![]() |
neden surekli uye girisi yapmak zorundayiz ? selam, siteden surekli dusuyorum. daha dogrusu soyle diyeyim;giris yapip herhangi biyere bisey yazdigimda, veya ozelmesaj yazdigim zaman, veya yeni bir konu acmaya kalkistigimda ''gonder'' butonuna tikliyorum ve karsima ''giris yapiniz'' uyari mesaji geliyor. boylece yazdigim mesaj veya actigim konu aninda havaya ucmus oluyor. bu cok sinir bozucu birsey. kac kere oldu. bir degil iki degil, siteye uye oldugumdan beri boyle. egerki yazdigim seyi kopyalayip '' giris yapiniz '' uyarisindan sonra yeniden giris yaparsam yazdigim seyi ikinci etapta gonderebiliyorum ama kopyalamak herzaman aklima gelmiyor, unutuyorum. bu sorun sadece bendemi oluyor bilmiyorum ama gercekten cok can sykici bir durum. bunun bir kolayi varsa lutfen bende bileyim. yok herkes bu sekilde habire giris yapmak zorunda kaliyorsa neden bir cozum yolu bulunmuyor... az once bir arkadasima uzunca bir ozelmesaj yazmistim ama maalesef yine sitenin azizligine ugradim ve mesajim uctu gitti. :( simdiye kadar uye oldugum forumlarda boyle bir sorun olmazdi. dolayisiyle saskin ve sinirliyim... |
bendede oluyor bazen yeni bir konuya girdiğim zamanlarda.ama giriş yapınız demiyor bende ben siteden çıktığımı farkedince tekrar giriş yapıyorum. |
aynı sorunu ben de yaşıyorum, giriş yapın uyarısı aldığımda kızıp başka siteye gidiyorum. |
merhabalar giriş yaparken yanındaki "beni hatırla" kutucuğunu da işaretlerseniz sisteme tekrar tekrar giriş yapmak zorunda kalmazsınız onayi bizzat denenmiştir y789 |
Alıntı:
|
Bende ayni sorunu yasiyorum... yeni mesajlar bolumunden anasayfa yi tikladigimda yeniden uye giris yapmam gerekiyor... |
Demekki aynı sorun çoğu kişide var bende bilgisayarımdan kaynaklanığını düşünüyordum ama değilmiş. Bu soruna bir çözüm bulmak lazım yoksa insanı siteden soğutuyor.Tekrar tekrar giriş yapmak sinir bozucu |
Arkadaşlar, sanemce arkadaşımın da belirttiği gibi en üstte nick ve şifre yazdıktan sonra "Beni Hatırla" butonuna tıklarsanız kesinlikle düşmüyorsunuz.. Siteye her girişinizde de direk sizin profilinizle giriş yapmış oluyorsunuz.. Aynı sorun bende de vardı, artık olmuyor. Fakat bu işyerlerinizde, birden fazla kişinin kullandığı bilgisayarları kullananlarda güvenlik sorunu oluşturabilir.başkası sizin profilinizle siteye girebilir..O zaman da mutlaka yine en üstte "Çıkış" yerine tıklayarak çıkmalısınız.. |
merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum sürekli giriş yapmak zorunda kalıyorum beni hatırla butonunu da işaretlediğim halde lütfen buna bir çözüm bulunsun ayrıca bir sorum var sitenin radyosunu neden açamıyorumağla2 lütfen biri beni bilgilendirsin bu defa:( |
Alıntı:
Foruma ilk girdiğinde isim ve şifre yazdıktan sonra en son olarak "Beni Hatırla" butonuna basmalısın..Ben öyle yapmaya başlayalı bu sorunu yaşamadım.. Radyoyu dinlemek için de bilgisayarında winamp yüklü olması gerekiyor.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:00 AM. |