Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   seviyorum sonunda itiraf ediyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=612668)

suyahapsettim 16-05-2010 08:44 PM

seviyorum sonunda itiraf ediyorum

bugün bi karar verdim artık canıma tak etti deli gibi aşık oldum biri var ve ben ona aşkımı itiraf edicem bana oda benden hoşlanıyo gibi geliyo ama bilmiyorum bu insanların işi belli olmuyo o yüzden en iyisi söleyip kurtulmak ya tamam ya devam hesabı ama ben çoooooook seviyorum kalbim cayır cayır yanıyo yani allahım hayırlıysa olsun sen her şeyin en iyisini bilirsin bize iyi görünür ama kötüdür veya tam tersi o yüzden allahım sen hayırlısını ver yarabbim benim için dua edin bu itirafı haftaya yapıcam ama şimdi bile heyecanlıyım bu bi hafta nasıl geçicek bilmiyorum

maviinci 16-05-2010 08:51 PM

Cevap: seviyorum sonunda itiraf ediyorum

Allah sabır versin =)

DeLiTaY21 17-05-2010 12:20 AM

ya bence boşverrr.üstelik eğer telkinleri dinliyorsan kesin boşver.çünkü telkinler insana bu etkileri yaptırıyor.bence biraz sabret...

suyahapsettim 17-05-2010 08:12 AM

Alıntı:

DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747225)
ya bence boşverrr.üstelik eğer telkinleri dinliyorsan kesin boşver.çünkü telkinler insana bu etkileri yaptırıyor.bence biraz sabret...

ndn öle deedin yani bi kızın sevdiğini sölemesi çok mu abes bi durum hem üstelik bu benim son şansım yani onu bidaha göremeyebilirim yoksa bende sabretmesini biliyorum söleyimde yani gerisiona kalmış

genco 17-05-2010 10:04 AM

Yüce Rabb im hakkında hayırlısını nasip etsin.

zaman geçiyor, değerini bilmek gerek.

bol şanslar dilerim;)

Işıldayan Safir 17-05-2010 11:03 AM

Her şey istediğin-iz- gibi olsun. Şimdiden mutluluklar blissy

Yilmaz 18-05-2010 12:13 AM

Sevgini anlatmak istedigin kisiye, umarim uzun bir zaman sonucunda bu kararini bildirme geregi duyuyorsundur. Bazen sadece bir gülüs yada saygi cercevesinde göseterilen iyi hareketlerin karsiligi birden düsündügüm gibi bir ask, olgusu yaratmis ise, bence öncelikle neyi sevdigini, o kisinin neyini sevdigini iyi düsün ve kararini ver. Sana aciklayacagin sevgi dolu cümleler icin bol sanlar diliyorum. Sevgidir bu iceriye haps etmek olmaz. Bol sanslar.

teoman_ 18-05-2010 12:43 AM

bende seni seviyorum karamuk

t678

Müşfik 18-05-2010 09:10 AM

MASUMİYETİN ZİYAN OLMAZ | mor ve ötesi

DiCaprio 18-05-2010 01:04 PM

ı ııhhhhhhhhhhh zor iş
sevdiğini söylemeden önce ufak ufak süprizler yap alıştır.. Yani şunu demek istiyorum gidipte kuru kuruya seni seviyorum deme.
Bir gün git ona çiçek ver bir gün böcek ver ilgilenecek şeyler sözler vb vb söyle ondan sonra bu işe kalkış ilkokul cocukları gibi yapma :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:12 AM.