![]() |
Ynt: telkinleri bilinçaltı duyuyor [b]Telkin konusunda akılmdaki tek soru işareti işte bu noktadaydı. Yani kulağımızın duyamadığı sesleri beynimizin algılayıp algılayamayacağı konusunda tereddüt içerisindeydim. Zaman zaman Atakan beyin sesini duyabiliyorum hatta anlaşılmaz bir şekilde değil gayet net bir şekilde duyuyorum ve eminim bilinçaltım da olayın yeterince farkındadır. Telkinlere daha yeni başlamama rağmen kendimde güzel değişiklikler hissetmeye başladım. En basitinden hiçbir işe yaramasa bile işe yarayacağına inandığınız sürece kendi üzerinizde bir pozitif enerji oluşturmuş oluyorsunuz. Bu, zaten sarfedilen kinetik enerjinin hiçbir ekstra güç harcamadan elektrik enerjisine dönüştürülmesine ve bu elektrik enerjisinin de bir motor aracılığıyla tekrar kinetik enerjiye dönüştürülmesine benziyor. Telkinlerin de olumlu etkisiyle hiç durmayacak bir araba gibi hissedebilirsiniz kendinizi. Lalezar hanım çocuğunuz için çok sevindim maşallah diyorum, aman nazar değmesin.[/b] |
Ynt: telkinleri bilinçaltı duyuyor Arkadaşlar ben telkinleri dinlemeye yeni başladım da, arada bazı sesler duyuyprum ama sanki biri bağırıyor gibi dusun Acaba Atakan Bey telkinleri bağırarak mı okuyor? Gülmeyin ama geceleri dinlemeye korkuyorum bazen o sesler yüzünden :D utananadam |
Ynt: telkinleri bilinçaltı duyuyor ZzerenN ile aynı şeyi düşünmüşüz. Kulağımızın duymadığı sesleri bilinçaltı nasıl anlıyor? sadece meraktan soruyorum, telkinlerin işe yaradığını biliyorum thumbsanim Litfen birisi cevaplasın??? |
Ynt: telkinleri bilinçaltı duyuyor ses dalgaları frekanslar halindedir.. insanlar belli frekans aralığını duyabilir.. örneğin köpeklerin duyma frekansları daha farklıdır.. ve bizim duymadığımız sesleri duyabilir (hatta böyle bi düdük vardı, bilirsiniz) fakat bilinçaltımızın algılama frekansı oldukça geniştir.. bu yüzden kulaklarımızın duyamadığı frekansları algılayabilir.. anasayfadan arama motoruna anahtar kelimeleri girerseniz, sanırım bi takım bilgilere ulaşabilirsiniz.. bu mp3ler konusunda çalışmalar yapılmış, beyin fonksiyonlarını göstern aygıtlarla beynin depresyon bölgesindeki renklerin değişimi, dağılımı gözlemlenmiş, bu da mp3lerin algılandığının kanıtı olmuş.. bu sitede okumuştum bi yerde.. googleda da arattığınızda bu konu hakkında atakan bey'in açıklamalarını bulabilirsiniz.. sevgiler... :) |
Ynt: telkinleri bilinçaltı duyuyor Telkinlerin işe yaradığından şüphem yok :)) Kesinlikle işe yarıyorlar. Sadece olayın mantığını kavramak istemiştim. MagNetiC cevabın için teşekkürler :)) |
Ynt: telkinleri bilinçaltı duyuyor Alıntı:
|
Ynt: telkinleri bilinçaltı duyuyor yani demek istediğiniz atakan beyin sesi mp3lerde gizli ben daha yeni çözüorum telkinlerin hepsi pcimde mevcut ve sırf mp4 aldım onlar için yani telkinleri anlamasakta nası yararı oluor peki beynimize? o sesleri beğinimiz nası anlıor cahilyetimi bağışlayın ?? |
Ynt: telkinleri bilinçaltı duyuyor telkinlerin direk bilinç altımıza hitap etmesinin sebebi, bilincimizin direnç oluşturmaması adına. Halit_Style umarım bu sorgulamaları yaparken bir yandan dinlemeye başlamışsınızdır. ne kadar erken başlarsanız dinlemeye, o kadar erken sonuç alırsınız. |
Ynt: telkinleri bilinçaltı duyuyor Alıntı:
|
Ynt: telkinleri bilinçaltı duyuyor ben kendimi güçsüz görürken, biri bana dese ki " sen güçlüsün " hadi oradan demezmiyim. yetmedi arkamı dönüp gitmezmiyim yalan söylüyorsun beni mi kandıracaksın diye.. bu direnci oluşturan bilincimizdir. bilinç altımız sorgulama yapmadan ne verilirse alır. mantık oluşturmaz. bilinaçltımıza her söylenilen onun için emirdir. bilincimizin direncinden kastım buydu.. dolayısıyla telkinde ki ifadeleri biz duymadığımız, direk bilinç altımıza hitap etiiği için etkili oluyor.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:14 AM. |