![]() |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASINDA YAPILAN TESPİTLER bazı aktivitilere katılın.. ciddiyim.. oturarak olmaz öyle... mesela konser dir ne biliyim dinleti farklı kurslar falan... bir şekilde takip edin ve yapın..... esenlikle ışıkla kalın |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASINDA YAPILAN TESPİTLER mrb kutayhun, son günlerde daha iyiyim. haftasonu ev ziyaretlerine vs gittik. daha iyi farkettim değiştiğimi. insan yaşayarak farkediyor gerçekten. durup dururken anlayamıyoruz. ben size özelden mesaj göndermeye çalıştım listeyle ilgili. ulaştı mı acaba size. ilgniz için teşekkürler. |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASINDA YAPILAN TESPİTLER Elif nerelerdesin...... |
Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASINDA YAPILAN TESPİTLER bence çekirdek inanç telkinlerine bir süre ara verebilrsiniz.. etkiler böyle her gün sürekli dinleyerek ortaya çıkmıyor.. 5 periyod dinledi iseniz... bence dinlemeyi bir süre kesin 1 hafta kadar... normal hayatı yaşayın.... ondan sonra bir daha dinlemek isterseniz dinleyin.... yaşamı yaşamadan etki ettiğini farke edemezsiniz... saygılarımla... umarım kolaylık ve mutluluk her daim sizi bulur.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:35 AM. |