bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
İhtiyacım olan şeyleri hayatıma çekebildiğim için şükürler olsun.

Hayatı sil baştan yaşama inancım ve gücüm olduğu için şükürler olsun:))

35'imden sonra kendi değerimin farkına vardığım için şükürler olsun. (daha geç de olabilirdi) girlhaha
şükretmeyi bilen bir varlık olarak yaratıldığım için şükürler olsun.
şükretmemek de bir seçenek iken şükretmenin değerini farkettiğim için şükürler olsun....

Allah'ıma bin şükür olsun birşeylere yeniden başlayabiliyorumm sevincli

Şükürler olsun ki hâlâ nefes alabiliyorum, hâlâ yaşıyorum, gülebiliyorum, ağlayamıyorum ama o kadar da olsun o da en kısa zamanda olacak :D Çok şükür hayat güzel sevincli

Günaydın diyebileceğim insanlar olduğu için,
Sevdiğim ve sevildiğim için, bu noktaya kadar gelebildiğim için şükürler olsun.
Ayak seslerini duyuyorum, daha güzel günler kapıda:))

bu güne kadar ne verdiysem kat ve kat fazlasını aldığım için şükürler olsun..

Bağımlılıklarımdan(geçmişime adeta bağımlıydım) kurtulmaya başladığım için şükürler olsun.

Herşey yolunda olduğu için şükürler olsun.....

değişim için hazırım. bilinçaltımda sonradan hastalık olarak ortaya çıkabilecek düşünce kalıplarından kendimi özgür bırakıyorum...işte bana bu değişim gücünü veren RABBİME sonsuz sayıda şükrediyorum...

Bu muhteşem sabaha muhteşem bir şekilde uyandığım için,
Gözümü açıp gördüğüm kendim dahil her şeyden memnun olduğum için,
Beni anlayan, anlayabildiğim insanlarla birlikte olduğum için
şükürler olsun... şükürler olsunnnnn...

Dışarda harika kar varrr heryer bemmbeyaz:) şükürler olsun yazı kışı baharı hepsini yaşadığımız için 4 mevsimide görebildiğimiz için:) blissy

Bu muhteşem güne,

böyle muhteşem bir şekilde başlayabildiğim için şükürler olsun:))

Yaşamayı, nefes almayı, havayı koklamayı, renkleri görmeyi seviyorum

Şu an gördüğüm renk bembeyaz olduğu için,

beyaz bana ferahlık, huzur ve özgürlük verdiği için şükürler olsunnnn!!!!

Yaşıyorum, öyleyse varım...

hihohohayttt!!!!

şükürler olsuunnnnn!!!

:zpzp::zpzp:​

Buğünü görebildiğim için, nefes alabildiğim için , akıl ve beden sağlığına sahip olduğum için, annem babam kardeşlerim hepside hayatta ve sağlıklı oldukları için şükürler olsun...yuvam diyebileceğim bir çatım olduğu için şükürler olsun, karnımı doyuracak ve ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar ve daha fazlasına herzaman sahip olabildiğim için çok şükürler olsun, hayatımda hep hayırlı şeyler olmasından dolayı şükürler olsun, Allahım kalbim senin varlığınla dolu , bunun için sonsuz şükürler olsun...Amin...

Evren sevgiyle bana kapılarını açtığı için şükürler olsun.....

Her şey istediğim yönde ilerliyor. Şükürler olsun.

Oğlumun öksürüğü azaldığı için,sabah kahvaltı yapabildiğim için,az uyumama rağmen dinç uyandığım için,şarkı dinlemekten keyif alabildiğim için,işyerinde üşümediğim için,huzurlu ve sakin olmayı başarabildiğim için,içimde ki heyecan için sonsuz şükürler olsun

Oğlumla dün çok güzel bir kardan adam yapabildiğimiz , 2 yıldır hayalini kurduğum bu görüntüyü gerçekleştirdiğimiz ve sağlıklı olduğumuz için binlerce şükürler olsun...

Yaratılan tüm güzelliklere şükürler olsun....

Yeni doğan güne şükürler olsun!!!
Sıcak bir evim, beni karşılayan bir kedim olduğu için,
Kendi kendime yetebildiğim için,
kendim için sevdiğim,
affedebildiğim
ve olduğu gibi kabul edebildiğim için şükürler olsun!!!

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri