![]() |
yeni mesajlar bölümümdeyken anasayfa tıklandığında forumdan atıyor evet. ben artık anasayfa ya tıklamıyorum. sayfanın solundaki "profiliniz" linkinin altındaki "hayatım değişti telkinli cd leri" yazan beyaz yazıya tıklıyorum ve forumdan atılmadan anasayfaya çıkmayı başarıyorum smileydance kayrasu radyo her zaman aktif değil canım ondan açamıyorsundur.. sevgiler actionsmile |
Sanemce tesekkur ederim..bende tarif ettigin gibi beyaz linke tikladim ve atilmadim... sevgiler kiss3 |
Bunu keşfettiğiniz iyi oldu. Önceden Ana Sayfa hayatimdegisti.com/forum/index.php şeklindeydi.Sanırım bu link siteye giriş ve çıkışlarda problem yaratıyordu. Şimdi beyaz olan linkte ki gibi HayatimDegisti.Com a yonlendi.Böylece giriş çıkışlarda daha az sorun yaşayacağız.actionsmile Alıntı:
|
evet bende aynı dertle karşı karşıyayım üye olduğumdan beri.şimdiye kadar sabırla günde kaç kere düşmeme rağmen şikayet etmeden giriş yaptım. üstelik bazen 5 veya daha fazla üst üste isim ve şifremi yazmama rağmen giriş yapılamıyor,beni hatılayıda işaretliyorum,tarayıcınız desteklemiyorsa tıklayında diyorumy789ki günde kaç kere oluyor. en sonunda bakayım dedim bu konuda bişeyler yazılmışmı.şimdi Sanemce'min dediği gibi deneyim.:) sevgiler kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:44 AM. |