bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Aklımdan geçen her şeyin bir olurunu bulup bana gelmesini sağladığı için,
Yaşamımı gün be gün güzelleştirdiği için,
Bolluğu bereketi bana yolladığı için
Hiç ummadığım süprizlerle karşılaştırdığı için
Evrene şükürler olsun...

seda diker hanımefendinin varlığından haberdar olmamı sağladığı için,

yaralarımı ve kafa karışıklıklarımı dindirmeme böylece yardımcı olduğu için,

bir de kendisine yazdığım upuzuuuun maile cevap alırsam

evrene benden çikolatalı pastaaa =)

Herşey mükemmel ve kusursuz olduğu için şükürler olsun......

Yeni bir haftaya uyandığım,
İşimin gücümün başında olduğum,
gelen baharı sevinçle karşılayabildiğim için şükürler olsun.

Hayat bir saniyeden ibaretmiş...

ben an'a tutundum :))

belim ağrıyo şükürler olsunnnnn sevincli

yeni işyerime taşındığım için şükürler olsun...
harıka park manzarası için şükürler olsun

Sürekli şükrediyorum,

İçimden dışımdan sürekli şükrediyorum. Ama bu kez farklı, hem de çoook farklı, küçük bir kız çocuğu gibi dizlerimin üzerine çöktüm ve şükrediyorum.

Sahip olduğumuz en büyük zenginlik sağlığımız... Hayattayız, sağlıklıyız... daha ne olsun... Çok şükür, allahım çoook şükür....

sahip olduklarım ve hayırlısıyla olacak olan bütün nimetleri bana verdigi için cok şükürler olsun

Dünya bir cennet olduğu için şükürler olsun...............

Arkadaşımızın yoğun bakımda olan kızından iyi haberler aldığımız için,
Çocuklarımızla birlikte uyanabildiğimiz için,onları öpebilmenin anlatılamaz hazzını yaşadığımız için,
Hala sevebildiğimiz için,
Kötü haberler karşısında,karşımızdakini ayakta durmasına yardım edecek güce sahip olduğumuz için,
Bu durumda dahi umudumuzu ve olumlu düşünme gücümüzü kullanabildiğimiz için,Allah'a sonsuz şükürler olsun.

Yağmur kokan bir bahar sabahına uyandığım için şükrettim ve kendimi daha pozitif hissettiğim için binlerce şükrettim.

kahvaltı yapabildigim için güneşin içimi ısıttıgı için şükürler olsun

kardeşime kavuşacağım için şükürler olsunnnn....956k

abim hayat yolunda onu mutlu edecek birini sonunda bulduğu için şükürler olsun.
bi de onun 'mürüvvetini' gördüğüm için de şükürler olsun girlhaha

bü gün altı yıldır bekledigim bir şey gercekleştigi için şükrettim şükürler olsun

Kimseye boyun eğmediğim ve onurumla yaşadığım için,ailem için, eşim için, işim için ve en önemlisi çocuklarım için kısacası bana verilen herşey için şükürler olsun...çoooookkk teşekkürler:)))

Kimseye boyun eğmediğim ve onurumla yaşadığım için,ailem için, eşim için, işim için ve en önemlisi çocuklarım için kısacası bana verilen herşey için şükürler olsun...çoooookkk teşekkürler:)))

Çalışacak bir işim, ailem, çiçeklerim, kedim, en önemlisi sağlığım için, hafif çiseleyen nisan yağmurunda, arkadaşlarımla yürüdüğüm için şükürler olsun,
her ne kadar yüzyüze tanışmasak da bu siteye yazan insanların satırlarını gördüğüm ve okuyabildim için... Binlerce şükür...

Alıp verdiğim nefes için,sağlığım için,uzama etkilerini hissettiğim için,şükür sahibi insanlarla tanışmak nasip olduğu için SEEMAN'ın süprizini çatlamadan bekleyebildğim için:)sonsuuuuuzzzz şükürler olsunn....::)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri