| ||||||||||
|
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz Merhaba ben CivanX Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: lerzan Nickli Üyeden Alıntı civanx'e sana, yazdiklarin aklima takildigi andan beri yazmayi istedigiklerimin hepsini simdi de yazamiyacagim,vakitsizlikten. bu vakitsizligin tercihle ilgisi yok; hayatimizin akisiyla ilgili. kafka''yi getirdi hayatindaki bir benzer sIkInti, aklima. onun da babasi ile sorunu onu cok ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz telkin cd indir izle İstanbul Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz nerededir kimdir Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz hipnoz Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #9 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 20 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
lerzan, yazın için teşekkürler. merak edip etmiyeceğini bilemem ama ben bu nefret uğruna kendimi harcıyacak kadar basit biri değilim. ama ne kadar değişsemde bu şeytani parçamı kopartamayacağımı biliyorum. hep o benimle yaşayacak aynı ying-yang felsefesi gibi. ben iyiysem kötülük herzaman yapımda olacak. kinimi kontrol edebiyorum, daha beni ele geçiremedi. hayatta güçlü olacağım gün, zaten intikamımı alacağım, ondan dolayı hep bekliyorum. kafka babasının kendine yaptıklarına cok takılmış ve hayatını bunun uğruna harcamış birisiymiş, anlattıklarına göre. bana cok benziyor, kafka'nın hikayesi; ama tek farkımız şu, ben bu intikam dürtüsünü kontrol edebiliyorum ve intikamın şiddetle değil güçle alınıcağını cok iyi biliyorum. kafka aslında intikamını almış olmasına rağmen kininden kopamamış ve bu kinle ölmüş. inşallah ben öyle olmayacağım. lerzan, şimdi düşümüyorumda eğer bu kini yok edersem amaçsız bir insan olup cıkıcağım. boş yaşayıp, boş öleceğim tıpkı atalarım gibi. benim düşünceme göre her insanın yaşamda amaçları vardır. benimkilerdende biri bu. bunun yerine ne koymalıyım ki denk gelebilsin ve beni aynı şekilde hayata bağlayabilsin?. anneme bağlılığımın derecesini kimse ölçemez. onun bana ve bize yaptıklarını asla ödüyemeyeceğiz, bunu biliyorum ve onu cok seviyorum. dünyanın en iyi insanı desem "gerçekten", görseniz inanırsınız. ama hayatı boyunca ailesinden, evlendikten sonra kocasından ve kocasının ailesinden cok acılar cekmiş "örneğini vermiştim" bir şansız karaktere sahip biridir güzel annem. bir masal vardır belki bilirsiniz. külkedisi. o masalda üvey anne eve gelir, kızın babası ölürde kız orada bir leydiyken köle durumuna düşürülür, hizmetcilik yaptırılır, dövülür vs. işgencelere maruz kalır ya aynen annemin hikayesi gibi. ama masallar hep güzel biter. annemin hikayesi ise hala kötü devam ediyor. ve bunun sebebi kendi kanımdan olan bir kişi. bir zamanlar baba dediğim kişi. allah bana sağlık ve dirayet versin, öbür dünyaya inanmasam, imanım biraz fazla olmasa, Allah'a inanmasam onu hemen yokederdim. ama biliyorum ki ben cehennemin 3. katında yanarken o 7. katta şeytanla beraber yanacaklar. bu duygu beni biraz rahatlatıyor. lerzan yazdıkların için teşekkürler. burada yazan herkesin bana pozitif etkileri oldu. okudukca kendimdekji bazı şeylerin değiştiğini söyleyebilirim. ÇOK TEŞEKKÜRLER... | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz Merhaba ben CivanX Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: lerzan Nickli Üyeden Alıntı civanx'e sana, yazdiklarin aklima takildigi andan beri yazmayi istedigiklerimin hepsini simdi de yazamiyacagim,vakitsizlikten. bu vakitsizligin tercihle ilgisi yok; hayatimizin akisiyla ilgili. kafka''yi getirdi hayatindaki bir benzer sIkInti, aklima. onun da babasi ile sorunu onu cok ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz telkin cd indir izle İstanbul Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz nerededir kimdir Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz hipnoz Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz kuantum düşünce kitap haberi