![]() |
Cevap: Toplum içerisinde susmak Aynısını ben de diyecektim, karşındaki insanları kendinden üstün ya da aşağıda görme. Onları senden daha yetenekli görmemelisin, çünkü kendini burada çok rahat ve açık ifade edebilen birisi neden başka bir yerde ifade edemesin ki? |
Cevap: Toplum içerisinde susmak ya da karşındaki insanlar senin huzur bulduğun kişilikte insanlar değilse,kendine daha yakın arkadaşlar ara.Yani yanında kendini rahat hissettiğin kişiler. Belki de karşındakiler kendini beğenmiştir vs. Şiimdi tanımıyorum bilemem tabi;ama böyle insanlar da var yani.Kendini de zorunlu hissetme;ama ortamlardan kaçma da. O enerjilerin de içinden rahatça seni rahatsız etmeden geçmesine izin ver.Yapabilirsin bunu. |
Cevap: Toplum içerisinde susmak evett anlıyorum seni.aynı sorun bendede var.sosyal fobiyimdir smil56 samimi olduklarımın yanında zaten konuşurum da,öyle herkez konuşur zaten.başkalarının ,samimi bulmadıklarımın yanında da konuşcak birşey bulamam,konuşmaları da sıkıcı gelir,aman niye samimi oluyum ne gerek derim konuşmaya üşenirimy789 ne kadar saçma değilmi..ya aslında üşenmek de değil de içimden gelmez.. böyle böyle belirtiler vardı meğer sfymişim.ah bi olmasaydı,herşey ne süper olacaktı neyse, telkinlerin faydası kesinlikle oluyor,mutlaka dinle.. bi ara ego ve suçluluğu dinliyodum aksatmadan,konuşmam falan artmıştı içimden geleni direk söylemeye başlamıştımactionsmile |
Cevap: Toplum içerisinde susmak ramazan sureklı bu zamana kadar suskun kaldıgın ıcın bundan sonra konusurken yadırganacagını hıssedebılırsın takma kım ne dusunurse dusunsun ıcınde kalmasın nasıl davranmak ıstıyorsan oyle davran konus baska konu ac ılgıyı uzerıne cek o zaman sendekı degısımı anlarlar ve senınle konusmak ısteyeceklerdır:) |
Cevap: Toplum içerisinde susmak bütün arkadaşlara ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. önerilerinizi bu haftadan itibaren uygulamaya başlayayım sonra size yazarım bakalım ne kadar etkili olabilecek. sonra deli filan demesinlerde :D |
Cevap: Toplum içerisinde susmak Biri bana kafayı yemişsin sen, dedi. Bende kavga ettim. Hâlâ konuşmuyoruz. . Kimsenin sana deli/kafayı yemiş/ vb. deme hakkı yok, arkadaşımm. Diyen de desin. Telkinleri dinlemeye başla, kısa zaman sonra farkedersin değişimi sevincli |
Cevap: Toplum içerisinde susmak Bugün dinledim sabah akşam işten gelirken ama ilk başlarda iyiydi sonrasında kafamı şişirmeye başladı ^^ |
Cevap: Toplum içerisinde susmak olabilir hepimiz insanızz ::) müzikten olduysa çeşitli müzikler var sevincli ben ney tercih ediyorum, daha çokk :) şu an kulağımda ney var mesela. . o yüzden bu kadar sakinim y789 sıkmayasın sakın, kendinii fazla khkh56 cool olalımm krzm67 khkh56khkh56 |
Cevap: Toplum içerisinde susmak Alıntı:
uyurken dinlesen daha rahat olur tabi |
Cevap: Toplum içerisinde susmak dün gece uyurken dinledim kulaklıklar kulagımda takılı kalmış :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:13 PM. |