güzellik halleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan su_oguz@hotmail.com
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: güzellik halleri

çok tşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı...deneyimden bahsetmişiniz zaten bu deneyim olayı her sektörde geçerli ben kursu bitirdikten sonra çalışma hayatına başlamak isterdim..ama cildimle ilgili hiç bi sorunum allaha şükür...
bu konuda şanslıyım...peki çalışmadan nasıl deneyim kazanabilirimki...

bişey daha sormak istiyorum bazı kurslar iş bulmada garanti veriyoruz diyolar sizce bu ne kadar doğru...benim için marka olmayan biyerden başlamak bile sorun deil aslında önemli olan deneyim kazanmak...

sevgili roza24..ben çalışmadan deneyim kazanmalısın demedim ki..elbette çalışarak deneyim kazanacaksın..markaların tercihi bu şekilde dedim..ama bazı çok pahalı olmayan markalar da var..hem belli de olmaz..ümitsizliğe kapılma derimm..sen bu işi seviyorsan ve istiyorsan illaki kapılar sana açılacaktır..önce bir kursunu bitir derim ben..daha sonra gerekli bilgiler zaten sana verilecektır.. ttli3
kursların böyle bir garanti vermeleri konusunda bir bilgim yok..şayet öyle diyorlarsa bunu iyice araştır derim..nerede çalışma imkanı sunuyorlar?ve ücreti ne?alacağın diploma ya da sertifikayı milli eğitim destekliyor mu?iş yeri açma hakkını sana veriyor mu?yoksa sadece konuyla ilgili yerlerde mi çalışabiliyorsun..iyice araştır ve sana en uygun olan yerde başla..naçizane tavsiyelerim bunlar..
başarılar diliyorum..ve lütfen başlamadan ümitsizliğe kapılma..güzel düşün güzel olsun..sevgiler smiliyface

merhabalar roza24....hoşgeldin... t678

kesinlikle sevgili hülyacıma katılıyorum...bir yerden başlamak istiyorsan vede sevebileceğin bir meslekse öncelikle kurslara başlamalısın....biraz sabır gerektiren bir iştir ama kesinlikle çok zevkli... blissy

ben yaklaşık on yıldır bu mesleği severek yapıyorum...ve zevkle yapıyorum...eğer meslek olarak seçeceğin bu işi hakkını vererek yapmaya çalışırsan kendi referansını kendin oluşturursun...

sevgiler ve başarılar... super

hülyacım yakaladım seni...onlıne görünce ....

naaber kuzucuk...canım meslektaşım...nede güzel aratmazmış yokluğumu bitanem...

ayyy...çıldırıcaam... sevincli özlemişim sizleri yahuu.. cilgin897 blissy

ayyyyy tatlı dillim güler yüzlüm nasılsın.. ark5
nerelerdesin..bende özledim yaa..bu sıralar pek giremiyorum ona da canım sıkılıyor..ama vardır bir hayır.. blook
sen varken buraya yazmaya pek ihtiyaç duymuyorum..ama baktım ki meslektaşım yok ben yazdım..bir daha bu kadar ayrı kalırsan yazmam ona göre n9598
sizleri çok seviyorum yaaa.. kiss3
shamanımm seni de çok seviyorum balım...anladın sen ark5

tatlım.... 956k
ne mutlu bana sizler gibi dostlarım var... tender45 yazılarını gururla okuyorum...
hakkatten shamanım sende bi ses ver sonra yatıcam....yada belki otururum.. blissy

günlüğünden vermişim ses suzzy cimm y789

kucak dolusu sevgiler güzellik meleklerime...
piercaa5ho.gif

shamanım...tamamdır canım aldım sendende güzel duaları enerjileri...rahat yatarım artık... blissy
güzel hülyacımlada sohbet ettik biraz tanıştık...hayal ablam...yaaa sende daha sık ses ver be ablam...
arkadaşlar...bütün hayatım değişti ailesi...enerjimiz bol olsun diyor vede uyumaya gidiyorum...
yarına inşallah görüşürüz..iyi geceler... kiss3 kiss3 thumbsanim

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için....iyiki varsınız..

roza24 ' Alıntı:
çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için....iyiki varsınız..

rica ederiz tatlım..sormak istediklerini gönül rahatlığıyla sorabilirsin..iyiki sende varsın ttli3

teşekkür ederim henüz kursa başlamadım ama imkanlarım ölçüsünde ileride gidicem inşallah...bu yüzden merak ettiğim çok şey var..sevgili hülya bizim işimizde ağda olayı yok demiştiniz..estetisyen olan bi kişi ağda yapmazmı sadece lazer tekniğinimi kullanılıyo ağda kuaförlerdemi olur sadece.umarım öyledir..eğer öyleyse çok iyi teknolojiyle çalışmak herzaman çok daha iyi..ağda bi estetisyenin işi olmamalı bence.

bende cevaplar için tşk. ederim. bi sorum daha olucak.
yüzümdeki kıllardan kurtulmak istiyorum. lazer epilas. sonuç vermez versede çok uzun zaman alır dedi gösterdiğim uzman.ince imiş. ama bu haliylede çok rahatsızım. acaba sir ile aldırsammı? ciltte zamanla sarkma meydana gelirmi asılma nedeniyle.. yada çoğalırmı ...
yada başka ne önerirsiniz?

sevgili rosacım,dediğim gibi bir estetisyen ağda yapmaz derken yapmayı bilmez anlamında söylemedim tabi..bilsede yapmaz..ancak müşterinin isteğine göre sirağdayı yapan bir elemanı yanında çalıştırabilir.elbette teknolojıden faydalanmayı tercih etmeliyiz..bizi nihayi sonuca en kısa hangi yol ve teknık götürüyorsa onunla çalışmalıyız..bu yüzden evet ağda işini genelde kuaförler yapar.. ttli3

merhaba asevgican,anladığım kadarıyla bir uzmana gittin ve sana lazerden tam sonuç alamayacağın söylendi..neden olarakta tüylerinin ince olduğu söylendi..umarım doğru anlamışımdır.. dusun
öncelikle sana tavsiyem bir dr.a görünüp hormonel dengende herhangi bir bozukluğun olup olmadığını araştırmandır..şayet bir bozukluk varsa epilasyondan sonuç alamazsın..ancak herşey normalse sonuç almaman için hiç bir engelin yok..belki kılların yapısından biraz uzun sürebilir sonuca ulaşman..bunun içinde epilasyon sonrası kullanabileceğin tüy azaltıcı kremleri önerebilirim..biraz zaman alabilir..bizler genelde epilayona başlamadan evvel,sorunu olan kişilere önce hormonlarıyla ilgili sorular sorarız..zaten kıl yapısından ve çalışmalarımızdan bir dengesizliğin olduğunu anlarız..bu yüzden öncelikle dr.a gitmesini öneririz..amaç sadece para kazanmak olmamalı..bir uzman,müşteriyi hangi konuda olursa olsun yönlendirmeyide bilmeli..bizler ne dr.uz..nede dermatolog..bizi aşan konularda sebepleri öğrenmemiz şart..bunlara dikkat eden bir uzmanla görüş derim..sana söylediği tavsiyelere uyduğun taktirde çözüme en kısa yoldan ulaşacaksın...
sir ağdayı uygulamanı tavsiye etmem..ağda çok sık kullanıldığında ve sürekli tercih edildiğinde zamanla cilt sarkmalara sebep olabilir..tüylerin çoğalmasına sebep olmasa bile,azaltmaz ve yok etmez..ancak bir çok insanın tercihi sirağda da olabilir...tercih meselesi yanii..şayet riski göze alıyorsan ve anlık kurtulmayı tercih ediyorsan yaptırabilirsin..sevgilerimle ttli3

tşk ederim. danıştığım kişi diğer bölgelere de epilasyon yaptırdığım uzman. ve guatr rahatsızlığım olduğu için hormonlarım da problem var. yüzümü inceledi ve ince tüy olduğunu, sonuç alamayacağımızı söledi.
o nedenle diğer bölgelere uyguluyoruz lazeri.
evet hormon sorunu var ama bölede kalmak istemiorum... bi çözüm arayışı içindeyim dorusu.. sir ağda dan başka alternatif varmı sence?

slm arkadaşlar uzun zamandır görünmüyosunuz...
nette dolaşırken controctubex adlı bir ilaç hakkında yazılanları okudum.sivilce yara izleri yanıklar üzerinde oldukça etkiliymiş ama doğru bir bilgimidir bilmiyorum estetisyen arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum..

ewet controtubex gerçekten tedavi edici ve onarıcıdır...ama hekimin problemli bölgeyi görmesi ve ona göre yönlendirmesi önemli...öncelikle lütfen hekiminize danışın... coffe2

evet canim bu ilac gercekten sivilce ve yara izlerini geciriyor rahatlikla söyliyebiliyorum cünki bende kullandim svegilerimle mlk34

evet haklısınız...hekim kontrolünde olmak lazım bilinçsiz kullanmamalı..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri