Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ben telkinleri sesli olarak duyabiliyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9654)

hayaletlord 23-02-2009 06:44 PM

evet neyde belli belirsiz bazı sesler duyuluyor..bazıları anlaşılabiliyor ve iki farklı insan tarafından söyleniyor gibi geldi bana..saygılar.

shamanic 23-02-2009 06:55 PM

dinlemenizi istediğimiz telkinlerim içerisinde ayrıca mutluluk telkinide vardır..

mutluluk telkini daha önceden ayrı bir telkin olrak verilmekteydi..
zamandan tasaruf edebilememiz için yaklaşık 3-4 yıldır listenizde sabit olmasını istediğimiz ilk başta dinlemenizi önerdiğimiz telkinlerin içerisinde sabit olarak verilmiştir..

duyabileceğiniz kadar normal bir seste dinlerseniz alt sesleri duymassınız..
özellikle alt sesleri duymayın diye subliminal olarak kayıt edilmiştir..

eğer sesi yeterince yükseltirseniz tüm metni rahatlıkla duyabilirsiniz..

normal ses seviyesinde keyifle dinleyiniz...

güzel haberlerinizi kısa sürede almak dileklerimle..

sevgiler.. actionsmile

known 25-04-2009 08:16 PM

Cevap: Ben telkinleri sesli olarak duyabiliyorum

ben malesef hiçbişey duyamıyorum. telkinlerin mp3 lerden ayrılmasını bilen birisi buraya nasıl olduğunu yazarsa sevinirim. zira telkinleri mp3 ten ayırdıktan ve o şekilde bir kez dinledikten sonra zaten burada hazırlanmış olan şekliyle dinlemeye devam edeceğim. ama bazen görüyorumki burada güvenmiyorsan dinleme tarzında yazılar var, bunlar hoş şeyler değil. bu telkinlerin nasıl uygulanması gerektiği açık, kabul ediyorum ama bunların mp3 lerden de nasıl ayrılabildiğini öğrenmek istiyorum.

teşekkürler.

esra23 27-11-2009 12:30 AM

Alıntı:

betanova Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309173)
Atakan Bey,
Ben yazılanların üzerine dikkatle dinledim. Ney eşliğinde hazırlanmış telkinde ben de bir erkek sesi (Atakan Bey sanırım) birkaç snliğine duydum. Daha ziyade Atatürk'ün eski ses kayıtlarına benzettim. Hafiften bir 'yurttaşlarım !...' havası sezdim.:) Telkinlerin tonlaması önemli mi? Kendi kendimize olumlama cümleleriyle telkin yaparken sizce hangi ses tonuyla yapmalıyız?Kendi sesimiz daha etkili olur mu/ yoksa farketmez mi? Peki bu nişlemleri sadece içimizden yapsak-yani olumlamaları içimizden okusak ( ama okusak, üzerine düşünmeden) işe yarar mı? Çok teşekkürler

Yurttaşlarım'...mı. Sİz en azından birşeyler duymuşsunuz ben neyin sesinden başka birşey duymuyorum
y789

realistt 30-12-2009 01:12 AM

herkese merhabalar siteye üye olalı yarım saat oldu beklentilerim çok farklıydı ama çok daha farklı bi metodla karşılaştım şaşırdım açıkçası denemekte fayda olacağını düşünüyorum.ha bu arada hemen bir parça indirdim ve şuanda dinliyorum klasik müzik olanı ve diğerlerinide bu yazının akabinde indirik dinleyeceğim.ben yazılara bakınca sesi hemen duyacağımı düşünmemiştim ama ses hemen fark ediliyor baştan sona fakat hiçbirşey anlaşılmıyor tabii..şimdilik hoşçakalın...

sidha55 20-01-2010 09:31 PM

ben de duyabiliyorum.956k

spestnaz 20-01-2010 09:49 PM

Alıntı:

betanova Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309173)
. . .Atatürk'ün eski ses kayıtlarına benzettim. Hafiften bir 'yurttaşlarım !...' havası sezdim.:). . .

khkh56khkh56 bende diyorum dinlerken neden coşuyorum sevincli

Roader 08-10-2010 11:23 PM

Bir iki tanesi hariç digerlerini doga sesiyle dinliyorum ama merak etmeme ragmen telkin seslerini hiç duyamadım henüz..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:50 PM.