bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Allahıma şükürler olsun, bugün çok büyük bir sorunumu çözdüm, eve gelince hemen şükür namazı kıldım. Allah kabul etsin.(Amin)

Herşey yolunda gittiği için şükürler olsun...........

ömrünü ibadet ve itaatle geçirmiş bir alim vefat eder,amellerini teraziye koyarlar,mevlamız buyurur rahman ismim hürmetine rahmetimle cennete koyun buyurur,
alim içinden okadar ibadet ettim hak etmedmmiydi acaba cenneti diye şüpheye düşer,kalpleri okuyan rabbim meleklere durun geri getirin gözlerini bie kefeye koyun amellerini bir kefeye emrini verince göz tarafı ağır gelir,
mevlam eyy kulum senin ibadetin sadee sana verdiğim bir gözün şükrüne bile yetmedi buyurur,
hakikaten düşündüğün aman bir servet önerseler gözlerini verirmi insan.asla
onun için aldığım hernefese attığım her adıma gördüğüm güzelliklere şükrettim.

Bu yeni doğan muhteşem tatil gününe şükürler olsun...............

Mükemmel sağlıklı bir bedene sahip olduğum için şükürler olsun......

nefes alabildiğim için sağlıklı olduğum için her ne olursa olsun ailem olduğu için beni seven olduğu için beni sevmeyip sevme ihtimali olanların olduğunu düşündüğüm için sevgilimin beni anlayıp anlamasa da bazen anlayışlı olduğu için ve herkesi tüm olumsuzluklara rağmen sevdiğim sevebildiğim için şükürler olsun sizlerde iyki varsınız :zpzp:

BETERİN BETERİ MUTLAKA VARDIR BU GÜNÜNEDE ŞÜKÜR YARABBİM

Ne muhteşem bir gün şükürler olsun...............

Güneşli bir güne uyandığım için, beni bekleyen yeni haberlere kapımı sonuna kadar açabildiğim için şükürler olsun.

Sabah gözlerimi açıp yeni güne uyanabildiğim için,
Evrene şükredecek yeni şeyler bulabildiğim içim,
Korunduğum, gözetildiğim ve desteklendiğim için şükürler olsun.

Harika bir güne içimde sevgi enerjisi ile uyandığım için şükrediyorum.
Her geçen gün yaşama sevgiyle dah açok bağlandığım için şükrediyorum.

Sevgiden yaratıldığım ve bunu farkedebildiğim için şükürler olsun............

sonsuz kaynaktan tedarik edilen, sonsuz berekete şükrettim:)))

Evrendeki zekaya şükürler olsun.

Güne uyanabildiğim,

Sağlıklı olduğum, kendi kendime yetebildiğim ve

sevebildiğim için şükürler olsun.

Yaşadığım için şükürler olsun..............

Başımıza gelen olumsuz durumlarda Allaha sığınıyoruz.Bu çok güzel tabii ki.Ama sanki biraz da bencil davranıyoruz şükür konusunda.Zor durumlarda Allaha sığınmayı bildiğimiz gibi başımıza gelen güzel şeylerde de hemen Allahı hatırlayıp yeterince teşekkür edebilseydik keşke.Aldığımız her nefeste şükrü yaşayabilseydik..
Şükrü hatırlattığın için sağol arkadaşım..

Tüm zorluklar kolaylaştığı, tüm engellerin aşıldığı, tüm uzakların yakınlaştığı bu hayat için şükürler olsun.
Evrene sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.
O beni can kulağıyla dinleyen, beni anlayan, beni kollayan :))
Çok şükür evren hep yanımda :))

Var olduğumuz için şükürler olsun.............

ŞÜKÜRLER OLSUNki ailemin her üyesi ve ben sağlıklıyız.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri