![]() |
Cevap: Toplum içerisinde susmak Alıntı:
ilginiz için teşekkür ederim herkese |
|
Cevap: Toplum içerisinde susmak insan bazen tıkanır kalır dili söylemez olur istesede yürekte bir acabalar dolşır arkadaşlarının yanınd rahat olmayan bir kardeşim bana şunu demişti ne konişim abla ne diyim sözler bulamıyorum onların anlattıklarına bakıyorum bişey söyleyecekkken aman sus diyorum kendime demişti konuştuk sonuç o insanların yaşca kendinden büyük olmalarıydı iş ortamına yeni başlamış olan kızımız 3 aydır doğru dürüst konuşamamaktan yakınıyor konuşunca rezil olacan pot kıracağını düşünüyordu sonuç onlarda insan ne konu açıldıysa 2 lafcık at ortaya dedim yemek molasında kahve faslında ne de olsa insan onlar biri sınavdan evladından bahsediyorsa sende dal kendi sınavların zamanından yaptından anlatı ver 1-2 cümlecik biri anlatıyorsa arabasını sende anlatı ver tut ucundan çek konuyu sürükle gitsin acaba larla hata yaparımla düşünceleriyle boğuşmak zordur ya kendini olduğun gibi kabul et bırak yada çık dağın tepesinden kendine seslen seni seviyorum her halinle bırak didişmeyi haydi de bakalım sevgiyle kalınız |
canım kardeşim "Enes" keyif alarak okuyorum yazdıklarını ve her defasında da gülümsetiyorsun beni:) sen ne güzel bir insansın, içten,derinden geldiği gibi davranıyorsun. iyi ki varsın,iyi ki bizimlesin. |
|
Cevap: Toplum içerisinde susmak Ciddi safhada alınganlığım var yada ben yanlış düşünüyorum. Espirili olamıyorum ve bu yüzden insanların benden uzaklaştığını hissediyorum. Bazen espiri ile yaklaşan insanlara ters tepki veriyorum ciddiye alıyorum neden olduğunu anlamıyorum bir türlü :( |
Kafana takma her işin bir kolayı vardır, bir de hergün insan aynı şekilde kalmaz. Bir gün güler bir gün ağlar bir gün sevinir cilgin897 |
Cevap: Toplum içerisinde susmak Herşey ortamda biter. sen o ortama girdiğinde kendini küçük görüyorsun arkadaşım. Aynı sorunu bende yaşamıştım aştım.. Ne konuşursan konuş saçmalamak için gelmişiz dünyaya. bi yerden başlayınca gerisi geliyor yeterki ilk adımı at. Eğer telkin dinlemek istersen 2 hafta suçluluk-ego sonra sosyallik artırıcıyı ekle yada tek dinle ondan sonra değişimleri gör.. Hiç susmak istemeyeceksin benim gibi956k |
Cevap: Toplum içerisinde susmak Psikologa git. . Mutlaka tavsiye ediyorum. . |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 PM. |