bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Çok değerli bir arkadaşımın öfkesini yatıştırdığım ve olayın sonunda güzelim gamzelerini ortaya çıkarabildiğim için şükürler olsun...

Çok güzel bir cuma olduğu için şükürler olsun.......

ne girişimi çok merak ettim aşk kırıntısı :=)

Bugün cuma gibi mubarek ve duaalarımızın daha da kabul olacağı bir güne sahip olduğumuz için şükrettim :)

Şükür defterim için şükürler olsun. Mavi renkte olduğu için de şükürler olsun.

Etrafımda bana destek olan dostlarım olduğu için şükrediyorum :)

Beden ve akıl sağlığım iyi olduğu için şükürler olsun...

Sıcak bir yuvam olduğu için ve çok mutlu olduğum için şükürler olsun....

farkındalığım arttığı için,
şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için,
şükürler olsun

Geçen haftayı kazasız belasız atlatıp, bana verilen büyük sorumluluğun altından güzelce kalkabildiğim için,
Muhteşem insanlar tanıdığım için,
Evren beni her daim desteklediği için, Ve bu site sayesinde yeniden kendime olan güvenimi kazandığım için
Şükürler olsuuuuunnnn!!!

amacımın ne olduğunu yeniden hissettiğim için ...
huzurumu yeniden bulabileceğime inandığım o yere gidebilme durumum ortaya çıktığı için
ağlamalarımın bana BEN i kazandırdığı için
yeniden ,herşeye rağmen hissedebildiğim için RABBİM şükürler olsun........

tanrım...

annemin varlığı babamın varlığı kardeşimin varlığı için teşekkür ediyorum.. her geçen gün gelişimime katkıda bulunan bir aileye sahip olduğum için teşekkür ederim..

bu zor anlarımda yanımda olmaya çalışan mesafelere rağmeen canımın için canım arkadaşlarımın varlığı için teşekkür ederim.. allahım arkadaşlarım iyiki hayatımdalar ve onların hayatıma girmesini sağladığın için çok ama çok teşekkür ederim..

ve tabiki çikolatanın varlığı için : ) çok ama çok teşekkür ederim..

hayatımda olan yaşamamı sağlayan ihtiyaçların varlığı kıyafetlerin varlığı için teşekkür ederim..

vee isteklerimi gerçekleştirdiğin ve gerçekleştirmeye devam ettiğin için çok ama çok teşekkür ederim..

ve tabiki meleklerine sonsuz teşekkürlerimle.. her şey için ama her şey için yaşadığım her an için beni üzen ve mutlu eden ama hayrıma geliştiğine inandığım her an için çok ama çok ama çok teşekkür ederim..

Yaşadığım her anı seviyorum,
Yaşadığım her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum,
Doğanın bize sunduklarını sevgiyle ve saygıyla kucaklıyorum,
Yaşadığım, çalıştığım, sosyalleştiğim çevredeki herkesi anlamaya ve olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum.
Bunları öğrenebildiğim ve tatbik edebildiğim için şükürler olsun.

Bu dünyada pek çok renk olduğu için şükürler olsun.

Geçmişin ağırlığından günden güne kurtulduğum için şükürler olsun.

Geçmişin ağırlığından günden güne kurtulduğum için şükürler olsun.

kafamı gereksiz,saçma sapan düşüncelerden arındabiliyorum şükürler olsun

İyi hissettiğim için şükrediyorum :)

Bugün yaptığımız trafik kazası sadece maddi hasarlı olduğu için şükürler olsun.Allah beterinden korusun.

Bugün yaptığımız trafik kazası sadece maddi hasarlı olduğu için şükürler olsun.Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun arkadaşım. Bugünüde sağlıklı atlattığımız için şükürler olsun. Bütün bür ömrümüz sağlıklı geçsin........

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri