Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=466)
-   -   Toplum içerisinde susmak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463843)

ramazan85 05-03-2010 02:24 AM

Cevap: Toplum içerisinde susmak

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587503)
arkadaşım bu halt her neyse bende de var, ne yapsam düzelmiyor. Hep başa dönüp duruyor. Ben bıktım artık yaa!! Pes etmiyorum , pes etmiyorum. Telkinle olmaz, kendi kendine saygı göster, kendini sev demişsin. Ben bunu beceremiyorum işte :P Ayağım taşa takılsa 'nefret ediyorum kendimden, iğreniyorum yaşamaktan' demeye başlıyor içimdeki ses :P zamanla insanları kendimden uzaklaştırdığımı, yalnız kaldığımı görüyorum. Nedeni, kendim mutlu olamamak pahasına da olsa başkalarının mutsuz olmaması, başkalarının canını sıkmak istemeyişim. Birşeyleri değiştirebildim sanıyordum, 1 haftadır yine sokakta yürürken herkesin gözü üstümdeymiş gibi geliyor. Dün az kala bi çocukla kavga ediyordum P: Durduk yere içime bişey gelip saplanıyor, söküp atmak istiyorum. . Zor oluyor, ama az da olsa gönderiyorum geldiği yere. Vallaha burdakilerin yazdıkalrını, umutlarını görmesemm, hayata nasıl da başarıyla tutunduklarını görmesem, herşeyin daha da güzele gittiğini görmesem bilmem nolurdu halim :P Belki bi parçamdır sf denen saçmalık, evet öyle. Genelde kararmsar bakıyorum çevreme, elimde olmayan bişey. Ama biliyorum, umudum hâlâ var. Kaybetmedim. Ayynı yolda dönüp dursam daa, vazgeçmedim. Vaz geçmem. Her umutsuzluğa saplanışımdan sonra, biraz daha yaklaştığımı düşünüyorum başarıya. Kendim için bişey yapamasam da hâlâ, herşeye rağmen hayat güzel diyebilmek bazen yorsa da, kendi iç sesimle aramızdaki savaş hiç bitmese de, pencereme konan güvercinlerin birbirlerine kur yapışlarını, aralarına girmeye çalışan 3. kuşu uzaklaştırmalarını, deriin bi nefes aldığım zaman içimde hissedebildiğim birşeyler olduğunu bilmek, huzur veriyor. Ama neler çektiğimi yaşayan bilir. Şikayet etmeyeceğim. Ama bilmeni isterim ki, bahsettiğin kendiyle hesaplaşma yada önemli olanın 'ben' olduğunu anlama meselesi en azından benim için, hiç kolay değil. . Sevgiyle kal actionsmile

Bu anlattığı olay bende de var fakat o kadar karamsar degilim. Umut ve hayalerle dolu bir insanım. Ama her zaman kendimi eleştiririm kötü olduğumu ve arkadaşlarımı kendimden uzaklaştırdığımı düşünüyorum. Onların benden sıkıldığını farkediyorum " Aman ne sıkıcı insan " deyişlerini duyuyorum. Fakat elimden hiç birşey gelmediğinde kendime kızıyorum. Niye böylesin niye diye hayıflanıyorum. Ama bazende sabah kalkıyorum hayatım değişmiş sanki kendime oldukça güvenim oluyor veya çok konuşkan oluyorum bu durumu bir türlü tespit edemedim neden böyle oluyor diye.Bir çözüm yolu bulamadım açıkcası devamlı bu böyle mi olacak diye korkuyorum bazen...
ilginiz için teşekkür ederim herkese

maviinci 05-03-2010 07:00 AM

Alıntı:

ramazan85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587790)
Bu anlattığı olay bende de var fakat o kadar karamsar degilim. Umut ve hayalerle dolu bir insanım. Ama her zaman kendimi eleştiririm kötü olduğumu ve arkadaşlarımı kendimden uzaklaştırdığımı düşünüyorum. Onların benden sıkıldığını farkediyorum " Aman ne sıkıcı insan " deyişlerini duyuyorum. Fakat elimden hiç birşey gelmediğinde kendime kızıyorum. Niye böylesin niye diye hayıflanıyorum. Ama bazende sabah kalkıyorum hayatım değişmiş sanki kendime oldukça güvenim oluyor veya çok konuşkan oluyorum bu durumu bir türlü tespit edemedim neden böyle oluyor diye.Bir çözüm yolu bulamadım açıkcası devamlı bu böyle mi olacak diye korkuyorum bazen...
ilginiz için teşekkür ederim herkese

khkh56khkh56 işin garibi şu kii; ben bu yazdıklarıma bakınca kendimi tanıyamıyorum dusun2 Ben nası yazmışım bunları diyorum y789 Umutsuzluk yada karamsarlıkk. . Artık geride bırakıyorum onnlarıı s456956k Bizi bekleyen bi gelecekk ve yaşamamız gereken sınırsız 'an' varken neden geçmişteki saplantılara gömülüp kalalım kii y789 Her vakit zevk almak varken hayattan, niye zehir edeyim kendimee sevincli Ne olursa kabullenmek sanırım enn iyisii derty Niyesini nedenini sallaaaa guitar Öyyle olması gerekiyorduu ve öyyle olduu happy6happy6 Öyyle iştee y789 ne diyordukk blissy Günaydınlar herkesee ::) Seviyorum hepinizii music45cilgin8978977

cent 05-03-2010 08:05 AM

insan bazen tıkanır kalır dili söylemez olur istesede yürekte bir acabalar dolşır arkadaşlarının yanınd rahat olmayan bir kardeşim bana şunu demişti ne konişim abla ne diyim sözler bulamıyorum onların anlattıklarına bakıyorum bişey söyleyecekkken aman sus diyorum kendime demişti
konuştuk sonuç o insanların yaşca kendinden büyük olmalarıydı iş ortamına yeni başlamış olan kızımız 3 aydır doğru dürüst konuşamamaktan yakınıyor konuşunca rezil olacan pot kıracağını düşünüyordu
sonuç onlarda insan ne konu açıldıysa 2 lafcık at ortaya dedim
yemek molasında kahve faslında ne de olsa insan onlar biri sınavdan evladından bahsediyorsa sende dal kendi sınavların zamanından yaptından anlatı ver 1-2 cümlecik
biri anlatıyorsa arabasını sende anlatı ver tut ucundan çek konuyu sürükle gitsin acaba larla hata yaparımla düşünceleriyle boğuşmak zordur
ya kendini olduğun gibi kabul et bırak yada çık dağın tepesinden kendine seslen

seni seviyorum her halinle bırak didişmeyi haydi de bakalım

sevgiyle kalınız

genco 05-03-2010 10:14 AM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587791)
khkh56khkh56 işin garibi şu kii; ben bu yazdıklarıma bakınca kendimi tanıyamıyorum dusun2 Ben nası yazmışım bunları diyorum y789 Umutsuzluk yada karamsarlıkk. . Artık geride bırakıyorum onnlarıı s456956k Bizi bekleyen bi gelecekk ve yaşamamız gereken sınırsız 'an' varken neden geçmişteki saplantılara gömülüp kalalım kii y789 Her vakit zevk almak varken hayattan, niye zehir edeyim kendimee sevincli Ne olursa kabullenmek sanırım enn iyisii derty Niyesini nedenini sallaaaa guitar Öyyle olması gerekiyorduu ve öyyle olduu happy6happy6 Öyyle iştee y789 ne diyordukk blissy Günaydınlar herkesee ::) Seviyorum hepinizii music45cilgin8978977

canım kardeşim "Enes" keyif alarak okuyorum yazdıklarını ve her defasında da gülümsetiyorsun beni:)

sen ne güzel bir insansın, içten,derinden geldiği gibi davranıyorsun.

iyi ki varsın,iyi ki bizimlesin.

maviinci 05-03-2010 11:01 AM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587808)
canım kardeşim "Enes" keyif alarak okuyorum yazdıklarını ve her defasında da gülümsetiyorsun beni:)

sen ne güzel bir insansın, içten,derinden geldiği gibi davranıyorsun.

iyi ki varsın,iyi ki bizimlesin.

Eee, benn. . Şeyy. . khkh56khkh56 Vallaha ne diyceğimi bilemiyorum y789 Ne güzel vallaha içim doldu mutluluk, sevinç, tebessüm, huzur. . vb. ne varsaaa blissy Eğer gülümsetebiliyorsamm ne mutlu banaa sevincli İçten inasnların arasında bulunarak bende içimden geldiği gibi davranmaya başlıyorumm :) Yeni yeni belki ama başlıyorumm işte y789 Hepp beraber 'an'ı yaşıyoruuuuuzz sevincli İyiki varsın, sevgili Genco y789 Seni seviyorum ::) Sitedeki herkesi, 61.224 üyeyi de seviyoruuuuummmm guitarguitar Hepinizi çoooookk seviyorum ve mutluluklarımı gönderiyorumm :) İçimdeki yaşama sevinci hepinizle beraber olsun s456956kdertyactionsmile Enn kötü günümde yanımdaydınız ooo67 İyi günümde de yanımdasınız music45 Sizleri çoooooookk seviyorumm ::) İyiki varsınızz :) Hepp mutlu kalınn derty

ramazan85 17-03-2010 01:51 PM

Ciddi safhada alınganlığım var yada ben yanlış düşünüyorum. Espirili olamıyorum ve bu yüzden insanların benden uzaklaştığını hissediyorum. Bazen espiri ile yaklaşan insanlara ters tepki veriyorum ciddiye alıyorum neden olduğunu anlamıyorum bir türlü :(

kinetix 17-03-2010 02:35 PM

Alıntı:

ramazan85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590436)
Ciddi safhada alınganlığım var yada ben yanlış düşünüyorum. Espirili olamıyorum ve bu yüzden insanların benden uzaklaştığını hissediyorum. Bazen espiri ile yaklaşan insanlara ters tepki veriyorum ciddiye alıyorum neden olduğunu anlamıyorum bir türlü :(

Kafana takma her işin bir kolayı vardır, bir de hergün insan aynı şekilde kalmaz. Bir gün güler bir gün ağlar bir gün sevinir
cilgin897

daLqa 17-03-2010 03:09 PM

Herşey ortamda biter. sen o ortama girdiğinde kendini küçük görüyorsun arkadaşım. Aynı sorunu bende yaşamıştım aştım.. Ne konuşursan konuş saçmalamak için gelmişiz dünyaya. bi yerden başlayınca gerisi geliyor yeterki ilk adımı at. Eğer telkin dinlemek istersen 2 hafta suçluluk-ego sonra sosyallik artırıcıyı ekle yada tek dinle ondan sonra değişimleri gör.. Hiç susmak istemeyeceksin benim gibi956k

maviinci 17-03-2010 07:04 PM

Psikologa git. . Mutlaka tavsiye ediyorum. .

cihanlive 17-05-2010 08:21 PM

Alıntı:

ramazan85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584841)
abuk sabukta konuşmak istemiyorum
hele ki kendimi küçük düşürmek istemiyorum

Sorununuz burda gizli. Bilinçaltınızda konuşursam küçük düşermiyim korkusu var. Halbuki arkadaşlarınızın konuşmalarına bakarsanız konuştukları şeylerin çoğu abuk subuk şeylerdir. Zaten sürekli ciddi şeyler konuşulmaz arada geyikte yapmak gerekir :blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 PM.