![]() |
Cevap: Telepati Nasıl Yapılır (Alıştırma) Bende de buna benzer şeyler oluyor, ne zaman Telekinezi'yle uğraşmaya başladım. Ondan sonra dah da artmaya başladı. Mesela bi örnek: Bi gün okuldan yeni gelmiştim, hemen Facebook'a girdim, öyle boş boş takılıyordum. Kimler açık diye Sohbet'e baktım. İşte birkaç kişi açıktı. Geçen seneki okulumdan eski bir arkadaşım açıktı. Ama yani Facebook'da muhabbet falan ettiğimiz yoktu, çok nadir selam verirdik. Fare imlecini üzerinde tuttum, tuttum, kendi kendime: "Dur bi selam vereyim çocuğa..." dedim, tam tıkladım, yazacakken, o arkadaşım yazdı, "S.a Nasılsın". Şok oldum, 1-2 dk. ekrana boş boş baktım. Bi aralarda şu çok oluyordu: Tam uyanmama 30 dk - 1 saat falan varken rüya görüyorum, ve uyandığımda bi bakıyorum, rüyam gerçek oluyo o gün içerisinde. Daha bir sürü örnek var, anlatsam buraya sığmaz. Bi kez de çok ilginç bişi oldu, sofrada yemek yerken , çorbamı içiyordum, tabağada öyle bakıyordum, boş boş. Masada örtü yoktu yani bayağı kaygandı. Birden tabak masadaki diğer elime doğru yaklaşık 10-15 cm kaydı. Kafamı kaldırdım masadakilere baktım, dedim bu tabak hareket mi etti? Bişey görmedik dediler. Ama hareket ettiğine emindim... Saygılar... |
Cevap: Telepati Nasıl Yapılır (Alıştırma) Merhaba Arkadaşlar benim size bir sorum olacak.Ben hayal kurmayı çok seviyorum.Bazen hayellerim tıpkı kurduğum gibi gerçekleşiyor.Sanki senaryonun küçük bir bölümünü ben düşünüyorum ve sonra da o oluyormuş gibi.Bunu küçükken daha sık yaşıyordum.Şimdi ise aklımdan 'bir şeyi söyle yapsam nasıl olur',diye geçiyor.Sanki içimden çook derinlerden küçük bi ses fısıldıyor.Öyle az ki o ses çoğu zaman umursamıyorum bile.Ama o küçük ayırıntı ve küçük sesi dinlemediğim zamanlar çok büyük şeyler kaybettiğimi görüyorum.Ses küçük ama bana kazandırdığı şeyler çok büyük oluyor.Dinlediğim zamanlar da çok mutlu oluyorum ve o küçük ayrıntının bana nasıl bu kadar büyük bişey kazandırdığına hayret ediyorum.Merak ediyorum!O gizemli sesin sırrı ne diye?Telepati Olabilir mi. Bi fikriniz var mı.Paylaşırsanız memnun olurum. |
Cevap: Telepati Nasıl Yapılır (Alıştırma) Eğer sesler kendiliğinden geliyorsa bu duruişiti yeteneği olabilir. Özellikle de duydukların gerçek oluyorsa. Kimi rüya görür, kimi görüntüler görür, kimi işitir, kimisi de sadece hisseder. Böyle şeylerin mümkün olabileceğine inanıyorum. İstersen bu başlıklara bir göz atabilirsin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...acma-yolu.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...zi-kitabi.html ikinci linkte yer alan kitap eski fakat bu tür konularda temel bilgiler içerir. Bu parapsikoloji konuları ile ilgileniyorsanız okumanızı tavsiye ederim. Sevgiler. |
Cevap: Telepati Nasıl Yapılır (Alıştırma) Alıntı:
|
Cevap: Telepati Nasıl Yapılır (Alıştırma) Bir de bu adresten dene bakalım. Ben indirebiliyorum. https://rs331tl2.rapidshare.com/#!do...FFDDF842A7|0|0 |
Cevap: Telepati Nasıl Yapılır (Alıştırma) Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:59 PM. |