bilin bakalım bugün kimin doğum günü? :)))

mutlu yıllar
iyi ki doğdunO0

canım benim...y789güzel kız iyiki doğdun yeni yaşın hayrılı uğurlu olsun..yeni yaşınla yeni umutlarda güzelliklerde beraberinde gelir inşallah...seni çok seven kardeşin..O0 seni çoook bu kadar /----OO----\ seviyorum..
not: ellerini acan çocuk yapmaya çalştım khkh56
Oyyyyy kıyamam sana yaa. Çok teşekkür ediyorum canım benimm. İnşallah hep beraber nice mutlu yıllara tatlım. Beni çok mutlu ettin.956k Seneye doğum günümde yanımda olucaksın inşallah. 128956İyi ki varsınnn. Seni çok çok çokkkkk seviyorum birtanem.Sevgilerimle...actionsmile

iyiki doğdun elektra
nice sağlıklı, mutlu ve uzun yıllar dileklerimle...t678

selam tekrardan. bir karşılama konusunda geçmişti, bana niye baslık açmadın diye. bende doğum gününde yazarım demiştim :) öğrendim bir şekilde, kaynağı söyleyemem, olmaz :) ve işte bende yazdım :)
ehh Mümin abi yaptın yapacağını.girlhaha Ama hatırlanmak harika bir şey. Çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın...956k

doğum günün kutlu olsun elektraaa...:) nice mutlu ve huzurlu hatta sağlıklı yıllara yanımızda olman dileği ile
Canım benim çok teşekkür ediyorum, bu güzel dilekler katlanıp seni bulsun. Beddua eder gibi oldu da çaktırma girlhaha İyi ki varsın canım, sevgilerimle...actionsmile

cümlem biraz devrikmi olmuş ne! khkh56 khkh56 gece olunca akü boşalıyosevincli
Olmaz bişey benim sabahtan akü boşalmış. Ders çalışmaktan devreler sabahtan atıyor khkh56Sevgilerle...

canım benim iyi ki doğdun
her şey gönlünce güzel olsun
happy6

her şey gönlünce güzel olsun iyi ki varsın

sevdiklerinizle uzun huzurlu mutlu nice senlere geçirmenizi diliyorum guitarcat56 niz pisimbat

sevdiklerinizle uzun huzurlu mutlu nice senlere geçirmenizi diliyorum guitarcat56 niz pisimbat
Benim iyi yürekli tatlı Pisimbatım. Çok teşekkür ediyorum, inşallah hep birlikte huzurlu, mutlu, nice senelere. Zaten senin olduğun yerde huzurun ve mutluluğunda olacağından şüphem yok. Bu yüzden hep yanımızda ol. Seni çok seviyorum. İyi ki varsın... kiss3

Doğum günü kutlu olsuuun iyikii varsın:))
Özlemcim genç fenerbahçelim, çok teşekkür ediyorum ablacım. Sen de iyi ki varsın tatlım :) Aradan tam 18 gün geçtiği halde geçmiş doğum günümün kutlanması çok hoş bir şeygirlhaha Tekrar teşekkür ediyorum. Sizleri seviyorum. Sevgilerimle...kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri