Erkegin guzeli cirkini olur mu?

Biscolata reklamındaki yakışıklılar malesef (çok yakışıklı ve çok güzel insanların belli bir yüzdesi vardır, bu da ancak nufusun %0,01'i olabilir, ya da daha azı:))) buralarda pek görünmüyorlar!...

Biscolata reklamında yakışıklı mı vardı kız? ooo67 Görmedim ben onları. y789

Ayyy şimdi gördüm. Amaaaaannn hiç tipim değiller. girlhaha

Bulunmaz Hint Kumaşı'ndan sevgiler. girlhaha

Ayyy şimdi gördüm. Amaaaaannn hiç tipim değiller. girlhaha

Bulunmaz Hint Kumaşı'ndan sevgiler. girlhaha

Ayy eksik olsunlar benim de tipim değiller, çirkin ama karizmatik tipleri çok yakışıklı tiplere tercih ederim. Bu sözlerim umarım ki bir tartışmaya ya da spekülasyona yol açmaz, ama ben şu adını vereceğim "Charles Bronson, Al Pacino, Dustin Hoffman gibi çirkin ama dünyayı fetheden aktörleri, bizden olan çirkinlerden de Kemal Sunal, Uğur Yücel, Erdal Beşikçioğlu'nu örnek gösterebilirim beğendiklerime... Akıl, centilmenlik, güç, karizma biraraya geldiğinde hiç bir çirkinin önünde hiçbir şey engel değildir. Tevekkeli değil, gücü elinde tutan kişilerin "en seksi" seçilmelerinin nedeni!...
Bir bulunmaz hint kumaşından da Sevgiler Zerynthiaactionsmile

Ayy eksik olsunlar benim de tipim değiller, çirkin ama karizmatik tipleri çok yakışıklı tiplere tercih ederim. Bu sözlerim umarım ki bir tartışmaya ya da spekülasyona yol açmaz, ama ben şu adını vereceğim "Charles Bronson, Al Pacino, Dustin Hoffman gibi çirkin ama dünyayı fetheden aktörleri, bizden olan çirkinlerden de Kemal Sunal, Uğur Yücel, Erdal Beşikçioğlu'nu örnek gösterebilirim beğendiklerime... Akıl, centilmenlik, güç, karizma biraraya geldiğinde hiç bir çirkinin önünde hiçbir şey engel değildir. Tevekkeli değil, gücü elinde tutan kişilerin "en seksi" seçilmelerinin nedeni!...
Bir bulunmaz hint kumaşından da Sevgiler Zerynthiaactionsmile

Evet ya karizmatik olsun şöyle de mi? Ben de bekliyorum bir tane karşıma çıksın diye. Çıkmazsa evde kaldım. khkh56

her kadının gönlünde bir faşist yatar
sylvia plath

Her kadının gönlünde bir faşist yatar mı bilmiyorum ama benim içimde bir faşist var onu biliyorum. Şimdi iki faşist bir araya gelirse sonuç pek iyi olmaz. Adamın saçını başını yolarım. Yazık. khkh56

Her kadının gönlünde bir faşist yatar mı bilmiyorum ama benim içimde bir faşist var onu biliyorum. Şimdi iki faşist bir araya gelirse sonuç pek iyi olmaz. Adamın saçını başını yolarım. Yazık. khkh56

artık erkeklerin gönlünde faşist bir kadın yatar olmuştur belki.. ben de duacınızım

Bazı insanlar gördüm; dış görünüşleri çok güzel veya yakışıklı
ama ruhları alabildiğine karanlık ve pisti.

Bazı insanlar gördüm; dış görünüşleri çok çirkin ve sade;
ama ruhları alabildiğine aydınlık ve güzeldi.

Ben bay olsun bayan olsun dış görünüşüne artık aldanmıyorum.
Karakterine, ruhuna ve kalitesine bakarım.
Bir insanın içi pisse dışını ne kadar süslesin, boş bence.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri