim! Çoooooook teşekkürler! Harika bir paylaşım daha ♥

ben teşekkür ederim melda'cım kiss3

iş yaşamı için bu kadar yeter dediler herhalde ki, 10 adet yapmışlar kartları y789

devamı yok yani bitti b456

başka paylaşımlar da görüşmek üzere artık music45

Çok güzeldi teşekkür ederim. Gönüller dolusu yenilerini beklıyoruz. Almaya hazırız. Sevgıyle kalın.

çok teşekkür ederim o kadar ihtiyacım vardı ki böyle birşeye anlatamam...

sevgiler.

arkadaşlar ben kartları göremiyorum niye olabilir ?

merhaba berrinsu

herhangi bir problem var mı diye baktım ama yok.

resim dosyalarını gösteren herhangi bir eklentiye ihtiyaç duyuyor olabilir misin?

bilemedim.. sayfayı yenileyip bir bak istersen..

sevgiler

teşekkürler sanemce biraz gec fark etsemde cok faydalandım.. harika şeyler paylaşmıssın herzamnki gibiy789

Teşekür ederim Sanemce çok güzeller bu kartlar

mcorco ellerine saglık
çok güzel dosyalar hazırlamışsın
ama ben bunları indiremiyorum...

Ellerine sağlık McOrco

bu şekilde saklamak ve okumak daha kolay oldu smileydance

pdf nasıl yapılır bilmiyorum, öğrensem iyi olacak superxy

sevgiler actionsmile

iş yeri yasaklamışda hiçbirşey indiremiyoruz ilgin için teşekkür ederim

işyeri universite vs. blokeyı aşmak içinde birçok yol var ama pek legal şeyler olmadığından forum yerıne ozel mesaj kutunuza onderıyorum :)

pdf yapmak ıcınde photoshop yeterli

Emeğine sağlık, bu kartları yazdırdım, elimde ve hergün en az on dakika inceleyeceğim 956k Teşekkürler ..

hiç aklıma gelmemişti bu
evet yazdırmak içinde kolaylık oldu

çok iyi fikir teşeşkkürler

bilgisayara
telefonun pdf okuyucusuna
elektriğe
pile
ekrana ihtiyac olmadan dursunlar

Yine güzel bir paylaşım yapmışsın, bunları da aldım.

Teşekkürler sanemce, iyi ki varsın.

Sevgiler. kiss3

s456Gerçekten herkesin ihtiyaç duyduğu bir konuya el attığın ve dokunduğun için sana teşekkür ediyoruz, iyi varsın... seni seviyoruz956kk8908

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri