![]() |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Alıntı:
Alıntı:
Bu testle karşılaştığım zaman insanların ne gibi cevaplar vereceğini merak etmiştim. Testi kendimce yukarıdaki algıda seçicilik kavramıyla eşleştirdim. Yani "Acaba herkes aynı cevapları mı veriyordu?" diye bir soru geldi aklıma ve burada paylaştım. Çok da gır gır bir testti ilk bakışta dediğin gibi ama aynı zamanda ciddiye alınıp bu kelimeler yorumlanabilir diye düşünüyorum. Aslında farklı gruplara da denenebilir. Burada ne kadar farklı insan bir arada bulunsa da ortak ilgi alanlarımız var sonuçta benzer kelimelerin çıkması beni şaşırtmıyor. Diğer yandan sezgilerime güveniyorum. Bunu da kendi açımdan deniyorum. İyi ihtimaller buluyorum ama nasıl buluyorum diye sorarsan bir tarif veremem. |
İlla fark edilir bir şıklık zerafet olsun isteriz. Hem kendimiz hem de çevremizin düzeni, yaşam alanımız vs. Hırs: Başarı odaklısın. Azı karar çoğu zarar. Yenilgiyi kabul etmez hep kazanmak istersin. Aşk ve sevgi söylemeye bile gerek yok bence sende fazlasıyla var. Sigarayı sen söyle. Umarım kullanmıyorsundur. Kullanıyorsan da çıkabilir kullanmıyorsan rahatsız ettiği için çıkmış olabilir. Sevdiğin biri kullanıyor olabilir. Ya da sevmediğin biri. Hep sevdiklerinle sevgi dolu ortamlarda, aşkla mutlu kal canımcım. |
Sevgi dolusun, seviyor seviliyorsun çevrende. Rahatlık önemli senin için. Rahatının kaçmasına gelemiyorsun. Nefes yüzünden sağlığa önem veriyorsun. Nefesle ilgili bir çok ihtimal söyleyebilirim. Aldığın her nefese şükrediyorsun. Özellikle sıkıldığında rahat bir nefes alabilmek senin için çok değerli(kimin için değil ki). Spor yapıyor musun? Spor giyinmeyi de seviyor olabilirsin. Güneşi açıkladım daha önce ve güneşe başka anlam çok nadir yüklemek isterim. Güneş de bu testin en güzel kelimelerinden biri. Sevgiler. |
Sebep: Hiç şaşırmadım. Merakının kaynağı işte. Meraklı değil misin? Bir şeyin sebebini öğrenirsen daha iyi öğrenirsin. Sabebini bilmediğin şeylere anlam veremiyorsun, mantığına uyduramıyorsun. Duyarlısın. Zevk: Yaptığın işten keyif almak istiyorsun. Zaten keyif aldığın işi de en iyi şekilde yapabileceğine inanıyorum. Kefini kaçıracak durumlarda uzak duruyorsun. Mucize: Ya işte testin en sevdiğim diğer bir kelimesi. Forumdakilerin ortak kelimesi ya. Yoruma gerek yok bence bu kelimeye :) güneş gibi buna da umutlu olmaktan başka yorum yapamam. Mucizelere inanmak kıymetli çünkü onlar var. Küçük mucizlerin büyük mutlulukların olsun. Kahve: Sever misin? Ona göre yorum yapıcam.;) Yoksa ders çalışırken kahve mi içiyorsun? Üzgün: Oldu mu şimdi Janer he oldu mu şimdi bu kelime. Cık cık cık hiç yakışmadı bu da sana. Şu melankolik şiirlerden kurtuldun mu bunu çözersin inşallah. Damar şarkı ve şiirlerden uzak dur. Bilindışında bile olmasın üzgün. Kimse üzmesin seni sen de kimseyi üzme. |
hepimizde olduğu gibi şüphesiz o güzel yüreğinden geçenler doğrudur:) seçtiğim kelimelerime yaptığın tüm güzel yorumlar için ayrı ayrı teşekkürler:) üzgün kelimesi sanırım şu bir iki gün durduk yere kendi canımı sıkacak şeyler ürettiğimi gördüm bile bile kendimi üzüyordum yani. ama farkettim çok şükür bugün neşem yerinde sayılır. evet hala etrafımda beni ara ara üzen olaylar olmuyor değil ve dediğin gibi duygusalda bir yapım olunca çabuk siniyorum köşeme. evett seviyorum çoğu şeyi, seviliyorsam ne mutlu bana:)) rahata bayılıyorum rahat olmak, rahatca nefes almak, sevdiklerimle nefes almak önemli benım için. e tabii rahatlık olunca spor giyim olmadan olmuyor spor giyinmeyide baya seviyorum:)) evet güneş kelimesini sevgiokyanusumda secmiş:)) umut sabah güneş güzel sey:)) çok çok teşekkür ederim güzel yüreğine emeğine:) her yeni sabah bizlere saydığın tüm güzellikleri seninle buluştursun:) sevgilerimle.. |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi mucize kahve sevgi öfke mutsuz mucize ile kahveyi anlamasam da diğerleri uydu:((( |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Sebep,Zevk,Mucize,Kahve ve Üzgün :D.İlginç.Hemen Üzgünlüğüm arkasındaki nedenini iptal edip onun yerini mutluluğa yelken açacak sebepler koyuyorum.Özgürlük yolunda adım adım ilerliyorum.Gerçek Varlığımı kabul ediyorum ve onu olduğu gibi ifade etmeyi seçiyorum ;).Bu bir çeşit "gas" sisteminden yola çıkılmış olabilir.Orada kötü gördüklerimizi iptal edip Onun yerine Daha iyi yerlere Odaklanabiliriz ;) Sevgiyle ve Işıkla kalın sevgili Arkadaşlarım :) |
Cevap: İlginç Bir Kelime Testi Sebep, sinema, kalem, atlı, muz. Her şeye tamam da, bu atlar ve muzlar hala benimle |
Alıntı:
Sevgi, öfke ve mutsuz üçü insana bağlantılı geliyor. Yani sevdiğin birine öfkelisin ve bu durum haliyle seni mutsuz ediyor. Affetmelisin her kimse ve neyse hayat bir o kadar kısa ve zaman da bunlara harcanmayacak kadar değerli canım. |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 AM. |