Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Yaratıcı Yazarlar Edebiyat Tarih Felsefe Klubü > Yaratıcı Yazarlar Klubü > Tarihten Telkinler

Uyarılar

Komando Yemini

Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Tarihten Telkinler Komando Yemini Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [youtube=425,350] silinme ihtimali yüksek olsada en azından bi kaç kişi izlesin istedim....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tarihten Telkinler telkin cd indir izle İstanbul Tarihten Telkinler nerededir kimdir Tarihten Telkinler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tarihten Telkinler hipnoz Tarihten Telkinler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tarihten Telkinler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tarihten Telkinler kuantum düşünce kitap haberi

Komando Yemini

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-10-2007, 12:23 PM   #1 (permalink)
asisler
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Komando Yemini

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 19-10-2007, 12:55 PM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Komando Yemini

Alıntı:
asisler Nickli Üyeden Alıntı
Ben videoda silinmeyi gerektirecek bir şey göremedim. dusun
Sİtede sadece dini ve siyasi tartışmalar ayrımcılığa yönelik mesajlar yasaktır.Komandolar ile ilgili paylaşmış olduğunuz bu video hele hele hepimizin hassas olduğu bu günlerde oldukca anlamlı olmuş.
Yer olarak aslında sohbet bölümü yerine bu tür videoları paylaştığımız tarihten telkinler bölümü daha uygun olabilirdi.


__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-10-2007, 01:05 PM   #3 (permalink)
asisler
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Komando Yemini



Sevgili Atakan o halde senden ricam. Cehaletimi mazur görerek bu video yu olması gereken yere taşıyabilirmisin. Şimdi sakınestağfirullah gibi bişey deme olurmu

Çünkü bizler bi şekilde bu gibi konularda bizden üstün olduğunu kabul ederek HAYAT, The Secret, SIR aracılığı ile bu yetkiyi sana zaten en başından vermişiz değilmi ama

Çalışmalarında başarılar dilerim...

Saygılar
  Alıntı ile Cevapla
Alt 19-10-2007, 01:17 PM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
temel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Komando Yemini

[quote=hayatimdegisti ]
Alıntı:
asisler Nickli Üyeden Alıntı

devletin butcesiyle resmi dairelerde giyim duzenleyen 2413 sayili kararname iptal olmadigi halde cumhurbaskanligi kosku kamu butcesi devlet dairesi yeniceri salvari derken icimizdeki sorunlarla sira geldi olasi etrafimizdaki savaslara ve madem canimiz emanet Mehmed'e.. ve onun icin acilmistir bu cephe kalemle:

amerika akilli. icinden cikamayinca ''ilimli islam'' icadediverdi hem de sovyet rejimi devirirken masa olarak kullandi. bin ladinle kizistirdi simdi de serinlik istior.
amerikan planlari guneyimizi baska ulkenin kuzeyini kaynatarak kanatacak. her ne kadar irak butunlugunden yana olsak da irak icinde kurt olusumuna hazir olmali. ve ne kadar erken hazirlanilirsa o kadar menfaat daha iyi korunur.

pkk''yi batinin kurt milliyetciligi olarak gorulmesi, uluslararasi teror orgutu olarak kabulu ve cesitli ulkelerdeki faaliyetiyle bir dis siyaset sorunu olarak elealmali.

bati hem pkk icin terorist deyip hem de kurt sorununuz olmasa..diye baslayip birbirine bagladigi bu iki konuda tarafsiz degil. adil hic degil. yani el altindan bir pkk destegi kesin.

suriye, kibris ve yunan elleri ve isbirligi dunyayi yanina alma cabasinda. nitekim katilligi tescilli pkk basi yakalandiginda kinamalar esnasinda italya, almanya, yunan ve rus ve suriye pkk basini yargilamaktan , uluslararasi anlasmalara uymadan, kacinmistir. once birbirlerinin uzerine atip sonra saklamislardir. hem pkk ya evet teror orgutudur deyip hem de geregini yapmamaktaki celiskiyi ve menfaatlerini iyi anlamali.

sonuc olarak uluslararasi arenadaki tarihten beri dusmanlarimiz ingilizin musulú ermeninin soykirimi yunanin kibrisini uluslarasi arenalara tasima arzusu hep turkiye masadan zararla kalksin diyedir.

amerikanin ortadogu gizli planlari ile rus karadeniz kafkas orta asya ve bolgelerdeki avantajimiz gaz petrol nakil yollari ve turk rekabetini kirmak icin, yunan kibris ege suriye hatay ve butun bu planlar icin pkk kullanimini kim inkar edebilir?


hal bu ki pkk kurt milliyetciligi demek asla degil. ama nerde hani ortada Turkiye''nin bu gerceklerini anlatabilmekten maalesef mahrum bir TURKIYE??? varsa hani nerede? zaten bati anlamak istemiorken ustelik.


pkk nin kurulusunda, amacinda bile kurtlukle iliskisi yok. adamlar terorist ve kullanilmakta. bundan kurtler bile biihaber. pkk kurtleri temsil etmek icin degil ki. onlar sadece silah savas yetmislerdeki marksist hareketi baslatan suriyede kurulmus sonralari doksanlarda yunana tasinmis tikko dur pkk. kurt milliyetciligi de istismar edilior ama bunu anlatan hani? hadi diyelim ki milliyetcilik simdi ki sebepleri , e bati zaten turk milliyetciligini tenkit edip dunyada bunun yerinin olmadigini soylemior mu hep? e nesini destekliyorlar o zaman pkk milliyetci dahi olsa?? bati boluculugu desteklior demek.

kalkip bugun pkk'ya siyasi yolla hallet kuvvet ile degil demek bile onu tanimak degil mi? butun bunlar bati tavsiyelerini kabul etmis olmaktir ki meclise girebilmis bir dpt var simdi. nasil diyebilir nasil '''pkk''yla aramiza mesafe konamaz'''diye? curete bakin!! dpt=pkk mi? durum bu ve amaci teror bi parti var ve kimse karsi mi cikmior?

80 sonrasi da bati tavsiye etmis ve solculuga karsi dincilik kuvvetlenmesi gibi.

korfez savasi sonrasi irak kurtlerini koruyan cekic guce katilan pkk kuvvetlenmesi gibi.

halbu ki almanyada iki parti birden kapatilmisti, sirf teror yanlisi olduklari icin ve yetmis sonrasi..

madem pkk kurt haklari icinse neden saddam zulmune karsi savasmadi? kurtleri zenginlesen turkiyeyi neden secti?

pkk gercek kurt milliyetcisi olsaydi zaten irakta bugunku kaos olmazdi.

hem milliyetci hem terorist. peki birlesmis milletler ve boyle kuvvet kullanimina karsi cikan agik hukumleri ne icin??

niceligini kaybetmis toprak butunlugu konusu guneydeki halkimizin cogunlugunu can guvenligi veya ekonomik sebeplerden zaten batiya goc ettirmior mu?
yani kurt kurt dediklerimiz halkin icinde heryerimizde degil mi? e hangi kurtlerimiz iyi durumunu rahatini birakipta gidecek geriye veya beriye simdi?


kesinlikle 60 ve 70 lerin eseri olan kominizm yayilmaciligina paralel gelismis pkk teroru, cok ulusculuk kaynasmasina bir antidottur. kurt realitesini kabul edioruz diyen Demirel ve 2.dunya savasi ve sonrasi soguk savas sebebiyle gelen kisitlamalar ve hemen akabinde kurtce egitim yayin vs serbest birakilmasi gecikmisti. ic siyasetimiz hatalari ile kaybedilmis seneler ki on bes kusur sene onlemler dogru alinaydi simdi bati bize ukalalik edemez akil veremezdi.


simdi: kurt sorunu baska pkk baskadir. batinin gozune bu sokulmalidir.

pkk madem uluslarasi teror orgutu ise cozum uretimi icin batinin da onune konulmalidir.

ulkemizde eger kurtlere veya herhangi baska kime aykiri kanun varsa halledilmelidir. bu gruplar emelleri icin baska dis mihraklarin boyunduruguna girmesin diye. yani osmanlinin hatasina dusmemeli.

suriyenin amaci belli, guneymizdeki topraklar. haliyle pkk ile yunan ile isbirligi yapacaktir. turkiye bati catisinda olsa da rusya himayesinde ve iran ile temaslarini sicak tutma amaci da budur suriyenin. halbu ki iran da suriye de tek baslarina turkiyeye kafa tutamaz. eger rusyayi yanlarina almadikca.

rusya suriyeden ne isteyebilir? petrol bolgesinde usaýa karsi bir us. ve akdenizde liman. rusya turkiye karsisinda direk bir tehlike degil ama dolayli olarak ilgilenebilir. tehlike bu yonde, yani liman/us/petrol/akdeniz..suriye rus agina duserse eger bu sebepten tehlike olusturur bize.

suriye hizbullahtan kurtulur ve lubnandan cekilirse dusuncesiyle ekonomik isbirligi menfaatimize. hatta israil sorununu cozup natoya girmesini tesvikle guneydeki emelleri eritilmis olur.

irana gelince, zengin. devlet tecrubesi kuvvetli ve islami bir dikta yasadigi icin de dostu yok. ve yalniz birakmak da en iyi siyaset. turkiyenin iranla dusmanliktan hicbir menfaati yok. ondan siyaseten amerikanin orayi karistirma emelinden uzak durmali. zaten ing ve abd rusyanin mudahelesini ve cinin de sessiz kalmayacagini iyi bilir. kaynayan koktendinci yuzelli milyonluk pakistan da karisirsa...bu tablo en uzak ihtimaller simdilik.

iran ile oradaki azeri ve kurtlere dair gorusmelerin her daim faydasi var tabi.

ne mi yapmali?

soruya cevap vermeden once ISTIKRARLI ve KARARLI POLITIKA uretmeli. Ortadogu oyunlarinin onune gecemeyiz, o gucumuz yok. petrolumuz Allahtan yok. maalesef durum bu olunca butun bu oyunlarin disinda kalmaliyiz. 2. Dunya savasinda becerebildigimiz gibi..ve Mehmedimiz butun bu suclarin guclerin kaypaklarin satilmislarin hesabini o d e m e m e l i.

saygilar, temel.
temel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2008, 12:46 PM   #5 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Komando Yemini

http://img49.imageshack.us/img49/3298/index1hw3.swf
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2008, 07:18 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 602
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Ynt: Komando Yemini

shamaniccim güzel paylaşımın için teşekkür ederim. Çok duygulandım...Yüce rabbim askerlerimizi polismizi korusun.
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2008, 11:20 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 47 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
coyote3458 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Komando Yemini



Alın buda hudut tekmili”
"Asil Türk Milletinin namus ve şerefini, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü sorumluluk bölgemde korumakla görevli gözetleyiciyim. Gözüm sorumluluk bölgemde, kulağım komutanda. Vatan ve millet uğruna, seve seve can vermeye hazırım komutanım!"
Hanımefendiler we askerliğini daha yapmamış olanlar weya askerden kaçan hainler bunun n olduğunu bilemezler. BU tekmil sınırlarımızda nöbet askerlerin nöbet sırasında, sorumlu olduğu komutanı yanına geldiğinde sesi kısılana, ciğerleri patlayana dek söyledikleri tekmildir.(bir newi raporlama)
Bu arada asisler kardeşim sana çok teşekür ederim böyle güzel 1 video yayınladığın için. Amma benim nacizane önerim siyasi çözüm fln hepsi yalan;gidiceksin gireceksin Sancağı orda dalgalandıracaksın,tertemiz yapıp geleceksin…
coyote3458 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2008, 12:19 AM   #8 (permalink)
Binbaşı
 
bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Mesajlar: 1,477
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Komando Yemini

1984 /3 serkan karabulut yozgattttttttttt emret komutanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


ey gidi günler ey aklıma geldide jenderme kumandoydum ben =)
__________________
hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!!
bigci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-03-2010, 01:36 PM   #9 (permalink)
Elektra
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Komando Yemini

Offff yaaa yine coşturdunuz beni. Vay be yaaa vay beee yaaa.......... Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar, muhteşemsiniz harikasınızzzzz.....
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Komando Yemini

Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Tarihten Telkinler Komando Yemini Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [youtube=425,350] silinme ihtimali yüksek olsada en azından bi kaç kişi izlesin istedim....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tarihten Telkinler telkin cd indir izle İstanbul Tarihten Telkinler nerededir kimdir Tarihten Telkinler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tarihten Telkinler hipnoz Tarihten Telkinler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tarihten Telkinler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tarihten Telkinler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.