bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sahip olduğum herşey için ŞÜKÜRLER OLSUN.

bugün tekrar dünyaya yeniden doğduğum için,nefes alabildiğim için ve tüm herşey için sana şükürler olsun Rabbim..

Dışarda bereketli yağmur olduğu için şükürler olsun, içimi sevinç ve huzur kaplıyor.....

nefes alabildiğim için, hayatımın her anı güzelliklerrle dolu geçtiği için, sevip sevilebildiğim için, sıcağı soğuğu ayırt edebildiğim için, şükredebildiğim için, karaköy güllüoğlunu keşfedebilriğim için, arkadaşlarım haarika insanlar oldukları için.. Şükürler olsun Rabb'imm sana :)

çok acayip grip olduğum için...
yeni ve umarım güzel olacak bir haftaya başladığım için...
ay sabah sabah sayamıcam bir sürü güzellik görebildiğim için
Allaha şükürler olsun.......

nefes alabildiğim için, hayatımın her anı güzelliklerrle dolu geçtiği için, sevip sevilebildiğim için, sıcağı soğuğu ayırt edebildiğim için, şükredebildiğim için, karaköy güllüoğlunu keşfedebilriğim için, arkadaşlarım haarika insanlar oldukları için.. Şükürler olsun Rabb'imm sana :)
hiiiiiiiiii inanmam yeni keşfettiğine of offfffff.afiyet olsun arkadaşım.

gündüzü ve geceyi 24 saat içinde yaşayabildiğim için şükürler olsun ...ya kutuplarda yaşasaydım ....

Her sabah uyanabildiğim, sağlıklı olduğum, ben olduğum ve karşılaştığım, tanıştığım her güzel insan için sana şükürler olsun.,
Yolllarım her daim aydınlık olduğu, içime yaşama sevinci dolduğu,
Evrenin beni her şeyden koruduğu için şükürler olsun!!!

beni seven gerçek dostlara sahip olduğum için şükürler olsun.

Yalnız olmadığım için şükürler olsun..........

çok çok sevdiğim arkadaşlarımın varlığı için çok teşekkür ederim..

ben nekadar iğrenç bi gün iyerek başladım ve hala diyorum. . hiç mutlu olamıyorum çünkü :(

Hem gribim hem garibim....Allahıma şükürler olsun.:)

ben nekadar iğrenç bi gün iyerek başladım ve hala diyorum. . hiç mutlu olamıyorum çünkü :(

Eğer iğrenç bir gün diye başlarsan ve negatif olursan tüm negatiflikleri üstüne çekersin . Sen ne kadar pozitif olursan herkesin yaklaşımı ve olaylar da pozitif olur.

acıkabildiğim için açlık hissettiğim için şükürler olsunnn yuppii

Güzel dilekler içeren mesajlar aldığım için şükürler olsun.

varlığıma birliğime bolluğuma bereketime sağlığıma sıhhatime sevenlerime sevdiklerime okuyupta anlayabildiklerime anlayıpta uygulayabildiklerime gören gözüme tutun elime konuşan dilime ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBİM BEN VE BÜTÜN KULLARINA CEMALİNDEN GELENE ŞÜKRETMEYİ CELALİNDEN GELENE AFİYET DİLEMEYİ NASİP EYLE ALLAHIM ........

varlığıma birliğime bolluğuma bereketime sağlığıma sıhhatime sevenlerime sevdiklerime okuyupta anlayabildiklerime anlayıpta uygulayabildiklerime gören gözüme tutun elime konuşan dilime ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBİM BEN VE BÜTÜN KULLARINA CEMALİNDEN GELENE ŞÜKRETMEYİ CELALİNDEN GELENE AFİYET DİLEMEYİ NASİP EYLE ALLAHIM ........

canım limanım ne güzel yazmışsın...amin derim ben buna harikasınactionsmile

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri