güzellik halleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan su_oguz@hotmail.com
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: güzellik halleri

khkh56 yok canım öyle sıradan bi tipim var.içim güzel olsun suzzycim kiss3

mrblar herkese...uzun zamandır girememiştim nasılsınız suzy ablacım sen nasılsın şerdacım kursun nasıl gidiyor.

roza24 ' Alıntı:
mrblar herkese...uzun zamandır girememiştim nasılsınız suzy ablacım sen nasılsın şerdacım kursun nasıl gidiyor.

rozacım..canım geç oldu sana dönmem... utananadam

anca toparlanıyom...shamanımın dediği gibi çok güzel bir toplantı oldu istanbul toplantısı... tender45 seninde katılmanı çok isterdim...tanışırdık böylece...neyse bir dahaki sefere inşallah... ttli3

sussy hocam :) hanım ve hülya hocam hanım :)

Güzellik estetik uzmanları, ben sizi hayatta bırakmam blissy

Efenim şimdi benim karma bir cildim var,gözeneklerim çok açıldı

Bana şöyle besleyici gözenekleri sıkılaştırıcı cildime de uygun ne tavsiye dersiniz,ilk sayfada yazmışsınız ancak hangi cilt tipine uygun bunu belirtmemişsiniz

Ben maden suyunu buz haline getirip yüzüme sürüyorum mesela,salatalığı rendeleyip suyunu buz halne getirip onu da göz evresi dahil tü yüzüme sürüyorum,gülsuyu ile siliyorum,birde arada bir yumurta akı ve limon maskesi yapıyorum,doğrumudur bütün bunları yapmama rağmen gözenekler sıkılaşmadı yaa emb23

Birde diğer sorum ise ben nemlendirici olark doğal olur diye "exipial hydro" kullanıyorum,uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir yan etkisini görmedim ancak bu demek değildir ki dokunmayacak..Sakıncası var mıdır,"panthenol" tüylenme yapıyormuş bu konuda bilginiz var mıdır

Lütfen biri cevap versin

Özellikle expial hydro konusunda,netten şöyle bir baktım, iyi diyenler de var kötü diyenlerde

En azından bu konuda biri aydınlatsın

merhabalar AZARRATH...çok özür dilerim...

biraz geç bir cevap oldu...bu ara yoğunluğumdan dolayı pek aktif olamıyordum...

buzlu soda uygulaması çok güzel bir uygulamadır...

özellikle asidi giderilmiş soda mineral açısındanda zengin olduğu için cilt temizleme işleminden sonra tonik olarak uygulanabilir...

yalnız küçük bir uyarı yapmak isterim...bilmediğiniz yada içeriğini iyice araştırmadığınız hiçbir bitkiyi emin olmadan cildinize sürmeyin...

bir başkasına çok çok iyi gelen bir ürün yada bitki sizin cildinizde çok ciddi alerjik reaksiyon yaratabilir...

expial hydro çok rahat kullanabileceğiniz su içinde yağ emilsiyonu olan hafif bir nemlendiricidir...vücudunuza çok rahat kullanabilirsiniz...

ama yüzünüz için daha özel bir şey kullanmanızı tavsiye edrim...ama her şeyden önce iyi bir cilt temizliği...umarım faydalı olabilmişimdir...

bu arada  maskelerle ilgili linkler vermek istiyorum  incelemeniz için...oldukça faydalanacağınızı düşünüyorum... super sevgiler...

http://www.hayatimdegisti.com/forum/hazirlanmasi_kolay_cilt_maskeleri-t15023.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/cilt_besleyen_vitaminler_ve_yumusatici_bitkiler-t10245.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/cildimizi_korumak_icin-t3753.0.html

Güzel olmak için illa ki tonlarca para dökmenize gerek yok...

g.jpg

Evde kolay manikür

manikur.jpg

Tırnaklarınızı ve etlerinizi yumuşatmak için ellerinizi bir süre sabunlu ılık suda bekletin. Yumuşayan etleri, keskin bir makas yardımı ile fazla derine inmeden kesin. Eğer bu işlem zor geliyorsa, etlerinizi tırnak diplerine doğru bir havlu yardımıyla itin.

Kendi toniğinizi kendiniz yapın

Bir çay bardağı suyun içine, iki damla lavanta damlatın. Bir süre buzdolabında soğutun, ardından bir tutam pamukla yüzünüze sürün. Cildinizdeki canlanmayı hemen göreceksiniz.

Gözlerinizi hafifletin

İki çay kaşığı küçük doğranmış salatalığı, 1 çay kaşığı süt tozu ile karıştırın. Göz çevrenize ve göz kapağınıza sürün. 10 dakika bekleyip, yıkayın. Gözlerinizdeki ağırlığın uçup gittiğini hissedeceksiniz.

Ojelerin çabuk kuruması için

nails.jpg

Yapmanız gereken tek şey, ojeyi sürdükten sonra, buzlu suda birkaç dakika bekletmek. Ne kadar çabuk kuruduğuna inanamayacaksınız. Ancak bilmeniz gereken küçük bir ayrıntı var, bu işlem ojenin tırnağınızdaki ömrünü kısaltır.

Yüzünüz dinlenmiş görünsün

Yüzünüzün dinlenmiş görünmesini istiyorsanız, önce sıcak hemen ardından soğuk suyla yıkayın. Bu işlem kan dolaşımını hızlandıracağı gibi kaslarınızı da harekete geçirecektir.

Vücudunuzu rahatlatın

Duş alırken sabah sabun yerine, nane ya da zencefilli sabunlar kullanın. Bu sayede vücudunuzun her noktasını rahatlatmış olursunuz.

Omuzlarınız tutulduysa

Vücudunuza çok ince tabaka halinde vücut yağı sürün. Ardından sıcak suyla ıslattığınız havluyu tutulan bölgeye koyup duşa girin. Havlu, yağın iyice derinin içine girmesini sağlayacağından, teniniz yumuşayacak ve kaslarınız gevşeyecektir.

Göz halkalarına karşı

Göz altında oluşan keseleri ve renk değişikliklerini, buzlu suya batırılan pamuk parçalarını gözünüzün üzerinde ve çevresinde gezdirerek geçici olarak ortadan kaldırabilirsiniz.

merhabalar
bu konuda uzmanını bulmuşken hemen sormak istiyorum.geçenlerde bir arkadaşım cilt sıkılaştırıcı maske
tarifi verdi.kuru maya ve bir tatlı kaşığı şeker karışımı.toniklerden çok daha etkili olduğunu söyledi.bilgilenmeden
de uygulamak istemiyorum.. dusun dusun

münzevi ' Alıntı:
merhabalar
bu konuda uzmanını bulmuşken hemen sormak istiyorum.geçenlerde bir arkadaşım cilt sıkılaştırıcı maske
tarifi verdi.kuru maya ve bir tatlı kaşığı şeker karışımı.toniklerden çok daha etkili olduğunu söyledi.bilgilenmeden
de uygulamak istemiyorum.. dusun dusun

merhabalar münzevi... hismiley

bazı evde yapılan doğal maskeler çok güzel ve etkili gerçekten....kuru mayayla yapılan değişik maskeler cildi sıkılaştırıcı etkiye sahiptir...faydalı olucağını düşünüyorum...kolay gelsin.... super

sevgiler... actionsmile

Sanırım cilt bazen bakımdan hatta rutin cilt bakımından da bıkıyor. Ve kendini doğal akışına bırakmasını istiyor.Bazen cildi dinlendirmek mi gerekiyor mu acaba.

çok güzel bilgiler bunlar emeğinize bilginize yüreğinize sağlık yeni paylaşımları sabırsızlıkla bekliyorum unutmayın bu güzel konu başlıgını :) sevgiyle ve ışıkla kalın.

Kizlar,

Konuyu guncelliyorum, keza harika bilgiler varr kahvesmiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri