Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
hiiiiiiiiii inanmam yeni keşfettiğine of offfffff.afiyet olsun arkadaşım.nefes alabildiğim için, hayatımın her anı güzelliklerrle dolu geçtiği için, sevip sevilebildiğim için, sıcağı soğuğu ayırt edebildiğim için, şükredebildiğim için, karaköy güllüoğlunu keşfedebilriğim için, arkadaşlarım haarika insanlar oldukları için.. Şükürler olsun Rabb'imm sana![]()
ben nekadar iğrenç bi gün iyerek başladım ve hala diyorum. . hiç mutlu olamıyorum çünkü![]()
varlığıma birliğime bolluğuma bereketime sağlığıma sıhhatime sevenlerime sevdiklerime okuyupta anlayabildiklerime anlayıpta uygulayabildiklerime gören gözüme tutun elime konuşan dilime ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBİM BEN VE BÜTÜN KULLARINA CEMALİNDEN GELENE ŞÜKRETMEYİ CELALİNDEN GELENE AFİYET DİLEMEYİ NASİP EYLE ALLAHIM ........
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.