Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi

Let The Sunshine In...
Bayılırım :)))
Hatırlattığın için saol şeker, hemmen dinleyeyim benim de içim ısınsın.
Çok soğuk yahu... Kışı bu kadar da erken beklemiyordum:((
Daha sandaletlerimi kaldırmadım beeeeeeeeen!!!

Let The Sunshine In...
Bayılırım :)))
Hatırlattığın için saol şeker, hemmen dinleyeyim benim de içim ısınsın.
Çok soğuk yahu... Kışı bu kadar da erken beklemiyordum:((
Daha sandaletlerimi kaldırmadım beeeeeeeeen!!!

Gelmeeee kışşşş gelme dl67

Selammmmm;
Soğuk bir cumartesiden sıcak sıcak taze taptaze selamlar forum kardeşş ;)) Dile kolay tam 5 ay soğuk olacakk :P Sabır sabır sabır bu kışş bol sabır gerekecek :)) Ama arınmak için bol vaktimiz olacak ve soğuğa rağmen mutlu olursak, soğukla mutlu olursak kimse tutamaz bizi :)) Bugün için içimizi ısıtacak bir parça El Gitano Del Amor - Latin Soul Syndicate ;)) Salsa öğrenmek istiyoruuuuummmmmmmmmmmusic45music45

girlhahagirlhahagirlhaha
Günaaayddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))
Soğukkk hava ile mücadeleyeee devammm
neşemi bozmuyorummmm; soğuğu sevmesem de havanın soğuk kokusunu seviyorum, yaşıyorummmm, nefes alıyorummm bugünün şarkısııı daaaaaaaaaaaaaaaa Lou Bega - I Got A Girl :))
( sözlere katılmıyorumm müzikk güzellll ;)))

bugün güneş yüzünü gösterince aklıma geldim gelip günlüğünü ziyaret ettim..içine çek güneşiiii..lazım olacak kış boyunca..bir resmini çek soğukta kar seyrederken bir kahve yap cam kenarında seyredelim kışı karı..neyseki benim gibi kışı seven bir arkadaşın var...

Günaaaaaaaaaaaaaaaaaayyddııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn8977
Çok güzelllll bir gün daha; merhabaactionsmile Bugün hava bulutlu; yer yer de değil her yerdl67 Vazgeçtim artık soğukla mücadeleden; beyaz bayrağımı çıkarttım aldım bitki çaylarımı kuzu kuzu, içiyorum her akşam. Beklenen gün gelecekse çakilen çile kutsaldır demiş atalarımızmusic45 Herkese çok güzelll bir gün diliyorum. Günayyyydııınnnnnnnnnnblissyblissy

Günaaaaaaaaaaaaaaaaaayyddııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn8977
Çok güzelllll bir gün daha; merhabaactionsmile Bugün hava bulutlu; yer yer de değil her yerdl67 Vazgeçtim artık soğukla mücadeleden; beyaz bayrağımı çıkarttım aldım bitki çaylarımı kuzu kuzu, içiyorum her akşam. Beklenen gün gelecekse çakilen çile kutsaldır demiş atalarımızmusic45 Herkese çok güzelll bir gün diliyorum. Günayyyydııınnnnnnnnnnblissyblissy

Günaydın, afiyet olsun. Bende az önce el yapımı %100 doğal bir ıhlamur içtim :))

Günaydın, afiyet olsun. Bende az önce el yapımı %100 doğal bir ıhlamur içtim :))

Kışın güzelliklerine ıhlamuru en başta katalım o halde. Tadını pek sevmiyorum ama içine karanfil koyunca güzelleşiyo956k Sonra kar güzell tabi ilk yağdığında devamında tadı kaçıyor ziradl67 Vee her zaman arkasından bahar geliyo istinasızzkrzm67 Bu kadar bulabildim şimdilikblissy

Günaayyydıınnnn forum kardeşş8977
(Bu hitabı seviyorum Günaydın İstanbul Kardeş die bir film'de vardı ;) ) Yağmur yağmur yağmur.. Nasıl biriktin sen o kadar, nerede biriktin.. Şaşıyorum bu kadar bile yukarda kalmana :) Hava oldukça kapalı, akşam gibi, sabah olmamış gibi; insanda okulu, işi asma isteği uyandırıyor. Sıcak ev, yumuşacık battaniye, kahve ve muhabbet. Bizi bu havalar mahvediyor hakkaten. Ben burda güzel güzell çalışırken aklıma olmadık fikirler getiriyor :))))) music45music45

yağan her damla yağmur bir istediğini gerçekleştirsin.
huzur ve mutluluk getirsin.
sevgiyle kal güzel cadım...y789

yağan her damla yağmur bir istediğini gerçekleştirsin.
huzur ve mutluluk getirsin.
sevgiyle kal güzel cadım...y789
Canım çok teşekkür ederimm, hoşgeldinnn:)) O zaman bir sürü dileğim olacakk yuppiiiiiiiiiii ;)))

Günaydınnnn;
Söylene söylene çıkarttım güneşiy789 Kaç saat uyudum ama uykum var yaaa. Güzel bir cuma olacak hissediyorum. music45music45music45

Günaydınnnn;
Söylene söylene çıkarttım güneşiy789 Kaç saat uyudum ama uykum var yaaa. Güzel bir cuma olacak hissediyorum. music45music45music45

Naber dünyanın tatlı Cadısı???

Uyku sineği mi ısırdı seni böyle??? Özlemişim, bir uğrayayım dedim. Günlerdir yoktun. Nasıl gidiyor hayat?

Pek keyiflisin bakıyorum bu sabah? Gel iki cadı el ele verelim de şu havayı bir düzeltelim, milletin içi karardı.

Ben de süpürge sapı otu kalmamış, al gel!!! Önce güzel bir kahvaltı yapar sonra havayı düzeltiris:))
y789

Naber dünyanın tatlı Cadısı???

Uyku sineği mi ısırdı seni böyle??? Özlemişim, bir uğrayayım dedim. Günlerdir yoktun. Nasıl gidiyor hayat?

Pek keyiflisin bakıyorum bu sabah? Gel iki cadı el ele verelim de şu havayı bir düzeltelim, milletin içi karardı.

Ben de süpürge sapı otu kalmamış, al gel!!! Önce güzel bir kahvaltı yapar sonra havayı düzeltiris:))
y789

Çok iyiyim şeker sen nasılsınnactionsmileactionsmile Hayat çok güzel gidiyo hamdolsunnnmusic45 Hava da bugün bir açıyo bir kapıyo bir açıyo bir kapıyoo dalga geçiyo bencedl67 Süpürgemlee geliyorum şimdii, gazete de alayım kahvaltıda okumayı çooooooooookk seviyorummm89778977

Can çekişen bir cuma akşamı( ajitasoyonu da çok iyi yaparım :)) ) Pastırma sıcakları sayesinde hava kendine geldi; ben de çok şükür 956k956k çok iyi bir haftasonu diliyorum forum kardeş music45music45

Can çekişen bir cuma akşamı( ajitasoyonu da çok iyi yaparım :)) ) Pastırma sıcakları sayesinde hava kendine geldi; ben de çok şükür 956k956k çok iyi bir haftasonu diliyorum forum kardeş music45music45

Çok değişken bir hava yaşadık bugün :)) her mevsim vardı sanırım sadece kar yoktu , yarın nasıl olacak kimbilir?

Haftasonu ne yapmayı planlıyorsun tatlı cadıcık ?

Çok değişken bir hava yaşadık bugün :)) her mevsim vardı sanırım sadece kar yoktu , yarın nasıl olacak kimbilir?
Haftasonu ne yapmayı planlıyorsun tatlı cadıcık ?

Temizlik yapıcam biraz büyük çaplı; arkadaşım gelecek şehir dışından yakında pasaklı olduğumu düşünmesiny789 Onun dışında da; arkadaşlarla görüşürüz belkim; sohbet. Belki sinema. Belki de tembellik edip evden çıkmamsevincli Sen nasıl geçireceksin bakalım ;))

hangı filme gitmeyi düşünüosunn ..varmıkafandaa bir şeyler canımm

İnsanlarla uzun zaman geçirmek, sohbet etmek dostluk değildir. Bir gün haber almayınca merak ediyorsan dostundur. Bir çırpıda silebilmek kolaysa dostluk değildir, ihtiyacın var diye vakit geçiriyorsan dostluk değildir. Dostluk katılmıyorsan bile fikrine gülümseyebiliyorsan dostluktur. Eveeeett forum kardeşş bu gece dostluğa deyineyim dedim. Ummadığım taş başımı yarınca kendime geldimm. Dost olmayı başarıyorum da forum kardeşş dost bulamıyorum sanki. Üzülmüyorum ama insan tanıma sanatı bu :)) İyi geceler forum kardeşş bu gece benden sana hayır yok yarın ola hayrola ;))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri