güne başlarken

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gunesim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tenefüsten istifade bilgisayar laboratuvarına daldımmmkhkh56 Herkese günaydınlaaarrrrrr, muıhteşemmm bir gün geçirmeniz dileğiyleee956kblissy

günaydın dudağımdan asla gitmeyen neşe, günaydın dost kalplerde açan büyük güneşe, günaydın yüreklerden akan sıcak dizeler, yürek yangınlarına su gönderen gözeler. Günaydın hayatım değişti nin güzel insanları.
Günaydıııınnnnnnnnnnnnn ne güzel bir mesaj bu böyle çokkk sevdimmm s456
Günaydddddııınnnnnnnn

HERKESEEE KOCAMAN Bİ GÜNAYDIN.!!!!.. HADİ GÜNE BAŞLAYIN ARTIK.. ZAMAN KAYBETMEYİN ÖĞRENİLECEK,ve YAPILICAK ÇOKŞEY VAR...
mutlu birgün geçirin.. telkinleri dinlemeyi de unutmayın y789 hepinizi çoook seviyorum..
sevgiyle kalın........................

kiss3Çok ama çok güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle hepimize günaydııııın.kiss3

günaydın günaydın günaydın sitemin renkli,neşeli,mutlu insanları. sizleri seviyorum.

Günaydınnn herkeseeeeeeeeeee.... Harika bir gün geçirmeniz dileğiylee..........blissy

bütün dünyaya güzel bir gün geçirmesi dileğiylesevincli
günaydınblissyblissy

günaydın günaydın günaydın bolluk bereket dolu bir gün geirmek dileğiyleeeeeeee

mutluluğunuz daim olsun....sevincli
gönlünüzde açan güneş ömrünüzü aydınlatsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese kocaman bir günaydın
happy6

Benden de herkese kocaman bi günaydınnnnnnnn..
tüm site sakinleri iyiki varızy789

Günaydınlaar.kiss3kiss3kiss3

günaydınnnnnn herşey gönlünüzce olsun

günümüz güzelliklerle dolsun hayırlı cumalar olsun hayatım değişti dostlarıııııı

seviyorum keratayıı actionsmile millet çizgi film izlemekten utanıyor ben herkesin içinde açıp izliyoruum blissy hayatt 18 yaşındaysanız çoookk güzell music45
Bende yazın izliyodum valla hiç umrumda değil seviyorum beny789Hatta Tom ve Jerry'e rastlarsam hiç kaçırmam khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri