ohh canım benim kitap fuarını kaçırmayalım hatta belki birlikte gideriz değil mi ? dosstluk için yanlış düşüncelerin var..dikkatimi çekti..öyle değil o işler ..senin için en enömli insan o an yanındaki insan..kiminle paylaşımın aldığın verdiğin fazlaysa kimden bir gram sadakat ve sevgi görüyorsan dostun olsun..ama en önemlisi kendin kendine öyle dost ol ki kıskanalar çatlasın..sen neden çıtayı yüksek tutuyorsun..varsın bir müddet sonra olmasınlar dost bildiklerin..yaşadıklarınız her birinize kar kalsın..ve aralarından bir kaçı özel olur onlarada mega dost dersin..belki kardeş dersin..sevgiler..bol sevgili günler..
ne demek istediğini anlamadım cadı?
Dostluk, arkadaşlık, aralarındaki geçişi sorguluyorum bu ara. Kafam karışık. Bu da yazıya yansımışşş y789
Anladım da onu. Neden onlar ekliyor dediğini anlamadım. Kafan karışmasın boşver.
Zaten dostluk bir eylem değil bir kavramdır bana göre. O insanlar olmasa bile dost ve dostluk ayaktadır. Anlatabildim mi?
Selammmm selammmmm selammmm forum kardeşşş956k956k 30 ekim le 7 kasım arasında tüyapp kitap fuarı açılıyor. Geçti sanmıştım çok heyecanlandımm görünceee çok güzell oluyoo ortamı mutlaka gitmeliyimmm gitmek isteyenlere de duyurmuşşş olayımmmmcilgin897cilgin897 Çok keyifli sohbetler de oluyoo, spontane music45 Geçen yıl kitap imzalatmaya da gitmiştimm çok heyecanlandımm geri dönüyodumm nerdeysee arkadaşımm yazarın önüne itiverdi beniy789
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.