Farkında olup ta yapamamak mücadele etmemektir. Seçimin buna değecek bir şeyse mücadele edeceksin ..
Bir insan hangi enerjiyi taşıyorsa, (bu anlık bir düşünce olarak algılanmamalı)
yaşam tarzı hangi eda ile yürüyorsa, etrafına toplayacağı insanlar da onun gibi olacaktır ve yaşayacağı hayatı kendisi seçecektir. Çekim yasası budur.
" Etrafındakiler değişince emin ol hayatın değişmeye başlar" krzm67
Harikasın , tebrik ederim seni Yaseminist. Farklı düşündüğümüzü sanmıyorum sizinle. Beni de aşağıya çekmeye çalışan hemde bunu kasıtlı ve sürekli yapmaya çalışanlar var. Bendeki pozitif enerjiyi bir lokmada yutabiliyorlar, kendileri nasıl yaşıyorsa benim de onlar gibi hatta daha kötü koşullarda yaşamamı istiyorlar. Ama ben onlara izin vermiyorum. Ve yaşadığım şehri değiştirmek üzereyim çünkü ciddi bir şekilde rahatsız oldum."Hayatını değiştirmek istiyorsan , önce etrafındakileri değiştir." demişsin, buna kesinlikle katılıyorum ama bunun da yine kişinin kendisi ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Yani yaydığınız enerji ne yönde ise ve sahip olduğunuz enerji ne kadar pozitif ise, etrafınızdaki kişiler de o şekilde size davranıyor. Ben, bunu kendi hayatımda defalarca tecrübe ettim. Ben pozitif olmaya devam ettikçe, benim bu enerjimden rahatsız olan ve beni sürekli olarak aşağıya çekmeye çalışan kişiler (bir anlamda, çevremdeki karamsar kişiler) ya bir vesile ile, bir şekilde hayatımdan çıktılar ya da benim pozitif enerjimden etkilenip benim gibi pozitif düşünmeye başladılar. "Pozitif düşün, pozitif yaşa" diye boşuna dememişler. Pozitif düşüncenin gücü budur işte!!!y789
Harikasın , tebrik ederim seni Yaseminist. Farklı düşündüğümüzü sanmıyorum sizinle. Beni de aşağıya çekmeye çalışan hemde bunu kasıtlı ve sürekli yapmaya çalışanlar var. Bendeki pozitif enerjiyi bir lokmada yutabiliyorlar, kendileri nasıl yaşıyorsa benim de onlar gibi hatta daha kötü koşullarda yaşamamı istiyorlar. Ama ben onlara izin vermiyorum. Ve yaşadığım şehri değiştirmek üzereyim çünkü ciddi bir şekilde rahatsız oldum.
Normalde hayal dünyası gelişmiş bir kişiyim , Renkli ve kendime has ve tamamen ideallerime yönelik çeşitli hayaller kurarım her zaman.
Hatta bazı zamanlar kopmalalar bile yaşarımki, yani o andan kopar kendi hayal dünyama veririm benliğimi. Ama çekim yasası için imgeleme olayında takılıyorum.
Örneğin daha iyi bir iş isteyen insan veya daha güzel bir araba isteyen insan örneği olsa ve bu örnek üzerinden basit bi şekilde kendinizi o kişinin yerine koyup ne şekilde çekim yasasını kullanacağınızı anlatabilirmisiniz.
Daha önce Zerynthia arkadaşım yardımcı olmuştu bu konuda ama sanırım detaylarda bazen takılıyorum.
Diğer bi konu ise çekim yasasını kullanırken en çok istediğiniz bir konu veya dileğimi yoksa birden fazla konuyu kullanabilirmiyiz ?
sevgiler , saygılar
herkese günaydın .öğrenmek istediğim bişey var.arkadaşlar çekim yasasını uygularken dileğimiz için istediğimiz bişey için nasıl cümleler kurmamız lazım bana yardımcı olurmusunuz.
örnek : ben şunun olmasını istiyroum.şu olsun .evrene emrediyorum bu dileğimi gerçekleştirsin şeklindemi yada benim şu istediğim oldu artık çok mutluyum yada şu isteğimin bana gelmesine izin veriyorum kabul ediyorum şeklindemi olmalı nasıl bi kalıp kullanmalıyım lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olsun kendime bi defter tutup dileklerimi yazmak istiyorum ama nasıl cümleler kurmam gerektiğini bilmiyorum yol gösterirseniz bi kaç örnek verirseniz çok sevinirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.