İş Yaşamında Başarı İçin "Yapabilirim Kartları"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanemce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
y789 sanemce tam da müdürü öldürmeyi planlarken bu kartlarım görmem acaba bir mesajmıdır banay789

y789 sanemce tam da müdürü öldürmeyi planlarken bu kartlarım görmem acaba bir mesajmıdır banay789

aslında haftaya başlayacaktım koymaya Ayşegül'cüm ama bugün ani bir kararla açtım konuyu.. neden bugün başladım ben de bilmiyorum ama, mesajını okuyunca iyi etmişim dedim y789

valla sinirimi dönüştürmek için 3 çakraya enerji gönderip duruyorum,aynalama yapıyorum yok tutma ben sanemce elimde kalcak bu adamy789

Sevgili sanemce muhtesemsin 956k cok tesekkur ederim

arkadaşlar ben teşekkür ediyorum hepinize ark5

o zaman bir kart daha gelsin bisiklet

sanemce harikasın geçenlerde bu kartlara internette rastladım biraz araştırdım ama satınalabileceğim bir yer bulamamıştım.
şimdi burada görünce nasıl heyecanlamdım anlatamam çok teşekkür ederim.
bir anda paylaşmaya karar vermende etkim olabilir mi y789
tekrar teşekkür ederim sabırsızlıkla bekiliyorum yenilerinide
sevgiler.

Kartların çok çok güzel emeğine sağlık, hergün bizlere moral, sevgi ve yeni yeni umutlar ve nutluluk saçıyorsunuz. Sınırsız ve sonsuz sevgimi gönderiyorum. Herşey senın gönül zenginliğince olsun.

Çok teşekkür ederim Meliha'cım güzel sözlerinle çok mutlu ettin beni ttli3

mutluluğumuz, huzurumuz birlikte çoğalsın istiyorum..

ben çok birşey yapmıyorum aslında.. sizlerden aldığım sevgiyi, umudu, huzuru sizlere yansıtıyorum

sevgilerimle kiss3

Bu konu tam da aradığım birşeydi,teşekkürler canım..

art56art56sanemce çok güzel bunlar emeğine sağlık

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri