Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   S.A Arkadaşlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=624023)

davutby 23-03-2014 04:22 PM

Cevap: S.A Arkadaşlar

"delioglan" sizin açıklamalarınız mantıklı geldi.Öyle yapayım o zaman teşekkür ederim

Nope01 22-04-2014 11:08 AM

evet arkadaşlar bu siteyi keşfedip telkinleri dinlemeye başlamamdan itibaren tam tamına 1 ay 5 gün geçti ve yaşadıklarımı paylaşma ihtiyacı duydum.Öncelikle ben içine kapanık,evden çıkmayan,tv,bilgisayar bağımlısı en önemlisi sabah uyandığımda umutsuz yaşam sevinci olmayan bir insandım taa ki telkinleri dinlemeye başlayıncaya dek.Peki telkinlerin ne gibi etkisi oldu? Hemen anlatayım ilk akla gelenleri öncelikle suçluluk ve ego ile başladım daha sonra başkalarının düş. kendine güven,mutlu ol ve en son sos.artırıcı ekledim.Şuan da en başta sabah uyandığım da yaşama sevinci ile uyanıyorum , güne enerjik başlıyorum.Hergün düzenli spor yapmaya başladım , sigara, alkol bağımlılıklarım azalarak kayboldu.Aile ile iletişimim de inanılmaz aktif olmaya başladım.Oturduğumuz apar. hemen herkezle sohbetim oluştu.Yaydığım enerjinin dikkat çektiğine inanıyorum hiç ummadığım insanlar benimle iletişime geçiyor.Sosyal hayatım oluşmaya başladı,eski arkadaşlarım sana nolmuş çok değişmişsin gibi tepkiler duymaya başladım olumlu anlamda .İlk akla gelen somut örnekler olarak bunları sayabilirim.Ve daha anlatamadığım ya da keşfedemediğim birçok içsel olumlu yaklaşımlar olduğuna inanıyorum.Bunlar hep telkinler sayesinde oldu .Bunları yaşamamda emeği geçen Atakan Bey e ve forumdaki diğer yetkililere ,forumda okuduğum yorumlar,yorum atanlara çok çok çok ama çok teşekkür ediyorum.Herşeyden önemlisi artık hayata olumlu bakıyorum kendimi aştım sanki kendime inanamıyorum :))). Herkezden ALLAH razı gelsin.Elimden geldiği kadar yaşadığım gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim

elisya 22-04-2014 12:43 PM

956k 956k 956k
Çook sevindim senin adına :) sevincli
Ne kadar güzel gelişmeler bunlar. Telkinlerin bu mucize gibi dokunuşlarına bayılıyorum. Tırtılların kozasından çıkan kelebekler gibi. y789
Senin de tırtılken kozadan çıkan bir kelebek misali yaşadıkların. O0
Hayatındaki güzel gelişmelerinin bol bol artması dileğiyle arkadaşım.
Değişimlerinin devamını bekliyoruz güzel kelebek. 25889
actionsmile

Pelish 22-04-2014 04:59 PM

tebrikler başarılarının devamını dilerim, paylaşman; bizim için çok güzel duygular yaşattığın için de ayrıca teşekkür ederim.

kelebek:)

sweeet 22-04-2014 10:15 PM

Güzel gelişmelerinin devamı gelsin. Tebrikler.

Nope01 23-04-2014 10:50 AM

yorumlar insanı daha da sevindiriyor.Çok teşekkürler arkadaşlar :))) . Yalnız paylaşmam gereken birşey daha var hafta sonu aöf sınavlarım vardı çok şükür iyi bir şekilde atlattım ama o yaşadığım değişim mutluluk kısa sürdü.Son 2 -3 gündür içimde nedenini bilmediğim bir huzursuzluk var halbuki sınavlarda bitti negatif birşey yok şuan hayatımda.Ama anlamsız bir şekilde enerji düşüklüğü,huzursuzluk sanki kötü birşey olacakmış gibi hissediyorum.Bu normal midir? tabiki telkinlere devam ediyorum.Acaba dalgalanma safhası mıdır? cevap atarsanız sevinirim

elisya 23-04-2014 12:48 PM

Endişelenme sevgili kelebek :) Tabiki de hepsi normal. Ama sana bir iyi bir de kötü haberim var. girlhaha

İyi haber ; Her şey yerli yerine oturacak merak etme. İçindeki o olumsuz , negatif enerjiler gitmeye ve sen değişmeye başlıyorsun. İçinde tuttuğun, ona sıkı sıkı bağlandığın tüm blokajlarını ve olumsuz düşüncelerini artık bırakıyorsun. Ve hafifliyorsun. Bıraktığın yerlerde boşluk oluşuyor. İşte bu boşluklardan dolayıdır ki dalgalanma hissi oluşuyor. Bu durumun keyfini çıkar ve sadece etrafını izle. 956k
Evren boşlukları sevmez. Onu hemen olumlu ya da olumsuz bir şeylerle doldurur muhakkak. Eğer çekirdek inançımız olumsuzsa negatif düşünceler ile doldururuz beynimizi. Aklını kötü bir şey olacakmış gibi tekrar kötü düşüncelerle doldurma. Telkinleri arada kendine yüksek sesli okuyabilirsin. böylece olumlu olarak boşlukları doldurmaya iyi gelecektir.

Kötü haber ise; Değişim öle hop diye olmuyo .. Evet dalglanma safhasındasın ve bu dalgalanmalar sen düzelene kadar ara ara devam edecek. Çoğu zaman havada uçuyormuş hissine kapılacaksın. Çevren ve arkadaşların senden uzaklaşabilir, hatta çoğu zaman sen onlardan uzak durmayı tercih edeceksin. İçine kapanacaksın ve kendini sorgulamaya başlayacaksın. Çünkü eskiden yaptıkların ve konuştuğun insanlar artık sende gereksiz gibi gözükecek. Yani çevrenden de fazlalıklarından arınıyormuşsun gibi düşün. Bu duruma üzülme ama hazır ol. 4897 ( ben işi değiştirmeyi düşünmüştüm)
Ve bu boşluklar iyi düşüncelerle dolarken ne yazık ki bazen de bedeninde birazcık !!!! kiloya dönüşebilir. benim iştahım açılmıştı. :((( bisiklet

Bunlar benim tecrübelerim. Umarım yardımcı olmuşumdur. krzm67
t678

Nope01 23-04-2014 01:29 PM

çok yardımcı oldun sevgili elisyaa ((: konuya cevap atman dahi yeterli oldu .Bu ismini koyamadığım huzursuzluğu net bir şekilde tanımladığın için teşekkürler (boşluklar).Ben gene hayatıma devam edecem tabiki .Bu his sende iştah artırmış galiba benim de yüzüme vurdu galiba .Hayatımda yaşamadığım sivilce sorununu ilk kez bu kadar çok ve bir arada yüzümde görüyorum:o mayın tarlası resmen .Olumlamaları basladım bu arada tekrardan teşekkürler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:15 AM.