Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   ücretsiz telkin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=625250)

erenkağan 04-08-2015 03:12 PM

ücretsiz telkin

Merhaba Atakan Bey,

kilo kontrolü ve diğer konularda ücretsiz telkin indirebileceğim adresi link olarak gönderebilirseniz sevinirim

hayatimdegisti 04-08-2015 03:29 PM

Cevap: ücretsiz telkin

merhaba...

herseye ragmen 04-08-2015 11:06 PM

Atakan bey merhaba,
Öncelikle ücretsiz telkinler için teşekkürler.üyeler öncelikle ücretsiz telkinleri deneyimleyerek sonuç aldıkları takdirde ihtiyaçları olan telkin CD lerini alabilirler. Bende sizin önerdiğiniz gibi Ego ve Suçluluk ile ücretsiz telkinlerle başlamak istiyorum ancak link ne kadar güvenilir bu konuda şüphe ettiğim için başlayamadım.vermiş olduğunuz güncel link üzerinden kullanılan mp3 ler güvenilir midir ? Mail yolu ile üyelerinize gönderme imkanınız var mıdır? Teşekkürler

ygtmrtg 19-08-2015 10:50 AM

merhaba atakan bey ben yeni üye oldum ve sizden yardım istiyorum ben sigara bırakma para bolluk ve başarı telkinleri istiyorum ama bunları nasıl nezaman dinliycem ve ne şekilde dinliycem bana yardımcı olabilirmisiniz?

delidervis 19-08-2015 11:05 AM

Alıntı:

herseye ragmen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 855300)
Atakan bey merhaba,
Öncelikle ücretsiz telkinler için teşekkürler.üyeler öncelikle ücretsiz telkinleri deneyimleyerek sonuç aldıkları takdirde ihtiyaçları olan telkin CD lerini alabilirler. Bende sizin önerdiğiniz gibi Ego ve Suçluluk ile ücretsiz telkinlerle başlamak istiyorum ancak link ne kadar güvenilir bu konuda şüphe ettiğim için başlayamadım.vermiş olduğunuz güncel link üzerinden kullanılan mp3 ler güvenilir midir ? Mail yolu ile üyelerinize gönderme imkanınız var mıdır? Teşekkürler

Merhaba, güvenilirlik konusunda şunu söyleyebilirim, telkincd.com sitesine yönlenen ve zaman zaman Atakan beyinde bu siteden linkler verdiği telkinmp3.com sitesinden aldığım mp3leri düzenleyip klasör haline getirdim. İmzada bulabilirsiniz. Yinede şüpheniz devam ederse bu siteye ait direk linklerini verebilirim istediğiniz telkinlerin.

ekremsaadet 26-08-2015 10:47 PM

Merhabalar
suçluluk ego kendine ggüven
hepsini aynı gün de mi dinliycez
yoksa siraylami
tesekkürler

delidervis 26-08-2015 11:52 PM

Alıntı:

ekremsaadet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 855643)
Merhabalar
suçluluk ego kendine ggüven
hepsini aynı gün de mi dinliycez
yoksa siraylami
tesekkürler

Gene kullanım rehberine göz atınız.

chees19 10-04-2016 07:49 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 855292)
merhaba...

TEŞEKKÜRLER

hayatimdegisti 12-04-2016 12:16 PM

telkinleri indirebilirsiniz.

murat212426 12-04-2016 08:48 PM

ben yeni başladım. biraz teredütlüyüm ama bakalım ne olacak

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:50 PM.