Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   ücretsiz telkin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=625250)

murat212426 12-04-2016 09:01 PM

Cevap: ücretsiz telkin

Atakan bey merhabalar. İsmim murat. Aranıza yeni katıldım şans eseri İnternet dolaşırken gördüm sitenizi ve biraz baktım ilgimi çekti. Hakikaten işe yarayacak mı bilmiyorum ama müzikleri dinler-dikten sonra özellikle suçluluk ile ilgili müziği kendimde biraz hafifleme hissettim ve denemeye karar verdim. Ben bu telkinlere yeni başladım bir kaç telkin dinlemeye başladım. telkinleri nasıl dinlememiz gerektiği ile ilgili yazınızı okudu bundan dolayı önce suçluluk ve ego güçlendirici den başladım. Bundan sonra nasıl bir yol izleyecek bu telkinleri hangi zaman aralığında dinlemem gerekiyor, bir telkini ne kadar süreyle dinlemem lazım iş yerinde, evde vb yerlerde dinlemeli miyim yoksa bu telkinleri zamanı ve yeri varmı???? bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. çok teşekkürler şimdiden gösterdiğiniz ilgi ve alaka için

KıpçakBeyi 12-04-2016 10:11 PM

Murat bu soruların cevabı kullanım rehberinde var.Benim mesajlarımı aratırsan orada da aradığın cevapları bulabilirsin.

Suçluluk telkinin amacı bu seni sana affettirmek ve seni rahatlatmak hayatında hep kendini suçladığın bir an varsa o devamlı aklına gelebilir dinlerken o sırada kendimi affediyorum de :)

Kendinle daha barışık olacaksın.

Sdogan 20-04-2016 08:58 PM

İyi aksamlar calisan emegi gecen herkeze tesekkürler ücretsiz zayiflma telkini rica edicem sizden yillardir kilo veremeyen biri olarak çok isterim atakan bey ve erkan aranıza yeni katılmıs bulunmaktakyım tesekkürler....

mrvinwonderland 21-04-2016 10:32 AM

Alıntı:

delidervis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 855524)
Merhaba, güvenilirlik konusunda şunu söyleyebilirim, telkincd.com sitesine yönlenen ve zaman zaman Atakan beyinde bu siteden linkler verdiği telkinmp3.com sitesinden aldığım mp3leri düzenleyip klasör haline getirdim. İmzada bulabilirsiniz. Yinede şüpheniz devam ederse bu siteye ait direk linklerini verebilirim istediğiniz telkinlerin.

Deliderviş çok teşekkür ederim. Mp 3leri bir arada toplaman harika olmuşO0

Kpamuk86 22-04-2016 02:28 PM

Yeni kilo verme telkinini deneme k istyrm atakan bey:)

Kpamuk86 22-04-2016 02:48 PM

Bnde denemek istyrm atakan bey göndrebilirmsnz lütfen

fatoş64 26-04-2016 11:18 PM

Temkinli kilo verilebileceğine inanmak istiyorum. Ücretsiz kilo verme telkin CD sini banada yollar mısınız?

azimli 27-04-2016 11:20 PM

telkin içeriği duyulmuyor sadece müzik var

S_oez 28-04-2016 10:39 AM

Selamlar,
Ben iki gündür hem sayfayı, hemen forumu didik didik ettim ama telkinlere ulaşamıyorum. Lütfen biri bana yardım etsin.
Bulduğum ve tıkladığımda bütün linkler açılamıyor maalesef.
I-Pad veya I-Phone'la alakalı olabilirmi sorun acaba ?

MuminOKAN 28-04-2016 05:44 PM

İmzamı kontrol edebilirmisiniz?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:02 PM.