bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Temizleyebildiğim bir evim olduğu için şükürler olsun...........

Hüzne teslim oldugum anlarda teselli bulabileceğim, sevinçlerimde sımsıkı sarılabileceğim bedenler oldugu için Şükrediyorum Sana Allah'ım

Sağlıklı,huzurlu olduğum için ve başkalarına yardım edebildiğim için ŞÜKÜRLER OLSUN...

Bu kadar tatlı ve güzel bir melekle aynı ortamda olduğum için şükürler olsun (yeğenim).

sağlıklı olduğum için ve sabah uyanabildiğim için

Yaşamam için bugünde armağan verildiği için şükürler olsun...................

Her şeye rağmen sakinliğimi koruyabildiğim,
İlahi adalete inandığım,
Başımı yastığa koyduğumda vicdan muhakemesi yapacak bir durumum olmadığı
ve melekler tarafından korunduğum için şükürler olsun.
Şükürler olsuuuunnnnnnn!!!!!!!!!

Tüm güzellikler için şükürler olsun........

pazartesi sendromu yaşayabildiğim için şükürler olsun.

çok özlediğim bu foruma kısa süreliğine de olsa girme fırsatı bulduğum için şükürler olsunkahvesmiley

miinicikk bir kuşta olsa bana bakarken sevgisini hissettiğim için ona şükürler olsun :)

Evimde sürekli peşimde gezen, yatağımın başucunda uyanmamı bekleyen,
minik patili, dünya tatlısı bir kedim olduğu için,

Ruhumdan anlayan, içimi ısıtan dostlarım olduğu için,

İnanılmaz tatlı, sevgi dolu ve insanları güldürmeyi seven bir babam olduğu için

Bu kadar güzel bir hayatım olduğu için şükürler olsun:))

Derin derin nefes alabildiğim için şükürler olsun..........

Kendimi bulduğum için şükürler olsun........

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri