güne başlarken

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gunesim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her kese kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

Slmlar;
Kimin bilmiyorum Alıntıdır paylaşmak istedim:

Bir güzellik yap kendine
Veeeee......................................
Sadece sahip olduklarını düşün;
Mutlu ol onlarla!.......................

Sahip olamadıkların üzülsün;
Senin olmadıklarına......................

Bir güzellik yap kendine
'Keşke'leri hiiiiç düşünme !!!
Mutlu ol seçimlerinle!
Bırak 'keşke'ler üzülsün senin seçimlerine...........
Bir güzellik yap kendine!
Her yeni günü senin günün ilan et veee.................
şımart kendini olabildiğince!..
Bırak dünler üzülsün seçilmediğine.......................
Kalbinde daha da büyüt sevgisini sevdiklerinin!!!
Bırak sevmediklerin üzülsün;
Kalbinde yerleri yok diye!!!
Sev kendini kimseleri sevmediğin kadar!!!
Mutlu ol varlığınla!!!

Bırak seni sevmeyenler üzülsün!
Yüreklerine sığamayacak kadar Büyüksün diye!!!!

Günaydınlaaar. bugün acaip pozitif hissediyorum kendimi 956k bakalım hangi güzel haberlerle mutlu edecek beni.tender45
cadi_bm şiirin çok güzeldi. sabah sabah dahada bir enerji verdi bana. teşekkür ederim.kiss3

Günaydınlaaar. bugün acaip pozitif hissediyorum kendimi 956k bakalım hangi güzel haberlerle mutlu edecek beni.tender45
cadi_bm şiirin çok güzeldi. sabah sabah dahada bir enerji verdi bana. teşekkür ederim.kiss3
Rica ederim. İnsan pozitif ve enerjik olunca etrafını etkiliyor tahmin edemeyeceği yollarlakrzm67
Eski ben olsaydı duyduğu bir habere kafayı takar günü kendine zehir ederdi ama o gittiği için HERŞEY ÇOKKK GÜZELL, HAYAT AKICI ve SÜRPRİZLERLE doluuu 956k956k

Herkese günaydınnnnn. sevgi dolu mutlu ve harika bir gün geçirmenizi diliyorummmmblissy

kiss3 kiss3 kiss3 bugünümüzün dünden güzel geçmesini seçiyorum.Hepinize Günaydııın. s456 alk78 art56art56cat3500 smileydance:zpzp::zpzp::zpzp:

çok güzel bir gün geçirdik yarın daha da güzel olacak

herkese günaydınsevinclihayat herşeye rağmen güzel...y789

sapkal89

kiss3kiss3 kiss3 Günaydınlaaaar. kiss3kiss3 kiss3

smil56smil56herkese sevgi dolu günaydın
smileydancepartysmileysmileydancepartysmileysmileydancepartysmileyneseli56

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN.!!!!. NE ZAMANDIR AKSİLİKLERDEN GELEMİYORUM ARANIZA.. AMA ÖZLEMİŞİM SİZLERİ.. MUTLU GÜNLER EFENDİM.. TÜM SİTE SAKIİNLERİ KUCAKLANDINIZgirlhahagirlhahagirlhaha

günaydın dudağımdan asla gitmeyen neşe, günaydın dost kalplerde açan büyük güneşe, günaydın yüreklerden akan sıcak dizeler, yürek yangınlarına su gönderen gözeler. Günaydın hayatım değişti nin güzel insanları.

mutluluğunuz daim olsun sevincli
iyiki varsınızsevincli
kocaman bir günaydıny789

herkese
güzel bir gün geçirmesi dileğimle günaydınnn

herkese günaydın........... aman tanrım öğle oluyo nerdeyse E tünaydın o zaman... mulu bir gün sizlerin olsun...y789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri