bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
sağlıklı kararlar alabildiğim için şükürler olsun...

bu süper gün için şükürler olsun :)

duş alabildiğim, duş jeli kullanabildiğim için şükürler olsun...

verdigin tüm güzellikler icin sükürler olsun..

ailem icin sükürler olsun..

sevdiklerim icin sükürler olsun..

olumlu düsünceler icin sükürler olsun..

güclü olabilme yetenegim icin sükürler olsun..

basarim icin sükürler olsun..

varligim, mutlulugum ve huzurum icin sükürler olsun..

maddi ve manevi zenginligim icin an be an, gün be gün sükürler olsun...

Verdiği bütün şeyler için Allah'a şükürler olsun...

Açtım penceremi şakır şakır yağmur yağıyor hava buz gibi yağan yağmura şükür ettim hayat çok güzel ya dünya güzel bi yer yaşamak harika şükürler olsun bu güne ve aldığım nefese.. Ve allahım bu havada dışarıda olan ve üşüyen herkesin yardımcısı olsun...

Sukretmeyi ogrenip hep sukrettigim icin sukrediyorum : )

sağlığım için yaratıcıya şükrediyorum

şuan var olan her şey için şükrediyorum :)

herseye inat ve herkese inat olumlu düsüncenin gücüne inanabilme azmimi yitirmedigim icin sükrediyorum..

YASASIN OLUMLU DÜSÜNCE u859

SAHİP OLDUĞUM HERŞEY İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN....

Her şey için şükürler olsun :)

Hayatımda ki bütün iyi şeyler için şükürler olsun.

şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsun.

Beni seven bir ailem oldugu icin sukurler olsun...

ne için şükretsemm ne için şükretsem o kadar çok kii nerden hangisinden başlasamm mesela bu gün cuma günlerin şah'ı iki gün tatil yaşamasam nasıl görürdüm Cuma'yı bi şükür buna sonraa muhteşem arkadaşlarım var sanırım öğle yemeği ısmarlayacaklar bana :)) sabah yine Adele - someone like you dinleyebildim çünkü duyabiliyorum başka başkaa hayat güzel en büyük şükür de bunun için öğrenebildiklerim için eskiden olsa niye ben diye ağlardım şimdi "niye ben" olduğunu anlayabildiğim farkındalığıma şükürler olsun..

bugün yaşadığım için şükrettim. kendimin ve sevdiklerimin sağ oldukları için şükrettim. şükürler olsun.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri