Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   S.A Arkadaşlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=624023)

Nope01 19-03-2014 10:08 AM

S.A Arkadaşlar

Merhaba.Öncelikle siteyi 2 gün önce kötü amaçlı subliminal mesajları araştırırken keşfettim.Tabi ki hemen ilgimi çekti ve içeriğine baktım.İlk başlarda güvenemedim tabi ki bilinçaltımı kötü etkileyecek mesajlar olabilirdi .Siteyi biraz araştırdıktan sonra olumlu yorumlar yetkli kişilerin tanınmış olması, deneyimler , tecrübeler inanmamı sağladı ve şuan 2 gündür suçluluk duygusu ve ego güçl. dinliyorum.Etkisi oldumu? evet benim hissettiğim etkileri oldu erken uyanma(dinlemeden önce akşama kadar uyurdum.),tualete sık taşınma ,tv., film izlemekten kaçınma ve diş sıkması başta ağırlık gibi etkiler kendini hissettirdi.İnş olumlu yönde gelişmeler devam eder .Şimdilik herşey için teşekkürlerwave44

sweeet 20-03-2014 10:06 AM

Cevap: S.A Arkadaşlar

Hoş geldiniz. Gelişmeleri paylaşmanızı bekliyoruz sevgiler.

Nope01 20-03-2014 11:07 AM

Teşekkürler sweet.Bugün 3. gün yaşadığım bir şeyi anlatma gereği duydum.Diğer günlerden farklı olarak gece boyunca kötü hislere kapıldım depresif hallere büründüm ve bol bol kabus gördüm değim yerindeyse tersten kalktım da denilebilir.Bu sefer erken değil geç ve uyuşuk ağrılarla uyandım bu normal mi? Sitede dalgalanmalar olabilir deniliyor du acaba onlardan birimi? Bu kötü etkiler geçicidir inş cevaplarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden.saygılar..

sweeet 20-03-2014 12:43 PM

Suçluluk telkininin etkileri olabilir. İsterseniz o telkini uyurken değil uyanıkken dinleyebilirsiniz. Dalgalanma için erken bence.

Nope01 20-03-2014 01:25 PM

hıııııım anladım yatmadan önce açıyordum suçluluk ve ego güçl.Uyurken sadece ego güçlen. dinleyeyim o zaman

sweeet 20-03-2014 01:27 PM

ego+ mutluluk veya ego+kendine güven olabilir veya ego+zinde uyanma

Nope01 20-03-2014 01:51 PM

Gerçekten çok kötü uyandım bugün .Tavsiyelerinizi denicem saolun

seniha. 23-03-2014 12:34 PM

telkin dinlerken insan kötü olabiliyor. bunun sebebi bilinçaltı kusması. ben de geçmişte bayağı telkin dinledim. rüyalar gördüm.dinlemeye devam edin. ama çalışıyorsanız bu hayatınızı etkiliyor. o yüzden şu sıralar telkin dinlemeyi bıraktım.

davutby 23-03-2014 03:57 PM

Suçluluk telkini dinlerken bir yandan da duyulacak şekilde özür dilerim beni affet teşekkür ederim seni seviyorum cümlelerini dinlemek daha iyi olmaz mı acaba

delioglan 23-03-2014 04:17 PM

"davutby"kendin söylersen daha da etkili olabilir. Konuşurken çıkardığımız sesler için vücudumuzda bir çok organ (diyafram, ciğerler, boğaz ve aklıma gelmeyenler) belli bir frekansta titreşirler. Bu frekansa daha kolay ulaşabilmek için huzurlu bir ses tonuyla sadece kendi duyabileceğin şekilde söylemek dinlemekten daha etkili olabilir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 AM.