bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
sürekli elime para geçtiği için şükürler olsun....

Ben çok değiştim. Hani değişmeyen tek şey değişim derler ya ben baya değiştim. Kontrollü bir insan oldum. Gerçek anlamda sevgi dolu bir insan oldum. Bir çok olumsuz duygu ve düşüncelerimden arındım. Ve bugün bu değişmiş halimi deneyimlemem için zorlu (eskiden olsa zorlu olurdu çok zor gelmedi) bir fırsat çıktı karşıma. Geçmişe yolculuk, yüzleşme karmaşık duygular ama olumsuzluk uzaktı bu durumda. Değişimi en iyi ve en hayırlı şekilde deneyimlediğim için şükrettim.

Dünümle barıştım. Geleceğim beni seviyor. Bugünümle aşk yaşıyorum. Şimdi ki an seni seviyorum ve kıymetini biliyorum. :))

Yaşadığım ve beni ben yapan herşey için binlerce kez şükürler olsun.

Hala nefes aldığım için şükürler olsungulensmiley

Bugün sahip olduğum bütün yeni fikirler ve umutlar için şükürler olsun.

Hayatima, yüzüme, yüregime nese katan herkes icin sükürler olsun

Sahip olduğum sağlıklı bedeb için şükürler olsun...

bu soguk havada sıcacık bir yuvam olduğu için şükürler olsun

yeni dizüstüm için şükürler olsun

Sevgili annem ve babamin var olduguna beni gercekten olumlu bir sekilde ve basarili yetistirdiklerine ve her zaman sevgilerini en samimi sekilde gösterdiklerine ve bundan cekinmediklerine sükürler olsun.

sıcacık bir evim gidecek bir işim olduğu için şükürler olsun..:)

Bize bu hayatı yaşama fırsatı sunan Allah'a şükürler olsun.

-3 derecede arabamı tek marşta çalıştırabildiğim için şükretttim y789

Hayalimde ki işi yapabildiğim sevdiğim işe sahip olduğum için şükürler olsun.

dinleyipte bir kisinin daha mutlu ve daha umut dolu bakislarini görüpte icimin ferahladigini hissedebildigim icin sükürler olsun..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri