Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASINDA YAPILAN TESPİTLER (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622704)

ELİF MERAL 06-03-2013 04:46 PM

ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASINDA YAPILAN TESPİTLER

Merhaba arkadaşlar hayatım.değişti.com ile tanışalı bi kaç ay oluyor.. İlk önce ana telkinleri dinledim gerçekten faydasını gördüm. Sonrasında çekirdek inanç çalışması yaptırıp hayatıma engel olan inançlarımı ögrendim. Benim negatif inancım ( en baskın olanlar ) inançlarım kadınlığa karşı olmam ve mükemmelliyetçilikmiş..
Çalışmadan sonra ne kadar isabetli bir tespit olduğunu farkındalığımla anladım.
Şuan telkinlerimi dinliyorum ama vücudum isyanlarda zaman zaman dinlemekten vazgeçmek geliyor içimden ama direniyorum..Bu günden itibaren değişimleri sizlerle paylaşmayı seçiyorum.
Benimle aynı inançlara sahip olan arkadaşlarla değişimleri beraber takip etmek isterimmm

serpilelif 06-03-2013 05:03 PM

Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASINDA YAPILAN TESPİTLER

mrb elif meral ben de yeni sayılırım ve seninle aynı durumdayım. 1 ay ücretsiz telkinleri dinledikten sonra çekirdek inançç alışması yaptırdım.kendimi sosyal fobi hastası olarak biliyordum ancak mükkemmelliyetçilikten dolayı sosyalleşemediğimi söyledi Abdullah bey. büyümeyi reddetme de çekirdek inancım. senin de yazdığın gibi ücretsiz telkinlerin faydasını gördüm o yüzden çekir inanç çalışması yaptırdım ama (2.5 ay önce) çok etkisini görmedim. hatta çoğu zaman kendimi kötü hissediyorum . bunu bilinçaltımdaki düşüncelerimin yüzeye çıkmasından kaynaklandığını düşünüyorum. bir de telkinler 10-12 adet olduğundan etki etmesi uzun sürer diye düşünüyorum ve sabırlı olmaya çalışıyorum. inşallah olumlu gelişmeler yaşarız.

ELİF MERAL 06-03-2013 05:24 PM

MERHABA Serpil

Benimde dinleme listem kalabalık geçen hafta bazılarını içinden çıkartıp sadece çekirdek inançlarımı dinledim fakat kafamı kaldıramadım uykudan meğer diğer telkinler esneklik kazandırdığı için beraber dinlemek gerekiyormuş. Telkinleri dinlerken ağlıyorum çoğu zaman iç sıkıntımda çok fazla sende yan etkileri nasıl

serpilelif 07-03-2013 11:37 AM

ben de telkinleri dinlerken ağlama hissi yok ama başımda hafif bir ağrı oluyor. bir de sivilcelenme çok oldu genelde saç bitiminde hatta başımda. biraz duygusal ve gerginim bu aralar.duygularım çok değişken ama bu aralar daha gerginim. hayırlısı...

ELİF MERAL 08-03-2013 09:14 AM

Günaydın Serpilcim,

Dün ve bugün kendimi kötü hissediyorum çok gergin ve agresifim.. Bazen pes ediyorum faydalı değilmiş gibi geliyoo.Ama zaten bizim problemimiz hiç bir şeyin bize yetmemesi ve detaylara takılıp geneli görememiz. Bu arada evlimisin

serpilelif 08-03-2013 10:34 AM

aynen öyle Elifcim. çok detaycıyız bu yüzden asıl yapmamız gerekenleri yapamıyoruz. ihmal ediyoruz. hayatın zevkine varamıyoruz. anın tadını çıkartamıyoruz. daha agresif olman bence daha iyi. bir şeyler değişiyor sanırım. sabırlı olmalıyız. çünkü ücretsiz telkinlerin gerçekten faydasını gördüm. çekirdek inancımızı değiştirmek kolay değildir sanırım.
evet evliyim. 3 yaşında bir kızım var. sen evlimisin neutrali5

ELİF MERAL 08-03-2013 10:44 AM

Evet canım bende evliyim 4 yıl oldu fakat çocugum yok..sanırım kadınlığımı reddetmekle ilgili olarak anne olamadım bugüne kadar
Serpilcim dinlediğin telkinler eşinle olan ilişkine nasıl yansıyor

serpilelif 09-03-2013 05:28 PM

ego güçlendirici ve suçluluk telkinleri dinleyeli 3 hafta olmuştu. birer gün arayla eşimin eski iş arkadaşları ve yeni iş arkadaşları son anda haber vererek ziyarete geldiler. benim normalde sinirlenerek söylenmem gerekirdi çünkü ben sosyal ortmlarda çok çekingenim. üstelik evime ilk defa geliyorlar. çok az tanıdığım insanlar. fakat ben tam tersi çözüme odaklandım ve misafirlerimi çok güzel ağıraldım. benim çok alışkın olmadığım bir durumdu tabi eşimin de. eşim (özellikle ben) bu duruma çok mutlu oldu. değişmek, kendini özgüvenli hissetmek çok güzel bir duyguymuş.
ancak çekirdek inanç çalışmasından sonra 5. periyotta olmama rağmen kendimi çok iyi hissetmiyorum. ama sabırla dinlemeye devam ediyorum. değişim devam etmeli edecek....

kutayhun 09-03-2013 06:53 PM

hanımefendi değişimleriniz çok güzel sizi tebrik ederim... değişimi daha fazla hissetmek için yaşamı yani hayatı daha çok deneyimleyin.. daha fazla insanla tanışın.. komedi filmi izleyin. daha fazla bilginizi becerinizi insanlarla paylaşın... kendinize güzel şeyler söyleyin.. aynada kendinizle konuşun.. içinizdeki güzelliğin dışarı çıkmasına izin verin.. eminim yaşamınız çok daha güzel ve bereketli olacak...

serpilelif 11-03-2013 10:41 AM

çok teşekkür ederim kutayhun güzel fikirlerin için. söylediklerinizi genellikle yapmaya çalışıyorum ama yeni insanlarla tanışmak benim için çok zor malesef. zaten değişimdeki en büyük amaçlarımdan biri sosyalleşememe sorunumu aşabilmek. daha çok yolum var malesef. ağla2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:40 PM.