mutlu yıllar
iyi ki doğdunO0
iyi ki doğdunO0
Oyyyyy kıyamam sana yaa. Çok teşekkür ediyorum canım benimm. İnşallah hep beraber nice mutlu yıllara tatlım. Beni çok mutlu ettin.956k Seneye doğum günümde yanımda olucaksın inşallah. 128956İyi ki varsınnn. Seni çok çok çokkkkk seviyorum birtanem.Sevgilerimle...actionsmilecanım benim...y789güzel kız iyiki doğdun yeni yaşın hayrılı uğurlu olsun..yeni yaşınla yeni umutlarda güzelliklerde beraberinde gelir inşallah...seni çok seven kardeşin..O0 seni çoook bu kadar /----OO----\ seviyorum..
not: ellerini acan çocuk yapmaya çalştım khkh56
Sevgili Prensesim çok teşekkür ediyorum, Hep birlikte daha nice mutlu sağlıklı ve başarı dolu yıllara inşallahmutlu yıllar
iyi ki doğdunO0
ehh Mümin abi yaptın yapacağını.girlhaha Ama hatırlanmak harika bir şey. Çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın...956kselam tekrardan. bir karşılama konusunda geçmişti, bana niye baslık açmadın diye. bende doğum gününde yazarım demiştimöğrendim bir şekilde, kaynağı söyleyemem, olmaz
ve işte bende yazdım
![]()
Canım benim çok teşekkür ediyorum, bu güzel dilekler katlanıp seni bulsun. Beddua eder gibi oldu da çaktırma girlhaha İyi ki varsın canım, sevgilerimle...actionsmiledoğum günün kutlu olsun elektraaa...nice mutlu ve huzurlu hatta sağlıklı yıllara yanımızda olman dileği ile
Olmaz bişey benim sabahtan akü boşalmış. Ders çalışmaktan devreler sabahtan atıyor khkh56Sevgilerle...cümlem biraz devrikmi olmuş ne! khkh56 khkh56 gece olunca akü boşalıyosevincli
Teo'm çok teşekkür ediyorum,956k inşallah hep birlikte daha nice sağlıklı uzun ve mutlu yıllara. İyi ki varsın. Sevgilerimle...actionsmileiyiki doğdun elektra
nice sağlıklı, mutlu ve uzun yıllar dileklerimle...t678
Tatlım çok teşekkür ediyorumcanım benim iyi ki doğdun
her şey gönlünce güzel olsun
happy6
Benim iyi yürekli tatlı Pisimbatım. Çok teşekkür ediyorum, inşallah hep birlikte huzurlu, mutlu, nice senelere. Zaten senin olduğun yerde huzurun ve mutluluğunda olacağından şüphem yok. Bu yüzden hep yanımızda ol. Seni çok seviyorum. İyi ki varsın... kiss3sevdiklerinizle uzun huzurlu mutlu nice senlere geçirmenizi diliyorum guitarcat56 niz pisimbat
Özlemcim genç fenerbahçelim, çok teşekkür ediyorum ablacım. Sen de iyi ki varsın tatlımDoğum günü kutlu olsuuun iyikii varsın)
Doğum günümün üzerinden bu kadar zaman geçmesine rağmen, halen kutlanılması gerçekten beni mutlu etti. Beni düşündüğünüz için çok teşekkür ediyorum. Sevgilerimle...mutlu yıllar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.