Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   seviyorum sonunda itiraf ediyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=612668)

DiCaprio 18-05-2010 01:05 PM

Cevap: seviyorum sonunda itiraf ediyorum

özellikle bak çiçekçiden özel çiçek göndertirsen cok sevinir... Üzerinede Canım arkadaşıma falan yaz.. sonra telefon aç vb
BASTIR... :D

suyahapsettim 18-05-2010 01:35 PM

Alıntı:

DiCaprio Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747472)
ı ııhhhhhhhhhhh zor iş
sevdiğini söylemeden önce ufak ufak süprizler yap alıştır.. Yani şunu demek istiyorum gidipte kuru kuruya seni seviyorum deme.
Bir gün git ona çiçek ver bir gün böcek ver ilgilenecek şeyler sözler vb vb söyle ondan sonra bu işe kalkış ilkokul cocukları gibi yapma :D

oldu ya bide çiçek mi vericem onun cesaret edipte yapamadığını ben yapıyorum zaten ya kız halimle bide çiçek ha

cadi_bm 18-05-2010 02:14 PM

Slm bence çiçek,hediye vs. bunlar hiiiiç önemli değil. İçinden geldiği gibi doğal ol. Sana göre gülünç olacak bişey yapsan bile o an heyecandan inan bu bile çok güzel görünür;))
Sadece içten gözlerinin içine bak ve seni seviyorum de :)))
Naçizane önerim budur. Umarım hayat çoookk güzel şeyler çıkarsın karşına, hepimize :)))
Bolll şanslar ;))

suyahapsettim 18-05-2010 04:58 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747494)
Slm bence çiçek,hediye vs. bunlar hiiiiç önemli değil. İçinden geldiği gibi doğal ol. Sana göre gülünç olacak bişey yapsan bile o an heyecandan inan bu bile çok güzel görünür;))
Sadece içten gözlerinin içine bak ve seni seviyorum de :)))
Naçizane önerim budur. Umarım hayat çoookk güzel şeyler çıkarsın karşına, hepimize :)))
Bolll şanslar ;))

tsk ederim önerin için

DiCaprio 19-05-2010 12:07 PM

kız olduğunu bilmiyodum :D:D:D:D kusura bakma

suyahapsettim 20-05-2010 05:30 PM

Alıntı:

DiCaprio Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747625)
kız olduğunu bilmiyodum :D:D:D:D kusura bakma

önemli deil ya ordan bakınca erkek gibi duruyorum galiba sorun deil yani

suyahapsettim 23-05-2010 05:09 PM

muhteşem bi final oldu ya söledim ona ve aynen şöyle dedi şuan böle bişey düşünmüyorum diyerek kibarca beni reddetti ama olsun artık ben şöyle düşünüyorum benim sevgimi hakeden kimse olmadığını ve artık kimseyi sevmicemmmmm

cadi_bm 24-05-2010 10:59 AM

Alıntı:

karamuk05 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748192)
muhteşem bi final oldu ya söledim ona ve aynen şöyle dedi şuan böle bişey düşünmüyorum diyerek kibarca beni reddetti ama olsun artık ben şöyle düşünüyorum benim sevgimi hakeden kimse olmadığını ve artık kimseyi sevmicemmmmm

Canım ne güzel, istediğini alma gücü, inancı taşıyorsun. Bırak o üzülsün senin gibi harika bir kızı kaçırdığı için. Bu senin kişisel gelişimin için mükemmel bir adım bence ;))
Bu şiir sana gelsin :)) Sevgiyle kal ,mutlu kal ....
Bir güzellik yap kendine
Veeeee
Sadece sahip olduklarını düşün;
Mutlu ol onlarla!

Sahip olamadıkların üzülsün;
Senin olmadıklarına...

Bir güzellik yap kendine
'Keşke'leri hiiiiç düşünme !!!
Mutlu ol seçimlerinle!
Bırak 'keşke'ler üzülsün senin seçimlerine.
Bir güzellik yap kendine!
Her yeni günü senin günün ilan et veee.
şımart kendini olabildiğince!..
Bırak dünler üzülsün seçilmediğine
Kalbinde daha da büyüt sevgisini sevdiklerinin!!!
Bırak sevmediklerin üzülsün;
Kalbinde yerleri yok diye!!!
Sev kendini kimseleri sevmediğin kadar!!!
Mutlu ol varlığınla!!!

Bırak seni sevmeyenler üzülsün!
Yüreklerine sığamayacak kadar Büyüksün diye!!!!

suyahapsettim 25-05-2010 09:17 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748331)
Canım ne güzel, istediğini alma gücü, inancı taşıyorsun. Bırak o üzülsün senin gibi harika bir kızı kaçırdığı için. Bu senin kişisel gelişimin için mükemmel bir adım bence ;))
Bu şiir sana gelsin :)) Sevgiyle kal ,mutlu kal ....
Bir güzellik yap kendine
Veeeee
Sadece sahip olduklarını düşün;
Mutlu ol onlarla!
Sahip olamadıkların üzülsün;
Senin olmadıklarına...
Bir güzellik yap kendine
'Keşke'leri hiiiiç düşünme !!!
Mutlu ol seçimlerinle!
Bırak 'keşke'ler üzülsün senin seçimlerine.
Her yeni günü senin günün ilan et veee.
şımart kendini olabildiğince!..
Bırak dünler üzülsün seçilmediğine
Kalbinde daha da büyüt sevgisini sevdiklerinin!!!
Bırak sevmediklerin üzülsün;
Kalbinde yerleri yok diye!!!
Sev kendini kimseleri sevmediğin kadar!!!
Mutlu ol varlığınla!!!
Bırak seni sevmeyenler üzülsün!
Yüreklerine sığamayacak kadar Büyüksün diye!!!!

şiir çok güzeldi tsk ederim şiir okumasını ve yazmasını çok severim

suyahapsettim 25-05-2010 09:27 AM

soruyorum kendime ndn ben aşık oluyorum ndn birinin şefkatine ilgisine ihtiyaç duyuyorum ndn ben onun dediği gibi şuan böle bişi düşünemiyorum aslında ben bu konuda babamı suçluyorum ndn çünkü o bana yeterince ilgisini sevgisini göstreseydi ben bunu başkalarında aramıcaktım bu kadar aciz olmucaktım
yine soruyorum kendime ben onu ndn sevdim diye belki gülüşüne aldandım belki gerçekten iyi bi kalbi olduğu için ama onun kalbi beni sevmeye yetmedi beni almadı içine oysa ben onunda benden hoşlandığını düşünmüştüm onunla konuşurken bana hiç bişi sölemesine gerek yoktu aslında zaten gözleri bana karşı okadar boş bakıyoduki ben anladım zaten ne düşündüğünü ndn beni sevmedi peki gerçekten ölemiydi yani böle bişi düşünmüyomuydu gerçekten yoksa başka birini mi seviyodu bilmiyorum ama zaten onun hayata bakış açışı benden çok farklı onu anladım
yinede hayırlısı buymuş demekki ama artık onun beni sevme ihtimali yok bunu çok iyi anladım onu bidahada görmicem kimseyide böle sevmicem kimseye taviz vermicem
kimse benden daha değerli değil o benim ona olan saf ve temiz sevgimi göremeyecek kadar körse o da onun sorunu

KALBİMİ VERECEĞİM ASLIMI GÖRENLERE

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 PM.