Erkegin guzeli cirkini olur mu?

Özetini yazsaydın iyi olurdu :)
Benim gibi tembeller için en azından.

seeman bildiğim kadarıyla bu sitede tembellik olmaz:))))

Alenen kadına şiddet. Hem de bir de adamlarıyla...

ünlü bir çin atasözü derki :
Türk erkekleri döverek de sevebilir ... O yüzden Türk erkekleri kadına siddet uygular(!). Birde adamlara odun diyosunuz.Adamlar bildigin romeo :))

Özetini yazsaydın iyi olurdu :)
Benim gibi tembeller için en azından.

:D ben paylaşayım :d

GÜZEL İLE ÇİRKİN
*Bir gün Güzellik ve Çirkinlik bir deniz kıyısında karşılaştılar. Ve
dediler, '' Hadi, denize girelim'' Ve giysilerini çıkartıp sularda yüzdüler.
Ve bir süre sonra, çirkinlik kıyıya dönüp Güzelliğin giysilerine büründü ve
yoluna gitti. Ve Güzellik de denizden çıktı; ve kendi giysilerini bulamadı;
ama çıplak olmak utandırıyordu onu; çaresiz Çirkinliğin giysilerine büründü.
Ve yoluna devam etti Güzellik. O gün bügündür erkekler ve kadınlar onları
birbirine karıstırır. Ancak içlerinden Güzelliğin yüzünü önceden görmüş
kimileri vardır ki, giysilerine bakmaksızın tanırlar onu. Ve yine
Çirkinliğin yüzünü bilen kimileri vardir ki, giysi onu gözlerinden
gizleyemez

Teşekkürler

Çok şükür inatçı değilim :D:D Boşuna demiyorum bana benzesin :) Aaaa evet bu yazımın üstüne geldiniz :D

Amacım üstüne gelmek değildi:) Ben başlattım sanırım,kendimi suçlu hissettim birden girlhahaBenzesin canım benzesin istediğin gibi olsun inşallah:)))

Arkadaslar,

Eskilerin deyimine gore ``erkegin guzeli cirkini olmaz`` mis...

Bu konuyu bugun is yerinde bir arkadasim ile saatlerce tartistik ve orta bir nokta bulamadik.

Ornegin,bir erkek var ve cirkin ama ruhu super, karakteri size uygun, iyi bir isi ..vs var ama fiziksel olarak sizi cekmiyor...Naparsiniz?

Ya da bir erkek var cok yakisikli, isi guzel ama karakterleriniz farkli...Ama aranizda cekim gucu mevcut, Naparsiniz?

Hepinizin sorunun cevabini soyle yanitladigini duyar gibiyim: `` Adam gibi adam olsun cirkin olsun ruh guzelligi onemli`` , evet haklisniz ama kacimiz bunu duygusal hayatimizda uyguluyoruz? Iliskilerde bu oz elestiriyi kendimize yapiyor muyuz?

Siz hangisini secerdiniz?O0

Ruhunun güzelliği çok önemli. Karakteri bana uymasa bile ruhunun güzel olması yeterli. Görüntüsü çok da önemli değil açıkçası.
Bunu hayatımda uyguluyor muyum? Evet.
Sevdiğim erkek normal şartlarda tipini asla beğenmeyeceğim biri. Ama ruhu güzel olduğu için vücudu veya görüntüsü bana çok güzel geliyor.

teşekkürler:)))

Ama, burda çok önemli bir husus var.
Erkek güzel olmasa bile çirkinliğini ya da güzel olmamasını kafaya takmamalı.
Eğer kafaya takmışsa, kendinde birşeylerin eksik olduğunu devamlı düşünüp duruyorsa, Aşırı kıskanç olma ihtimali büyüktür. y789

:D ben paylaşayım :d

GÜZEL İLE ÇİRKİN
*Bir gün Güzellik ve Çirkinlik bir deniz kıyısında karşılaştılar. Ve
dediler, '' Hadi, denize girelim'' Ve giysilerini çıkartıp sularda yüzdüler.
Ve bir süre sonra, çirkinlik kıyıya dönüp Güzelliğin giysilerine büründü ve
yoluna gitti. Ve Güzellik de denizden çıktı; ve kendi giysilerini bulamadı;
ama çıplak olmak utandırıyordu onu; çaresiz Çirkinliğin giysilerine büründü.
Ve yoluna devam etti Güzellik. O gün bügündür erkekler ve kadınlar onları
birbirine karıstırır. Ancak içlerinden Güzelliğin yüzünü önceden görmüş
kimileri vardır ki, giysilerine bakmaksızın tanırlar onu. Ve yine
Çirkinliğin yüzünü bilen kimileri vardir ki, giysi onu gözlerinden
gizleyemez

Gercekten cok guzelmis, duymustum ama okumak kismet olmamiti, tesekkurler paylasim icin,

Sanirim ortak noktamiz `erkegin guzeli cirkini olurmus:) ve goreceli oldugu icin de herkes daha cok karakter uzerinde yogunlasmis, dogrusu da bu zaten degil mi, maymuna yavrusu kugu gorunurmus:)y789

Kendini suçlu hissettirecek birşey yapmadın.
Bir kaç arkadaş yazımın üstüne yorum yapınca bende size espiri yapmak istedim :))))
Duaların kabul olur inşallah :)

:))Biliyorum canım.İnşallah kabul olur:)içten söyledim :)))

Gercekten cok guzelmis, duymustum ama okumak kismet olmamiti, tesekkurler paylasim icin,

Sanirim ortak noktamiz `erkegin guzeli cirkini olurmus:) ve goreceli oldugu icin de herkes daha cok karakter uzerinde yogunlasmis, y789

Yahu bunun aksini iddia eden var mı ki ?
Yani erkeğin güzeli ve çirkini olmaz diye.
Bunu ancak tamamen zevksiz birisi iddia eder.

Tabi ki vardır. y789

Yahu bunun aksini iddia eden var mı ki ?
Yani erkeğin güzeli ve çirkini olmaz diye.
Bunu ancak tamamen zevksiz birisi iddia eder.

Tabi ki vardır. y789
Sevgili SEEMANN,

Konuyu acma sebebim zaten ``erkegin guzeli ve cirkini olmaz`` diye iddia eden bir arkadasim vesilesiyle idi, konunun basini okursan farkedeceksinu859

Demek ki zevksizmiş biraz. girlhaha

Şaka şaka kesin o da dikkat ediyordur. girlhaha

Kadının güzeli çirkini oluyorsa erkeğin de olur bence.

erkeğin güzeli olur, mesela ben güzel bir erkeğim...

Ben de artik erkegin guzelinin ve cirkininin olduguna inananlardanim.

Her ne kadar ic guzellik onemli desek ve bunu savunuyor olsak da herkesin icinde guzel ya da yakisikli olma, oyle birini hayatina alma istegi vardir?

Ornegin, bir kiz icin ayni huyda olan 2 erkegi yanyana koysaniz hangisi gozune hitap ederse onu sececektir...

Tabi ki bu erkek icin de gecerli...y789

Malesef bende aynı fikirdeyim, her ne kadar iç güzellik önemlidir diye felsefe yapsak ta,
dış görünüş bizi kadın erkek etkiler, özellikle de kültürün insanı dış görünüşüyle bu kadar
baskıladığı günümüzde bu kaçınılmaz bir şey. İşin ilginç yanı erkekler kadınlara çok fazla dikkat etmezken,
kadınlar birbirlerini daha çok inceler, tepeden tırnağa kadar... O yüzden de kadınlar arasındaki ilişkiler
hiçbir zaman fazla rahat olmaz, kıskançlık ve rekabet duyguları nedeniyle. Bazı kadınlar bunun üzerini iyi örterler,
hissettirmeden yapacaklarını yaparlar, ama bazıları ilkel duygularıyla hareket eder. Hep daha güzel olmak, daha ince olmak, bakımlı olmak belli bir baskı yaratıyor kadınlar üzerinde!... Eskilerin bu deyimi, belki o günlerin şartlarında doğru olabilirdi ama
artık günümüzde ilişkilerin ve insanların doğası çok değişti... Ben objektif bir şekilde her yönüyle insanları tanımaktan yanayım,
Biscolata reklamındaki yakışıklılar malesef (çok yakışıklı ve çok güzel insanların belli bir yüzdesi vardır, bu da ancak nufusun %0,01'i olabilir, ya da daha azı:))) buralarda pek görünmüyorlar!...

Eğer seviyorsan güzeldir , sevmiyorsan kızdıysan çirkin gelir .
Ben buna inanıyorum çünkü insan güzel sevmez sevdiğini güzel bulur :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri